Lichtflits, momenten van inzicht. Review

Lichtflits, momenten van inzicht. Review

Lichtflits, momenten van inzicht. ReviewLichtflits
Momenten van inzicht
Anniek Oosting

Ken je dat gevoel? Dat er ineens een inzicht ‘valt’? Een gedachte waardoor er een puzzelstukje op de goede plek terecht komt. Waardoor je ineens weer wat meer van jezelf en de wereld begrijpt. Een moment van inzicht, een ‘lichtflits ‘zoals Anniek dat noemt.

Anniek heeft sinds februari 2013 een eigen facebookpagina :Lichtflits.
Over: Liefde, engelen, licht, energie, hoogsensitiviteit, wijsheid, inspiratie, waardering,

Daar deelt ze dagelijks haar teksten begeleid door prachtige afbeeldingen.

Ze is begonnen met teksten van anderen die haar raakten en die ze wilde delen. Maar na een aantal weken ging ze ook haar eigen teksten plaatsen.

Daar reageerden zoveel mensen op en de pagina begon te groeien. Veel mensen geven aan dat ze zich gesteund voelen door de teksten, er echt iets aan hebben en velen van hen verzamelen de teksten om ze terug te kunnen lezen. Dat heeft Anniek doen besluiten om teksten te bundelen in dit boekje.

Prachtige, bondige teksten zijn het. Liefdevol en bemoedigend. Van jezelf houden in de overtreffende trap.

Anniek steunt je in het proces om jezelf op waarde te schatten, van jezelf te houden, je zelf te zijn en te omarmen. Hoe JustBeYou wil je het hebben!

De teksten zijn, voor mij, heel herkenbaar. Ik zou ze bijna zelf geschreven kunnen hebben, zo dragen ze de boodschap zoals ik deze ook voel in mijn innerlijk. Een en al herkenning en bevestiging, zo fijn!

Een heel handzaam en inspirerend boekje, 99 uitgesproken teksten met verschillende onderwerpen, maar met één boodschap: Durf jezelf te zijn.

Lichtflits

Je kunt het boekje op verschillende manieren gebruiken:

  • Kom je steeds een zelfde getal tegen op de klok, nummerbord, iets anders? Kijk dan eens welke tekst daarbij hoort en lees deze aandacht en kijk wat het met je doet.
  • Lees de titels van teksten en kijk welke je op dat moment het meeste ‘triggert’.
  • Sla het boek willekeurig open en lees de tekst.
  • Of doe gewoon wat goed voelt voor jou.

Verbazingwekkend hoe doeltreffend de tekst jou weet te vinden. Hoe je geraakt wordt door de boodschap. Iedereen die bewust wil leven kan hier mee vooruit. Het zal ook jou inzicht geven in je eigen ontwikkeling.

“Lees met je hart, voel de energie achter de woorden en ervaar….”

Ik vind het een heerlijk boekje om altijd binnen handbereik te hebben.

Ieder moment dat je een antwoord zoekt, een hart onder de riem nodig hebt, of zomaar een intentie voor die dag wilt, is een gelegenheid om het boekje op te pakken en de tekst te lezen die jou pakt.

Een mooi boekje om cadeau te doen ook. Je geeft 116 pagina’s pure liefde.

Anniek:

“Als gedachten en overtuigingen je beperken is het moeilijk je dromen na te jagen. Dit boek bevat inzichten die je helpen duidelijk te krijgen wie je bent en wat je wilt, zodat je je leven kan veranderen en de ‘ware jij’ naar buiten kan komen.“

Het boek is oa te bestellen via Bol.com

Ik vind dit boek een aanrader en het ligt bij mij dan ook standaard op mijn leestafeltje.

Er gaat bijna geen dag voorbij of ik lees er even in. Het voedt mijn ziel en brengt me steeds weer tot rust, omdat het bevestigt wat ik diep van binnen ‘weet’ maar nog niet altijd voluit kan leven.

Een milde coach in boekvorm.

Dank je wel Anniek en ga vooral door met al die prachtige teksten op Facebook, dagelijkse ziel-vitamientjes voor iedereen die wil groeien en bloeien.

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

anniek oosting, jezelf zijn, lichtflits, van jezelf houden


Misschien vind je dit ook leuk:

Hoe blijf je gemotiveerd?

Hoe blijf je gemotiveerd?

Zelfliefde

Zelfliefde
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>