Ervaringsformulier ‘Van Jezelf Houden’

Gefeliciteerd!

Je hebt de 21 dagen helemaal afgerond! Je weet nu waar te beginnen om van jezelf te houden. Dat voelt goed hè? Vergeet niet dat je altijd weer een keuze hebt en dat het een reis is. Kijk niet alleen naar je eindbestemming maar geniet van je reis.

Wat vond je van de cursus ‘Van Jezelf Houden’?

Ik ben natuurlijk erg benieuwd hoe je het hebt ervaren. Na het ontvangen van het formulier stuur ik je het ebook ’75 manieren om te leven in het moment’.

Ervaringsformulier "Van Jezelf Houden"

Leuk om je ervaring te horen!
  • Ik hoor graag je op- en/of aanmerkingen.
  • Je e-mailadres is nodig om je te laten weten dat ik dit formulier goed heb ontvangen en om je het e-book toe te sturen. Ik zal je email adres zeker niet gebruiken voor anderen doeleinde.
  • 
Indien ik je mening mag gebruiken dan doe ik dit alleen met je voornaam en eventueel leeftijd. Je privacy staat bij mij hoog in het vaandel!
  • Indien ik jouw foto en mening gebruik ontvang je een Cadeau Voucher van €25,- voor in de Just Be You e-learning Shop!

Ontdek hier meer producten voor een Gezonde Dosis Optimisme en Geloof in Jezelf.

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.