Ervaringsformulier ‘Leef jouw Leven’

Gefeliciteerd! Je hebt de 8 weken helemaal afgerond!

Je weet nu waar te beginnen om de regisseur te zijn van je eigen leven.

Dat voelt goed hè? Vergeet niet dat je altijd weer een keuze hebt en dat het een reis is. Kijk niet alleen naar je eindbestemming maar geniet van je reis.

Wat vond je van de cursus ‘Leef jouw Leven’?

positiviteitIk ben natuurlijk erg benieuwd hoe je het hebt ervaren. Na het ontvangen van het formulier stuur ik je nog een paar dagen mails om je te richten op positiviteit.

Ervaringsformulier "Leef jouw Leven"

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen van de online cursus! Na het invullen en het versturen van het formulier kan je, als dank, even je naam en email adres achter laten zodat je een paar dagen een positiviteits mail ontvang om te richten op het positieve. En natuurlijk om te geloven dat je het gaat doen wat je hebt bedacht in Leef jouw Leven!

  • Ik hoor graag je op- en/of aanmerkingen.
  • Je e-mailadres is nodig om je te laten weten dat ik dit formulier goed heb ontvangen en om je het e-book toe te sturen. Ik zal je email adres zeker niet gebruiken voor anderen doeleinde.
  • 
Indien ik je mening mag gebruiken dan doe ik dit alleen met je voornaam en eventueel leeftijd. Je privacy staat bij mij hoog in het vaandel!

Ontdek hier meer producten voor een Gezonde Dosis Optimisme en Geloof in Jezelf.

>