Ervaringen over de online cursus ‘Van Jezelf Houden’

Van Jezelf Houden

Onderstaand is wat andere mensen zeggen over de online cursus ‘Van Jezelf Houden’. Na de cursus ontvangt de cursist een ervaringsformulier en aan de hand van dit formulier zal ik deze pagina invullen. De pagina zal dus steeds weer bijgewerkt gaan worden.

Heb jij nog vragen? Mail mij gerust of klik hier voor meer informatie.

Dit is wat anderen zeggen over Van Jezelf Houden:

 

 

 

Aicha El Ajjouri 

aanhalingsteken 1Ik heb er veel van geleerd maar de inzicht wat ik hiermee heb gekregen is ongelooflijk. Ik ben zeker hierdoor gestimuleerd ik heb bepaalde knoppen omgedraaid en denk nu eerst aan mij zelf en daarna de rest. Dit is voor mij een eye opener geweest mijn leven lijkt nu in een
flow te gaan echt bizar! aanhalingsteken 2

R. (26 jaar)

aanhalingsteken 1Ik zat heel erg in de knoop met mijzelf. Ik heb 2 rot relaties gehad en veel meegemaakt in het verleden, waardoor ik niet van mijzelf hield en ik teveel in mijn achterspiegel keel. Heb erg veel van geleerd! Heer erg bedankt Marian!
aanhalingsteken 2

L. Snel (29 jaar)

aanhalingsteken 1Een hele positieve ervaring. Ik ben erg blij dat ik me heb ingeschreven en de cursus gevolgd heb. Veel dingen geleerd, veel dingen die ik mezelf bewust gaat maken, veel trainingen voor mijn hoofd om mezelf op te peppen. Ik heb de neiging nu alles tegelijk toe te passen, ipv rustig en geduldig stapje voor stapje verder te leren en verder te bouwen. Ik ben helemaal gestimuleerd om met de adviezen, tips, trainingen aan de slag te gaan… zeker omdat het écht kan zelf bouwen aan je zelfbeeld, zelfwaardering en die rust krijgen en relaxte houding dat je het allemaal aanhalingsteken 2niet van anderen meer hoeft te verwachten, maar dat je het uit jezelf kunt putten. Een 9. Ik vond het heel fijn en heel leerzaam.

I. van Roekel (27 jaar)

aanhalingsteken 1Een aantal dingen zijn absolute eye-openers. Met name de opdracht over “loslaten” vond ik heel nuttig. Veel opdrachten zijn heel concreet en aanhalingsteken 2dat is ontzettend fijn. Een ontzettend leuk opgezette cursus, veel leuke opdrachten en eye-openers. Goed gedaan Marian! Een 8!

 

Ilona (31 jaar)

aanhalingsteken 1Ik vond het soms wat simplistisch maar het is wel duidelijk. Mijn ervaring met de online cursus is voornamelijk dat het voor mij een “opfriscusus” aanhalingsteken 2is geweest van hetgeen ik in de opleiding voor mental coaching heb geleerd. Ga zo door! Ik vind de online cursus een goed initiatief! een 7!

 

F. Dijkerman (33 jaar)

aanhalingsteken 1aanhalingsteken 2De cursus heeft me enorm geholpen en ik ben blij dat ik het gevolgd heb. Een 8!

 

 

R. van Berkel (56 jaar)

aanhalingsteken 1Ik ben erg blij en positief dat ik de online cursus heb gedaan. Mijn rugzakje is aanhalingsteken 2minder vol en ik ben rustiger geworden. Ik was niet tevreden met het leven en heb nu een hele andere kijk op het leven. Een 8.

D. Verheijen (57 jaar)

aanhalingsteken 1

Ik kwam deze cursus tegen en de simpele opzet sprak me erg aan. Ik voelde me van begin tot einde begrepen, en wat ik voelde als erg prettig. Voor mij zeker een 10. Ik vind dat alles aan bod is geweest. Ik ben je erg dankbaar ondanks dat ik de 21 dagen nog niet heb afgerond merk ik zelf dat ik al een stuk positiever naar mezelf kijk.
aanhalingsteken 2Eigenlijk zou een ieder die wat minder over zich denkt zo’n cursus moeten doen.Het geeft veel inzicht over jezelf op een makkelijk leesbare manier.

Marjolein (54 jaar)

aanhalingsteken 1Door een burn-out realiseer ik mij dat zoals ik leefde niet goed was. Mijzelf altijd ten dienste stellen voor anderen en niet goed voor mezelf zorgen. De ander komt eerst. Hoe kwam dat, misschien hou ik wel niet van mezelf. aanhalingsteken 2Precies op dat moment kwam jij met deze cursus, super! Ga zo door, je bent een heerlijke inspirator. Een 8!

Ellen (45 jaar)

aanhalingsteken 1aanhalingsteken 2Ik vind 21 dagen voor deze cursus wel heel intensief. Vond het leuk om de cursus te doen, heb er veel van geleerd. Dank je wel voor je steun en je positieve woorden. Een 8. 

 

Anoniem

aanhalingsteken 1aanhalingsteken 2Dank je wel, Marian voor je training. Goed geregeld een dikke negen en ik kan zeggen dat ik leer blij te zijn met mezelf.

.

Marian H. te Noordwijk

aanhalingsteken 1aanhalingsteken 2Net je training afgesloten en ik vond het heel erg confronterend. Ik moet echt mezelf de tijd gunnen. Ik vind 21 dagen iets te snel en teveel maar ik ga gewoon weer opnieuw beginnen. Dank je wel! 

.

Marloes (43) te Eindhoven

aanhalingsteken 1aanhalingsteken 2Wat heerlijk dat je het programma kan bekijken wanneer het je uitkomt. Ik geef je programma een 8. Ik vond de emails erg ondersteunend en motiverend. Geen op- en/of aanmerkingen graag zie ik nog een programma over positief leren denken.

.

Gitta J. (28)

aanhalingsteken 1aanhalingsteken 2Buiten je spelfouten om in het programma vond ik het alleen maar top. Het komt door de taal spelling iets minder professioneel over maar echt, marian, petje af. Ik ben er blij mee. Je hebt erop gehamerd maar ik ben me erg bewust geworden van veel dingen.

.

Anoniem

aanhalingsteken 1Graag wil ik je bedanken voor de 21 daagse cursus was zelf altijd een negatief iemand maar sinds ik de cursus heb gevolgd is dat anders geworden denk nu veel positiever en straal dat ook uit.  Ik krijg van veel mensen te horen dat ik veranderd aanhalingsteken 2ben in positieve zin heb er ook een stel leuke vrienden bij gekregen.  Ik durf er nu te zijn, durf zelfs in de spiegel te kijken met bril op en ook geef ik mezelf meer complimenten. Ik kijk geregeld in de spiegel en zeg dan mooie vrouw , je mag er wezen en daarom wil ik je enorm bedanken. Echt heel erg bedankt!

.

Greta (52 jaar)

aanhalingsteken 1Het is een geweldige cursus en vele eye openers. Het ging me wel te snel, de 1e 4 dagen kon ik het nog bij houden, verder aanhalingsteken 2ben ik elke dag wel gaan lezen maar heb niet huiswerk gemaakt. Ben ontzettend gestimuleerd, en breng het al dagelijks in de praktijk. Ook ga ik nu stap voor stap de studie opnieuw doen, op mijn tempo. Cijfer een 8!

.

Sandra (39 jaar)

aanhalingsteken 1aanhalingsteken 2Dank je wel voor deze cursus. Geweldig, ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik hou echt van mezelf en heeft me veel gebracht. Dank je wel. ik ga deze trend zeker doorzetten. Een dikke 8!

.

Monique (46 jaar)

aanhalingsteken 1Ik heb geleerd dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik niet minder ben als een ander, dat ik meer kan als ik wil. EN DAT IK
ME DOOR ME ONZEKERHEID NIET MOET LATEN STOPPEN OM NIEUWE DINGEN TE ONDERNEMEN. Ik ben zeker aanhalingsteken 2gestimuleerd om verder te gaan met dit thema! Ik vond het mooi om deze cursus te doen vooral dat je goed over jezelf nadenkt wat je anders kan doen als je onzeker bent. Een 8!

.

Marijke (53 jaar)

aanhalingsteken 1aanhalingsteken 2Drie weken is te kort en te snel maar je hebt me gestimuleerd om er verder mee te gaan. Alleen ben nog een kneus wat betreft relaties. Daarvoor zal ik dus eerst van mezelf moeten houden. Ik ga ervoor.. .Dank je wel voor je support! Een 8!

.

Bert  (42 jaar)

aanhalingsteken 1Dank je wel voor deze leuke interessante cursus. Ik ben nogal verlegen maar ik weet nu dat ik zelf kan ondernemen en ik ben aanhalingsteken 2me veel meer bewust van mijn kwaliteiten. Je hebt me gestimuleerd en ik zal je emails missen. Een 8 voor deze online cursus!

.

Aicha (36 jaar)

aanhalingsteken 1De reden waarom ik ben gestart is omdat ik erg in de knoop zit/zat met jezelf. Ik heb veel van je cursus geleerd maar de inzicht wat ik hiermee heb gekregen is ongelooflijk. Ik ben zeker gestimuleerd, ik heb bepaalde knoppen omgedraaid aanhalingsteken 2en denk nu eerst aan mij zelf en daarna de rest. Het is voor mij echt een eye opener geweest, mijn leven lijkt nu in een flow te gaan echt bizar! Een 8! Persoonlijk advies zou nog mooi zijn.

Ellen (47 jaar)

aanhalingsteken 1

Ik ben blij dat ik met de cursus gestart ben, voel me er al beter door, maar ben er nog niet dus ga de cursus nogmaals herhalen. Ik vond het soms wel wat veel, maar ik neem er rustig de tijd voor, maar dat gaf je ook wel aan in de lessen. Ik ben zeker gestimuleerd om er verder mee aan de slag te gaan. Ik geef deze cursus een dikke acht! Fijn dat je het ook zo laagdrempelig maakt ! aanhalingsteken 2Ik vind het een goede cursus, afwisselend, en met een beetje humor! Ik zou zeggen ga zo door Marian, succes met alles wat je doet en nog gaat doen in de toekomt.DIKKE PLUIM!!!

M

M. van Rijn (54 jaar).

aanhalingsteken 1Ik vond het heel leuk om te doen. Het heeft me weer inzicht gegeven in wie ik ben , wat ik wil en waar ik naartoe ga. Ook is het fijn dat je niet gebonden bent aan een tijdsschema. Voor mij was de online cursus dus heel positief. Ik heb mezelf voor vrijwilligerswerk aangemeld, wat ik al heel lang wilde doen, maar de stap niet durfde te zetten. aanhalingsteken 2Dankzij deze cursus nu wel 🙂 Een 9! Dank je wel voor deze cursus, Marian, hierdoor heb ik een stukje van mijn leven terug gekregen. Blijf zo doorgaan 🙂

M. Haarmeijer (43 jaar)

aanhalingsteken 1Deze online cursus van jou sprak me aan omdat je eenvoudige, makkelijk te begrijpen taal gebruikt. Het is voor mij aanhalingsteken 2een aanvulling op mijn studie en leerproces. Alles wat ik gelezen heb en de oefeningen die ik gedaan heb waren niet nieuw voor me maar erg leuk om ze weer te doen. Elke dag keek ik weer uit naar je mail! Cijfer 9. 

 Bespaart tijd! Je hoeft nergens naar toe te gaan en volgt de cursus vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

 

100-procent-geld-terug-garantie

 

Met 100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Ik bied  je een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Wanneer deze cursus om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons binnen 7 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Ik wil graag alleen tevreden deelnemers!

Je loop geen enkel risico en kunt de cursus 7 dagen gratis uitproberen.


directtoegang
.

 

Nu Tijdelijk Speciale Bonussen Voor Snelle Beslissers!

 

 

Je ontvangt nu bij de cursus “Van Jezelf Houden” tijdelijk de volgende extra’s;

Direct 41 tips om van jezelf te gaan houden. 

41 tips van jezelf houden

Je kan deze tips apart nemen en kijken welke voor jou het beste is om mee te gaan beginnen.
Lees ze op je gemak door. En onderneem actie.

 

Het werkboek “Van Jezelf Houden”.

Werkboek Van Jezelf houden

Bij elke dag krijg je een les voor bij je werkboek. Aan het eind van de 21 dagen krijg je het gehele werkboek.

Inspirerende Quotes

Inspirerende Quotes

Ontvang het ebook met de meest inspirerende quotes!

Van Jezelf Houden

Als extra na de cursus het ebook ’75 manieren om te leven in het moment’

f  Doe 21 dagen mee! Elke dag help ik je een stapje verder. Stapje voor stapje naar meer houden van jezelf.

Waarom?

 

 

Gewoon omdat jij het waard bent!

En samen zorgen wij ervoor dat je meer van jezelf gaat houden en daardoor geweldig voelt! 

PS 1: Heb je vragen? Kijk dan bij de veel gestelde vragen én antwoorden!

PS 2: Je loopt geen enkel risico. Als het programma niet is wat je zoekt kan je binnen 7 dagen gebruik maken van de 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.

Wacht niet, doe mee, en start jouw online programma “Van Jezelf Houden”.

Ontdek hier meer producten voor een Gezonde Dosis Optimisme en Geloof in Jezelf.

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.