Waar te beginnen?

Voor jou ga ik op onderzoek uit naar alles omtrent een positieve lifestyle. Zodat ik je kan adviseren, tot actie kan aanzetten en bovenal kan inspireren!

Ik ben samen met mijn tweelingzus opgegroeid in een gezin met alcoholistische ouders.

Mijn ouders waren vaak te druk bezig met hun horecazaak, waardoor ik geen liefde heb mogen ontvangen. De aandacht ging uit naar de alcohol en/of klanten. De aandacht die ik graag wilde hebben. Een gemis aan liefde vormt je negatief. Er ontstaat een leegte en het tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan. Het gevolg van deze negatieve houding is dat het je weerhoudt van een gelukkig en waardevol leven. 
Lees meer >>

Piekeren, je zorgen maken, het verleden herkauwen, plannen niet uitvoeren, want 'beren op de weg', ze vreten onevenredig veel energie en brengen je mentaal uit balans.

Laat je niet langer definiëren door je verleden. Het is geweest, het heeft je gevormd maar heeft geen plaats meer in jouw toekomst. Definieer jezelf opnieuw en op die manier heb jij nu invloed op een mooiere toekomst voor jezelf.

Ga door met leven, laat los, blijf nieuwsgierig en leergierig, blijf doorgaan en enjoy life!

Ik heb een passie voor alles omtrent een positieve levensstijl en deed mijn kennis op tijdens de vele opleidingen, seminars en vooral in de praktijk. Mijn man en twee dochters zijn mijn grootste motivatiebron om positief te leven.

Waarom Just Be You?

Beantwoord dan de volgende vragen:

1. Wil je meer energie en je fit voelen?
2. Wil je meer van jezelf gaan houden?
3. Wil je positief gaan denken en leven?
4. Ben je er aan toe om jezelf meer aandacht te geven?
5. Kan je wel wat motivatie en inspiratie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en sta je open voor verandering, dan is Just Be You bedoeld voor jou!

Maar waar nu te beginnen?

Als je helemaal nieuw bent op Just Be You, geef ik je hieronder een stap-voor-stap plan om aan de slag te gaan. Zo help ik je eenvoudig op weg naar jouw eigen positieve levensstijl!

1. Download het Gratis Feelgood Magazine

Het Feelgood Magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt een gelukkig en energiek leven. Just Be You zet aan tot een blijvende verandering in je leven en laat zien dat gelukkig zijn, is jezelf gelukkig voelen. Als je meer vreugde in leven wilt, zul je daar meer aandacht aan moeten besteden.

Gek genoeg blijven we vaak alle problemen en alles wat er misging maar herhalen en herhalen. Door juist meer aandacht te geven en te praten over alles wat wel goed ging en waar je blij mee bent verspreidt je in ieder geval positievere energie. En energie van gelijk niveau trekt elkaar aan!

Laat je ook inspireren en download nu gratis het nieuwe Feelgood Magazine.

2. Meld je aan voor de speciale Facebook Groep van Just Be You?

In deze speciale besloten Facebook Groep van Just Be You delen we met elkaar interessante berichten en informatie over een gelukkige en positieve lifestyle. Ook kun je elkaar vragen stellen. Je kunt ook vrienden uitnodigen om lid te worden van de groep of juist ontdekken wie er bij jou in de buurt woont om nieuwe vrienden te maken.

3. Lees onderstaand inspirerende artikelen


4. Volg een Gratis Online Workshop

Met de gratis online workshops geeft Just Be You jou toegang tot kennis om positiever te denken/leven, van jezelf te houden zodat je gelukkig en jezelf kunt zijn. Aan het einde iedere workshop zal ik (Marian Palsgraaf) vragen van deelnemers beantwoorden.

Een online workshop/webinar is een live uitzending via internet waarbij je mij kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

  • Computer, laptop, telefoon of tablet met internetverbinding
  • Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)
    .

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging via de mail dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf 'in de uitzending'.

5. Wil jij graag mijn tips en trick met het opzetten van je online droom?

33 ideeën om je bedrijf zichtbaar te maken. (1)

Klik op de afbeelding om het eboek '33 ideeen om je bedrijf zichtbaar te maken' te ontvangen

6. Volg een online cursus

Just Be You staat voor het inspireren en motiveren tot een positieve verandering in het leven en je doelen waar te gaan maken en biedt
e-learning programma's in de vorm van online cursussen, inspiratieweken en e-boeken. Zo kun je vanuit huis nieuwe kennis opdoen en stap voor stap op weg geholpen worden naar een gelukkige(r) en positieve levensstijl!

Ontdek alles over van jezelf houden in de 21 daagse cursus Van Jezelf Houden, richt je op het positief denken met de 365 Dagen van het jaar Positief , maak je niet druk wat anderen van je denken, laat je burn-out of gebrek aan energie tot het verleden behoren met de het membership van Just Be You. Of neem eindelijk de regie over je eigen leven en doe de 8 weekse cursus Leef jouw Leven.

Om je te blijven motiveren en inspireren is er het Just Be You Happy Member lidmaatschap. Je ontvangt dan elke maand een nieuwe bundel, korting op e-learning, elke maand een webinar en nog veel meer!

Ik help je graag op weg naar jouw positieve levensstijl!

With love,


De persoon die jij bent voorbestemd om te worden, is de persoon die jij besluit te worden.
Jouw manifestatie kracht is heel krachtig als je gelooft in jezelf.

Gebruik de kracht van je gedachten en je zuivere intentie.

Verspil geen tijd en energie aan 'negatieve' gedachten over jezelf. Richt je altijd op wat je wél wilt.

En wordt de persoon die jij wilt zijn.

>