+Facebook Live+

Hoe cool is social media tegenwoordig?! Met slechts één klik op de knop, heb ik de mogelijkheid om live te gaan en te delen met mijn Just Be You familie ;-). Wat het ook is, ik kan het doen op elk ogenblik. Hoe cool! Ik wil dit ook veel meer gaan doen.
Het is zo persoonlijk en stelt mensen in staat om een kant te zien in mijn leven die ze anders niet zouden zien. En als je niet in staat bent om mee te doen dan kan je dit later gewoon zien op je tijdlijn. Veel berichten krijg ik dat mensen te laat zijn of niet zien dat ik LIVE ben. Onderstaand een overzicht om ervoor te zorgen dat je niets meer mist ;-). 


Voor je desktop of laptop

Stap #1: Ga naar mijn Facebook Pagina door te klikken op onderstaande link:
https://www.facebook.com/justbeyou.nl

Stap #2: Klik op de button 'vind ik leuk' onder de header 

Stap #3: Klik op de button 'Volgend'

Stap #4: Klik op het kleine potloodje naast 'in je nieuwsoverzicht'

Stap #5: Klik op het rondje 'Als eerste weergeven' 

Stap #6: Klik op 'Meldingen' in het linker menu

Stap #7: AKlik op alle berichten, evenementen en alle liveberichten (als je dat allemaal wilt natuurlijk ) 

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.