Just Be You
Shares

Ik moet iets toegeven, iets waarbij waarschijnlijk vele van jullie in mij kunnen verplaatsen. Ik heb namelijk een zwak voor journals, boeken, schriften en agenda's.
Urenlang was ik bezig met planner, kleuren en schrijven. Jij begrijpt ook wel dat ik vroeger zo blij kon worden van een nieuwe pen of stickers.

Vorige jaar heb ik mijn allereerste boek uitgebracht 'Gedachten en Mooie Momenten'. Dit is mijn allereerste stap geweest naar positief leren denken. Dat smaakte naar meer.
Een agenda? Ja leuk, maar ik wilde ook graag dat je er een eigen boek van kan maken. Een boek wat praktisch is ingericht voor jouw dagelijkse bezigheden, maar ook het opschrijven van je doelen en dromen.

De planner is nu in de voorverkoop en als dank krijg jij hiervoor een echt feelgood anscichtkaarten boek (t.w.v. € 11,95) cadeau.

Ik ben zelf zo enthousiast dat deze planner tot stand is gekomen en ik hoop dat jij er net zo blij van wordt!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:

Leave a Comment: