Winactie: Omarm Me

Sinds ze moeder is gaat Barbara tot het uiterste voor kinderen in nood. 

Barbara heeft alles wat haar hart begeert: de leukste vriendinnen van de wereld, een man die ze nooit meer inruilt en een kinderwens die eindelijk in vervulling is gegaan. Toch heeft ze een groot probleem: ze kan niet tegen kinderleed en wil er ook niets over lezen of horen.

Op een dag realiseert ze zich dat ze in plaats van ervoor weg te kijken ook actie kan ondernemen. Ze solliciteert bij de Raad voor de Kinderbescherming en heeft maar een ambitie: de wachtlijsten zo snel mogelijk wegwerken. Maar niet alle nieuwe collega’s stellen haar voortvarende aanpak op prijs. Procedures lijken belangrijker dan de kinderen in nood. Wanneer ze te maken krijgt met een zaak die haar heel persoonlijk aangrijpt komt het tot een confrontatie.

Wil jij het boek ‘Omarm me’ winnen?

Lijkt dit boek je wel wat, dan heb ik goed nieuws! Just Be You mag namelijk 3 boeken cadeau geven!

Je kunt ook “Omarm Me” van Barbara Muller hier bestellen.

Wat moet je hiervoor doen?

Omarm me….

Wie wil jij graag omarmen en waarom?  Je antwoord zie ik graag hieronder in een reactie en maak kans op één van de drie boeken die ik mag weggeven.Tags

barbara Muller, Omarm me, omarmen, winactie


Misschien vind je dit ook leuk:

Vergroot je dankbaarheid; met 4 tools en oefeningen

Een intentie zetten? Zo doe je dat met 5 tips

Omgaan met energievreters 7 tips

 • geert van dorst schreef:

  Wat en wie ik wil omarmen “leuk onderwerp” zijn die welke eerlijk, open, spontaan, vriendelijk, behulpzaam zijn. Verder die welke openstaan om met wat hulp zich beter willen gaan voelen om het leven beter aan te kunnen. Natuurlijk ook die welke overblijven als je in de problemen zit en moeite doen, betrokkenheid tonen, een luisterend oor hebben. Er is veel om te omarmen met een positieve instelling. Het zou me weinig moeite kosten om over dit onderwerp mijn eerste boek te schrijven.
  Misschien !!!

 • Ik zou mensen willen omarmen waar het op het moment niet zogoed mee gaat om ze kracht en liefde te geven om verder te gaan

 • Marijke schreef:

  Graag zou ik alle kinderen die geestelijk en fysiek mishandeld worden willen omarmen. Hen daarmee vertrouwen geven zodat ze zich daar aan op kunnen trekken wanneer ze dat nodig zijn.
  En om ze daarmee te laten zien hoe waardevol ieder mens is.
  En omdat ik (gelukkig) nu iets kan doen en er niemand voor mij was toen ik kind was.
  En het boek mag naar een ander, ik koop het zelf. Kus

 • graag zou ik alle kinderen ,van de wereld willen omarmen,die in armoede leven en geen uitzicht hebben op een mooi gezonde toekomst, zodat ze door dit gebaar moed en liefde en steun krijgen,om toch de kracht te krijgen ,voor een gelukkig toekomstig leven ,grz lut

 • Carrie schreef:

  Ik zou graag mijn allerliefste schat Peter willen omarmen. Na mijn scheiding heb een erg zware tijd gehad en me heel vaak waardeloos gevoelt. Hij is degene die elke dag zegt hoeveel hij van me houdt en me het gevoel geeft dat ik mag zijn zoals ik ben. Ik ben WAARDEVOL.

 • ik zou graag mijn vader willen omarmen. Ik heb mijn hele leven beide ouders om me heen gehad, maar emotioneel wel tekort gekomen. De reden dat ik toch mijn vader wil omarmen is omdat ik sinds het overlijden van mijn moeder in oktober nu een échte vader heb. Ik ben heel trots op hoe hij dingen nu aanpakt en hoe hij als vader is opgestaan.
  Karin

 • petra kamphuis schreef:

  Heel graag wil ik mijzelf omarmen, met liefde en kracht aan jijzelf kun je stralen voor een ander. Als ik een grote steun ben voor mijzelf kan ik met mijn kracht en liefde anderen omarmen en maken we samen de wereld een beetje krachtiger en mooier.
  Liefs Petra

 • Chantal Huijbregts schreef:

  Ik wil mijn allerbeste vriendin omarmen, om kracht te delen. Zij en ik, beiden chronisch ziek, ieder met zijn eigen bagage, maar die ene omarming, omhelzing, kan het allemaal zoveel draaglijker maken. En daarom… ik omarm haar met heel mijn hart.

 • Ik wil mijn vader omarmen. Mijn vader die vanavond is overleden. mijn vader was autistisch en kon niet omgaan met aanrakingen. Maar ondanks alles hou ik van hem. Hij heeft een zware strijd gevoerd de laatste dagen. Door kanker en een longontsteking is hij overleden maar daar heb ik vrede mee. Hij is 87 jaar geworden.
  Ik heb hem omarmd, dag papa, rust zacht.

 • Herti haar schreef:

  Ik zou het liefste mijn kinderen voor altijd om armen. Als ik mijn stoere dochter van net 10 op de fiets alleen naar school zie gaan realiseer ik mij dat opvoeden los laten is … En dat ik ze in mijn hart altijd omarm ❤

 • Eindelijk na 52 jaar heb ik begrepen dat
  je niet alleen voor anderen kunt zorgen
  maar dat je ook goed voor jezelf moet
  zorgen. Ik wil alle therapeuten omarmen
  die me liefdevol terug bij mezelf hebben
  gebracht.

 • Joelle schreef:

  Wie ik graag zou omarmen? Mijn innerlijke zelf. Ben er hard mee aam het werk en wie weet wat de toekomst me brengt!

 • Gertie Fijten schreef:

  Ik zou mijn vriendin, waarvan ik dacht dat ze mijn vriendin was, willen omarmen en willen zeggen wat ze mist nu ze me definitief kwijt is!

 • Claudia Smit schreef:

  Ik omarm sinds kort het leven en het voelt goed kan ik je zeggen.

 • Theo Sijtsma schreef:

  Alles wat zich in mijn bewustzijn voordoet onvoorwaardelijk omarmen.
  Dit betekent dat alle afscheiding in mij zich volledig zal oplossen, waardoor er een open bron ontstaat, waar aan een ieder zich kan laven !

  een warme groet aan iedereen, die dit leest !

 • Ik zou nog een keer mijn vriend willen omarmen, hij is in 2003 overleden aan een hersentumor. Ookal heeft hij een plekje in mijn hart, even tastbaar zou fijn zijn.

  Warme groet,
  Inge

 • Cora Kennekens schreef:

  Ik zou graag mijn man willen omhelzen we zitten in een crisis , mijn man heeft een vermijding stoornis, kan niet delen, waardoor hij vooral zichzelf en mij tekort doet.Hij wil het graag leren,waardoor hij zichzelf en mij geen verdriet meer doet. Door dit verdriet ,is het ook moeilijk voor mij om mijn man te omhelzen deze vraag zet mij aan het denken ,ik wi hem zograag omhelzen.

  Een omhelzende groet Cora

 • Katrien schreef:

  … mijn kleine broertje… als kind hebben we zoveel te verduren gehad, hebben we zoveel moeten missen, kwamen we zoveel tekort, helaas niet enkel materieel… alle 3 doen we zo ons best om er toch te staan in het leven… vele jaren hebben we het ergste verdrongen, ons zo sterk getoond als we maar konden… maar het valt niet altijd mee als af en toe dat stil verdriet, die scherpe pijn plots de kop opsteekt, zoals het ook niet altijd meevalt om zonder voorbeeld, om zonder de referentie van een normaal gezin vol zelfvertrouwen in moeilijke situaties toch stand te houden! Broertje, ik vind het sterk van je dat je – hoe het ook aan een zijden draadje hing – je toch de kracht vond te blijven vechten, de moed om hulp te zoeken, de sterkte om door te gaan, … ik zou je echt niet willen missen! Daarom deze bijzonder warme knuffel, ik hou van je!

 • mezelf, iemand moet dat toch doen?

 • Nathalie Nijboer schreef:

  Ik zou heel graag mijn vriendin Elles willen omarmen. Afgelopen 28 juni was het een jaar geleden dat zij haar tweelingzus door zelfmoord heeft verloren. Destijds was zij ook nog eens hoogzwanger van haar tweede kindje, dus dat was extra zwaar. Na een jaar rouwen gaat het met ups and downs. Gelukkig leert ze (met wel héle kleine babystapjes) het steeds meer een plek te geven. Ze is haar andere helft kwijt en dat litteken moet ze voor de rest van haar leven met zich meedragen.
  Dus bij deze…ook al win ik deze win-actie niet, alle moed, liefde en eer gaat uit naar mijn (voorheen al, maar nu nog meer) speciale vriendin Elles.

  Met hartelijke groet,

  Nathalie

 • ik zou het allerliefst mijn vriendin willen omarmen. omdat ik zielsveel van haar hou en zo ontzettend graag met haar zou willen samen wonen maar omdat ik kinderen heb………….en daar mijn prioriteiten liggen, moet ik de zwaarste keus van mijn leven maken………..en dat is kiezen voor bij mijn kinderen te blijven tot ze groot zijn, samen gaat niet lukken

 • Ik zou een heel goeie vriendin willen omarmen, ik kom uit een diep dal en gedurende gans die periode en nu nog ondersteunt ze me….vooral wil ik haar bedanken dat ze me telkens mezelf liet zijn, hoe slecht ik er ook aan toe was, ze keek welke behoefte ik had en telkens in gezamelijk overleg werd er geopteerd voor wat op dat moment de beste optie was..Met mijn gevoeligheid niet evident, als je veiligheid voorop wil stellen…Er zijn gewoon geen woorden die mijn dankbaarheid kunnen uitdrukken, nen hele dikke knuffel aan haar, ik zou het boek aan haar willen schenken, omdat zij nog een opleiding rond verlies/rouwen voor kinderen wil bijvolgen…Ik hoop dat ieder mens iemand zoals haar zich omringt mag wéten/voelen

 • Ik zou mijn jongste dochter willen omarmen. Momenteel zien we elkaar niet omdat we het niet eens zijn met elkaar, maar als moeder wil je het beste voor je kind, en ik hoop dat als ze wat ouder is, ze inziet dat ik alles goed bedoelde , en voor haar bestwil deed.

 • Ik zou graag mijn buurmeisje willen omarmen. Ze is helaas een kindje dat de hulp van de Raad voor de Kinderbescherming nodig heeft (en krijgt). Ik heb het zo ontzettend met haar te doen. Helaas zal ik wel nooit de kans krijgen haar een knuffel te geven maar ik hoop dat ze ooit in haar leven alle welverdiende knuffels in mag gaan halen.

 • Brenda schreef:

  Ik zou mijn vriend uit India willen omarmen. We zijn al ruim anderhalf jaar gek op elkaar, maar hebben elkaar helaas nog nooit kunnen ontmoeten 🙂

 • Ik omarm al die kinderen die waar ook ter wereld een strijd leveren om te kunnen en te mogen bestaan.

  Het gaat me niet om het winnen van het boek, dat kan ik zelf (gelukkig) kopen, maar voor mij is er geen groter leed dan kinderleed! En als we, hoe dan ook, er iets tegen kunnen doen moeten we dat ook doen.

 • Ik zou Johnny Depp wel winnen omarmen omdat hij het nu best wel moeilijk zal hebben mijn zijn scheiding en omdat het mij vooral heel lekker lijkt!!

 • Ik zou mezelf willen omarmen, om me steun en kracht te geven en er weer volop voor te kunnen gaan, wetend dat ik niet alleen sta, dat er altijd iemand is die met me mee reist … moi!

 • Jack Vermonden schreef:

  Ik zou de hele wereld warm willen omarmen, zodat er altijd en overal Vrede mag zijn!

  Laat me de wereld omarmen leun maar even tegen me aan,
  Ook als hij daarna zijn eigen weg weer wilt gaan

  Huil maar zachtjes tranen druppelen in mijn schoot,
  straks voel je je weer sterk en groot

  Als het even niet gaat spreid ik mijn armen naar je uit,
  Om je wat kracht te geven voor als je daarna weer op problemen stuit.

 • De koningin en Mabel ik denk dat die wel een warme omarming kunnen gebruiken

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.