Website

Ik krijg heel veel vragen over mijn website. Vandaar dat ik de belangrijkste dingen even voor je op een rij hebt gezet.

Wil je graag zo’n website als justbeyou.nl?

Ik ben super enthousiast over het Winstmodel van Tonny Loorbach. Het lijkt helemaal op mijn website.

Dit systeem is speciaal ontworpen voor internet ondernemers. Alles wat je wilt doen qua internet marketing kan met een paar drukken op de knop met dit systeem. Ondernemen op internet was nog nooit zo gemakkelijk!

Je krijgt een volledige website met een beheersysteem waarmee jij zelf alles op je website kunt aanpassen, teksten kunt plaatsen, afbeeldingen en video’s kunt plaatsen enzovoorts, je hebt daarvoor geen programmeur meer nodig!

WordPress

Sander heeft mijn website gemaakt en het is nu mogelijk om zelf je website te maken want hij heeft besloten zijn kennis te gaan delen. Sander heeft een online programma gemaakt voor het bouwen en onderhouden van WordPress websites. Klik op onderstaande link voor meer informatie:

Bouw je eigen WordPress website

Paypro

Ik maak gebruik van de diensten van papyro. Payro is een online betaaldienstverlening en neemt de zorgen over het online betalen en het facturen zoveel mogelijk uit handen. Bij papyro kan je je producten en/of diensten promoten.

Voor meer informatie: paypro.n

Aweber

Voor mijn mailinglijst en het versturen van nieuwsbrieven maak ik gebruik van aweber. Aweber kent zeer veel mogelijkheden. Je kan het een maand proberen voor $ 1,00. Ik heb veel mensen gehoord over andere diensten maar aweber is wel één van de betrouwbaarste en ik heb nimmer problemen gehad. Ze bieden gratis trainingen en video’s en het is dus zeker de moeite waard om het eens te bekijken.

Voor meer informatie: aweber.com

Wil jij graag een eigen bedrijf/website opzetten?

Ik kan je ondersteunen of helpen met ideeën.

Voor meer informatie: justbeyou.nl/ondersteuning

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met mij op. Dit kan je het beste doen via mail