Wat vind jij mooi aan je vriend(in)?

Ik kreeg van de week een mooie video van mijn dochter via haar blog: rosaliepalsgraaf.nl

Bekijk deze video van Dove maar eens:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oFuTkZ8Eyao&feature=player_embedded[/youtube]

Waarschijnlijk komt dit je erg bekend voor. Maar waarom kunnen wij niet over onszelf zeggen wat we mooi vinden? Omdat dat arrogant is, of ben je er te onzeker over?

Zoals het dove-filmpje al zegt: stuur deze video door naar een vriend(in), en vertel daarbij wat je mooi vind aan haar. Rosalie vroeg van de week aan mij: “Mam, aan wie heb jij deze video doorgestuurd?”. 

“Mmmm….nog niets mee gedaan”.

Bij deze: ik wil deze video graag met jou delen maar ook stuur ik deze video speciaal naar Heleen omdat ze zo’n mooie, warmhartige vrouw is. Voor mij ben je de afgelopen weken een rots in de branding geweest. Heleen, je hebt het af en toe niet makkelijk. Na regen komt zonneschijn. Je bent een mooie vrouw en zeker ook van binnen!

Ik wil deze video graag met jou delen!

Naar wie stuur jij deze video en waarom?


Tags

dove, mooi


Misschien vind je dit ook leuk:

Vergroot je dankbaarheid; met 4 tools en oefeningen

Een intentie zetten? Zo doe je dat met 5 tips

Omgaan met energievreters 7 tips

 • werner schreef:

  ik vind het ook een prachtig filmpje. We zien vaak de schoonheid en ook de fouten in de andere personen maar niet in onszelf.

 • prachtig als mensen dat zo aan elkaar durven zeggen..
  ik heb erg van dit filmpje genoten

 • Mooi dat je dit kunt sturen naar iemand die je zo aan het hart ligt… ik heb ook wel iemand op het oog…

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.