Wat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denken

Wat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denkenWat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denken door Esmee. In de rubriek “Wat je ziet ben jezelf” beantwoordt deze keer Esmee 8 vragen over de cursus 365 dagen positief. Doe je ook mee aan 365 positief denken via Just Be You? En wil je de 8 vragen beantwoorden? Stuur dan een e-mail naar Marian Palsgraaf van Just Be You.

#1 Wat was je voornaamste reden om te starten met 365 dagen positief denken?

Ik ben het afgelopen anderhalf jaar veel positiever geworden en veel gegroeid. Mijn voornaamste reden om te starten met de cursus 365 dagen positief denken was om nog positiever te worden. Ik wou niet terug zakken en het positieve denken vooral doorzetten. Ook had en heb ik de behoefte om anderen te helpen met de ervaringen die ik zelf opgedaan had, dus mijn positiviteit doorgeven aan anderen die het nodig hebben.  Dat waren voor mij de voornaamste redenen om te beginnen met de cursus 365 dagen positief denken.

#2 is 365 dagen positief denken wat je ervan verwachtte bij het inschrijven?

Jawel, ik vind het een mooi initiatief en vooral de besloten groep op Facebook voegt veel toe aan 365 dagen positief denken.

#3 Ben je in de praktijk bewust bezig met positief leren denken?

Elke dag weer ben ik bezig met positief denken en het voelt heerlijk ook om het door te geven! 365 dagen positief denken werkt voor mij.

#4 Wil je deze cursus waarderen met een cijfer van 0 tot en met 10?

De cursus 365 dagen positief denken geef ik het cijfer 9.

#5 Mis je nog iets in de serie e-mails 365 dagen positief?

Ik heb geen idee wat ik mis in de cursus 365 dagen positief denken. Ik vind het lekker afwisselend en motiverend.

#6 Zijn er andere onderwerpen waar je graag e-mails over zou ontvangen?

Ik zou het op dit moment niet weten. Niet van toepassing.

#7 heb je nog opmerkingen, aanmerkingen, tips of goede woorden?

Marian, je inspireert heel veel mensen en ik ben blij daar nu op deze manier ook een deeltje van te kunnen zijn…

#8 Wat vind je van de prijs in verhouding met het product?

Prima.

Oooo ja, erg leuk is overigens het gratis Geluk van Positiviteit, waardoor je alvast een start kunt maken met positiever denken.

Esmee voelt zich heerlijk na de cursus 365, maar hoe denkt cursiste Martine erover? In het volgend blogartikel vertelt Martine onder meer over welke onderwerpen ze ook e-mails zou ontvangen. En ze geeft een geweldige tip om de positieve e-mails van 365 dagen te printen. Een reminder voor instant positiviteit.


Tags

356 dagen positief denken, just be you, leren positief denken, marian palsgraaf


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2018

Just Be You Planner 2018

Persoonlijk berichtje

Persoonlijk berichtje
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.