Wat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denken

Wat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denkenWat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denken door Angelique. In de rubriek “Wat je ziet ben jezelf” beantwoordt deze keer Angelique 8 vragen over de cursus 365 dagen positief. Doe je ook mee aan 365 positief denken via Just Be You? En wil je de 8 vragen beantwoorden? Stuur dan een e-mail de redactie van Just Be You.

#1 Wat was je voornaamste reden om te starten met 365 dagen positief denken?

Er waren te veel nare dingen gebeurd in mijn leven en deze zijn nu nog steeds gaande. De wereld om ons heen is er negatief. Ik wilde zelf niet meegaan in het negatieve. En jouw cursus 365 dagen positief denken kwam heel goed uit. Het is fijn om elke dag te beginnen met een positief e-mailtje.

#2 is 365 dagen positief denken wat je ervan verwachtte bij het inschrijven?

Ik had geen verwachtingen. Wat je elke dag stuurt laat zien dat je op heel veel manieren positief kan zijn.

#3 Ben je in de praktijk bewust bezig met positief leren denken?

Ja, zeker weten. Het lukt niet altijd, maar dan probeer ik er wel aan te denken. Wat ik nog lastig vind zijn opmerkingen van mensen die me nog raken. Helaas heb ik je laatste webinar niet kunnen kijken. Ik was toen aan het overwerken.

#4 Wil je deze cursus waarderen met een cijfer van 0 tot en met 10?

De cursus 365 dagen positief denken geef ik het cijfer 9.

#5 Mis je nog iets in de serie e-mails 365 dagen positief?

Ik heb niet iets dat ik toe kan voegen.

#6 Zijn er andere onderwerpen waar je graag e-mails over zou ontvangen

Ja, over mijn gedachten en hoe anderen over mij denken en hoe ik me daardoor erg laat beïnvloeden.

#7 heb je nog opmerkingen, aanmerkingen, tips of goede woorden?

Over jou heb ik alleen maar complimenten. Jij bent een goede inspiratiebron voor mij.

#8 Wat vind je van de prijs in verhouding met het product?

Deze is prima.

Oooo ja, erg leuk is overigens het gratis Geluk van Positiviteit, waardoor je alvast een start kunt maken met positiever denken.


Tags

365, ervaring 365 dagen positief, marian palsgraaf, positiviteit, verwachtingen


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>