The Wizard: heb jij gewonnen?

The Wizard Patty HarpenauWat een mooie reacties op het boek ‘The Wizard’!

Zie hiervoor mijn review ‘The Wizard’ van Patty Harpenau en maak kans op dit mooie boek!

Ik mag van Patty Harpenau zeven boeken weggeven en gelukkig hoef ik niet zelf te kiezen. Ik doe dit met het programma random.org.

De winnaars van het boek ‘The Wizard ‘

 • Angelique Hendriks
  Flo
  Katinka
  Lianne
  Bea
  Anne
  Nathalie

Angelique Hendriks schreef: 

Al die bejaarden verzuurde mensen in mijn straat weer hun levenslust en genieten terug geven

Flo schreef: 

Als ik kon toveren zou ik willen dat er géén gehandicapten mensen meer bestonden , en dat iedereen een gelijkwaardig IQ had , weg met de ongelijkheid. Ook gelijke inkomens gelijke werktijden , gelijkwaardigheid. Zoals het leven nu is , dat lijd tot zoveel onvrede. Balans in de Wereld , dat zou mooi zijn ..

Katinka schreef: 

Als ik kon toveren dan zou ik erover zorgen dat iedereen met gemak zijn eigen levenspad vindt en precies datgene doet waar hij/zij gelukkig van wordt en op de aarde voor is gekomen. Ik denk dat de aarde dat een hele fijne plek wordt om te zijn.

Lianne schreef: 

Als ik kon toveren zouden alle mensen van kinds af aan leren van zichzelf te houden, vertrouwen te hebben in het leven, genieten van alle kleine en grote wonderen in hun leven en leren openstaan voor spontaniteit. Zodat iedereen liefde kan geven maar zeker ook kan ontvangen. Daardoor zal ieder zijn eigen droom waar kunnen maken..

Bea schreef: 

Als ik kon toveren, dan toverde ik een open dag in de hemel. Zodat iedereen die hier op aarde iemand heel erg mist, op deze open dag even op bezoek kan. Ik zou dan naar mijn overleden dochter gaan, haar knuffelen en haar zeggen hoeveel ik van haar hou. Als ik kon toveren……

Anne schreef: 

Als ik kon toveren koos ik met terugwerkende kracht 25 jaar geleden een goede vent, zodat mijn gezin nu nog bij elkaar was….

Nathalie schreef: 

Als ik kon toveren dan toverde ik de wereld een beetje beter

Geven jullie je adres even door? 

Heb je het boek ‘The Wizard’ gelezen?

Leuk als je dan een reactie wilt achterlaten. Dat is weer handig en leuk voor anderen om te lezen! Je kunt het boek bestellen bij bijvoorbeeld bol.com.

Er komen nog meer leuke winacties aan. Hou de website dus goed in de gaten of word jezelf en schrijf je in om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.


Tags

patty harpenau, the wizard, winactie


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Kathinka schreef:

  Hoi Marian,

  Ik heb het boek ontvangen!
  Inderdaad een boek waar ik nu al blij van wordt zonder nog maar iets te hebben gelezen…
  Ik heb 1.5 jaar in Israel gewoond en zie nu dat het verhaal zich daar afspeelt…
  Mooie plaatjes, mooie kleuren. Ik verheug me erop om het te gaan lezen.

  Super bedankt!

  Groetjes Katinka

  • Top, Kathinka! Laat je nog even een reactie achter als je het boek hebt gelezen. Ik ben erg benieuwd.

   Heel veel leesplezier!

 • Heel erg Bedankt !
  Ik hoop dat ik mijn adres ergens goed heb doorgegeven.
  wilt u het mij anders nog laten weten ?

  • Adres goed ontvangen hoor. Adressen zijn naar Patty Harpenau gestuurd.

   Boek komt eraan!

   Warme groet, Marian

 • Katinka schreef:

  Wat een verrassing mijn dochter is jarig vandaag en ik krijg een kadootje leuk!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.