Wat klanten mij schrijven


Gedachten en Mooie Momenten

Review Gedachten en Mooie Momenten
profile-pic
Hettie Van T Erve

Ik zeg bestel het gedachten en mooie momenten boek! Heb het thuisgestuurd gekregen, super mooi en zeer functioneel! Mooi cadeau om te krijgen of te geven, echt een aanrader! Ook de lieve kaartjes erbij van just be you, maakt het helemaal af. Plus dat ik uit ervaring weet hoe belangrijk het is om dankbaar en positief in het leven te staan en dit boekje nodigt je daar echt mee uit, om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan! Een super tevreden klant.

365 Dagen Positief

profile-pic
Els

Ik ben begonnen om me gewaardeerd te voelen, meer zelfvertrouwen te krijgen en het gevoel (ook) geliefd te zijn! Ik waardeer de dagelijkse mail heel erg. Een 9, helemaal top!


Van Jezelf Houden 

profile-pic
Mieke Huiden-Westera

Ik ben mezelf dankbaar dat ik jouw cursus 21 dagen "van jezelf houden" ben gestart.


Voluit Leven met Hooggevoeligheid

Ervaring Voluit Leven met Hooggevoeligheid
profile-pic
Sandra Vos-van Leeuwen

Ik heb er zoveel aan gehad! Middenin mijn burn out had ik al zoveel stukken over mezelf gevonden en ontdekt, maar deze cursus bracht alle stukjes samen en legde alles op zijn plaats. Heb dankzij de cursus weer een duidelijk beeld, mijn (rustiger) gevoel weer terug gevonden en handvatten en tips waar ik nu op verder kan bouwen. Ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en het zetje van een goeie vriendin heb gekregen! Dank je voor deze oogopende cursus!365 Dagen Positief 

profile-pic
Janna

Na steeds in dezelfde valkuilen te trappen, depressieve gevoelens en veel negatieve gedachten ben ik gaan surfen op het internet en kwam daar de cursus 'houden van jezelf' tegen. Toen ik die had afgerond voelde ik mij al een stuk positiever maar had ik nog wel veel bevestiging nodig. 365 dagen positief helpt me om de dag positief te starten en het helpt me enorm. Ik ben er in de praktijk volop mee bezig, Sterker nog: ik herken mijn negatieve gedachten meteen en ik heb nu geleerd hoe ik ze kan omzetten in positief denken. Iedere ochtend begin ik met het lezen van de email en dat geeft me zoveel positiviteit dat ik met heel veel energie de dag kan beginnen. Het is vorige week geweest dat ik voor het eerst kan zeggen dat ik echt heel gelukkig ben nu. Oké er is even geen partner nu maar ik heb mezelf gevonden en daar ben ik heel tevreden mee. (Het is nl nog niet zo lang geleden dat ik dacht dat alleen een man me gelukkig kon maken.) Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest vanzelf komt en zo niet.....? Dan ben ik met mezelf en dat is de beste relatie die je kan hebben.

profile-pic
Anniek

Ik ben gestart om te leren mn gedachten naar het positieve te draaien. ik vind het knap van je om elke dag iets positiefs te bedenken. Ik heb ook je boek “gedachten en mooie momenten.
De meeste dagen heb ik er wat aan.

profile-pic
Annemie

Gewoon leuk als dagelijkse reminder. Absoluut mee bezig in de dagelijkse praktijk meer nog niet alleen positief denken maar ook positief ZIJN. Het is heel leuk in elkaar gestoken. De afwisseling tussen tekst, film, kort, lang is aangenaam

profile-pic
Ine

Ik ben gestart om positiever in het leven te staan, om die positiviteit te gebruiken in het dagelijkse leven. Toen ik inschreef wist ik niet wat ik er van moest verwachten, ik kende je FB en e-mails, dus het sprak me gewoon aan. n de praktijk ben ik echt wel bezig met positief denken.

Nu zeker door deze heerlijke e-mails. Zijn toch prachtige handreikingen, waar ik super blij mee ben.

In de e-mails 365 dagen positief mis ik niets! Zelf vind ik het leuk, dat er plaatjes in staan.

Dit kan zijn van een quote of video. Ik maak er mijn eigen positiviteits dagboek van. Heerlijk om te doen. Super, heerlijke, mooie en fijne cursus. Zeer bruikzaam! Een 10!

profile-pic
Anoniem

Wat ben ik blij dat ik mij heb aangemeld voor je mails 365 dagen positiveit. Wat was het leerzaam!!!! Ik heb er echt wijze lessen uitgehaald en wil je hiervoor hartelijk bedanken. Ik hoop dat je op deze manier nog veel meer mensen een positiever en gelukkiger leven kan geven.

Nogmaals super bedankt!!!

profile-pic
Bart

Mijn voornaamste reden was, dat ik af wilde van de angsten en negatieve gedachten die mijn leven na het overlijden van mijn ouders regeerde. Dankzij de dagelijkse e-mail met bijzondere verhalen en tips merk ik dat ik positiever en anders naar de dagelijkse dingen in leven ga kijken.

Elke ochtend lees ik de e-mail, waardoor ik de dag bewuster en met een lach begin. Hoewel het soms nog wel met vallen en opstaan gaat.

profile-pic
Yvonne

Ik heb iedere winter een dip en het leek me fijn om met een andere mindset de lastige dagen Door te komen. Daarbij was ik erg nieuwsgierig naar wat het was en wat het me kon brengen. Top. Ga zo door!

profile-pic
Mariëlle Groeneveld

Ik heb echt baat bij elke ochtend wakker worden met een positieve mail

profile-pic
Annemieke

Ik zat in een negatieve spiraal waarin stress en negativiteit steeds meer mijn leven binnenkwam. Er moest iets aan veranderen, dus besloot ik dit te proberen. Een jaar lang elke dag een mooie mail. Ik verwachtte geen wonderen, maar wel een iets meer positieve kijk op het leven. Onder andere door deze mails ben ik me bewust geworden van alle mooie en positieve dingen in het leven. Daarnaast heb ik op sommige momenten mezelf moeten dwingen om positiever te zijn. Dit heeft zeker wel geholpen. Ik sta nu veel positiever in het leven. Ik lees de mails altijd met veel plezier. Ik kan er veel positiviteit uit halen. Door deze mails ben ik zeker positiever naar alles in het leven gaan kijken. Natuurlijk zijn er negatieve ervaringen, maar ik besef achteraf dat ik daar juist heel veel van leer. In het achterliggende halfjaar ben ik zelf enorm gegroeid. Dit heeft meerdere oorzaken, maar een grote ervan zijn de dagelijkse positieve mails zeker! Ik heb nu bijna nooit meer spijt, omdat ik weet dat ik van mijn fouten leer. Hoe vaker ik fouten maak, hoe meer ik ook kan leren.

profile-pic
Karina

iedere ochtend als ik wakker wordt kijk ik uit naar je positieve mail die ik iedere dag krijg van je.

Ik trek mij zelf hier aan op..een strohalm voor te over leven...

Bedankt.. en een liefdevolle groet...

profile-pic
Brenda

Vind het erg fijn om smorgens als ik wakker wordt meteen iets positiefs te lezen. Zo begin je de dag altijd positief. :)) Ik ben in de praktijk heel erg bewust bezig met positief leren denken.

profile-pic
Kubra

Ik wilde je even zeggen dat jou mailtjes altijd als geroepen komen. Alsof je mij aanvoelt.

Ik ben je dankbaar 🤗❤️

profile-pic
Els

Ik ben begonnen om me gewaardeerd te voelen, meer zelfvertrouwen te krijgen en het gevoel (ook) geliefd te zijn! Ik waardeer de dagelijkse mail heel erg. Een 9, helemaal top!Boek Gedachten en Mooie Momenten

profile-pic
Angela

Als eerste wil ik zeggen hoe blij ik ben met het gedachte en mooie momenten boek! Het helpt mij enorm om dingen van mij af te schrijven en een zware periode te verwerken! Elke dag sluit ik af met een mooi moment van die dag op te schrijven! Zodat ook mijn mindset positief blijft.

Vandaag eindelijk mijn bladzijde af en het is precies zoals ik altijd was en wie ik nog steeds ben, vrolijk, aanwezig en spring in het veld.

Medisch heel veel meegemaakt. Door een quote die iemand die dierbaar voor me is geworden in deze afgelopen weken kwam ik op uw pagina terecht en zag iets over het boek, het boek voelde alsof het voor mij bestemd was dus ik bestelde het direct!
Het boek helpt mij enorm bij het verwerken van alles wat ik de afgelopen anderhalf jaar heb moeten doorstaan, had niet verwacht dat alles wat er gebeurd is me zo zou raken.
Maar ik voelde me een waardeloze vrouw en moeder en voelde alsof ik enorm gefaald had tegenover iedereen.
Van een spontane gezellige sportieve vrouw naar een vrouw die niet meer zo gezellig en spontaan was en laat staan sportief.
Door het boek kan ik alles nu een plek geven en bovenal het maakt me elke keer weer positiever doordat ik echt anders naar dingen leer te kijken en mee leer om te gaan. En vooral waar ik trots op ben is dat ik oprecht voor mezelf kan en durf te kiezen.
Ik zeg geen JA tegen mensen als het een NEE tegen mezelf is, en dat voelt zo goed, geen dingen meer met tegenzin doen om andere te pleassen!
Heb nog een hoop pagina's te lezen en te schrijven en ik lees heel bewust niet alle spreuken al van te voren, wanneer ik een moment heb dat ik ga schrijven dan pas lees ik de bijbehorende spreuk op de pagina ernaast en iedere keer weer is de tekst zo raak en zo pakkend! En ik ben er nog niet hoor, ik maak nog wel is fouten maar ik mag fouten maken want ik maak ze met een reden, zodat ik er weer een les uit kan trekken.
Ik wil je bedanken voor dit fijne boek die mij zo enorm helpt nu in een tijd waarin ik veel moet verwerken voor mijzelf en een tijd waarin ik mezelf weer opnieuw moet vinden en vooral weer durven vertrouwen in mijn lijf en geloven in mezelf! Liefs trotse eigenaar van jouw Boek😊😘

profile-pic
Connie Adriaansen

Vandaag het boek gekregen ben er zo blij mee Hoop er idd veel aan te hebben door alle nare gebeurtenissen in mijn leven een plaatsje te geven Thanks Marian

profile-pic
Lesley van Gerwen-Martens

Prachtig boek Marian, ik heb het lieve Anouk gegeven en natuurlijk ook mezelf cadeau gedaan. 😉 Ben er heel blij mee, inspirerend, positief, eyeopener en dagboek in 1. ❤️

profile-pic
Ann de Bleeckere

Ik ben ook super blij met dit boek! ❤️ Ik heb altijd graag mijn emoties van me afgeschreven en daar ben ik nu terug mee begonnen. Het is dan ook een soort dagboek voor mij. De mooie quotes lees ik met veel plezier en probeer ik dan ook verder toe te passen in mijn leven.

profile-pic
Bianca Kösters Bruin

Super boekje❤ zo blij dat ik dit boekje mijzelf cadeau heb gedaan!!

profile-pic
Berdien Smit

Ik heb dit boek drie keer weggegeven als kado en ik zou er nog veel meer kado willen doen. Een heel mooi speciaal boek voor speciale mensen!

profile-pic
Carole Jeunink

Vandaag voor mijn verjaardag gekregen, helemaal blij mee. Durf er bijna niet in te beginnen😘

profile-pic
Diny

Ben steeds even aan het lezen, weinig tijd, wat een aanwinst is dit boek, ik geniet!
Ik ga er zeker mijn positieve ervaringen in opschrijven, we hebben heel veel ellende gehad in ons leven maar altijd de mooie en goede kanten opgezocht.
Heel hartelijk dank voor je positieve inbreng in mijn leven.

profile-pic
Jolanda

Van de week deze mooie boeken mogen ontvangen. Een tijd terug ook deze prachtige boeken besteld en mogen ontvangen. Ik heb er een voor mijn zelf gehouden en de andere cadeau gedaan aan mijn moeder en aan zeer dierbare vriendinnen.

De teksten zijn zeer mooi . Ben er heel blij mee.

profile-pic
Yvonne

Zojuist je webinar gevolgd en bijzonder hoe je inspireert. Je stelt je zo kwetsbaar op door je verhaal te delen en dat bewonder ik.

Mijn ogen gaan open en ik zie in dat de sleutel bij mijzelf ligt. Het klinkt allemaal zo simpel, vertrouw op jezelf, geloof in jezelf, en ik snap niet waarom ik dat dan ook gewoon niet doe. Het mooiste wat ik kan worden is mijzelf, staat onderaan elke pagina van jouw boek, daar ga ik voor! En met een jaar lang elke dag een positieve mail van jou weet ik zeker dat me dit gaat lukken!

Verder vanavond weer een paar dingen van je geleerd en daardoor vallen er weer een paar puzzelstukjes op zijn plek

profile-pic
Irene Verdaasdonk

Het is een geweldig boek waar ik heel aan heb. Ik raad t iedereen aan. 👍🌹

profile-pic
Colinda Polinder

Ik heb het boek gisteren besteld en vandaag ontvangen. Wat een prachtig cadeau aan mezelf. "Positiviteit" is mijn profielnaam.

profile-pic
Patricia Jaeggi

Wat een prachtig boek. Vandaag ontvangen!!!!! Heel blij mee!!!!

profile-pic
Monique Goossens

Te mooi om te gebruiken ,,,😉

profile-pic
Paula Goedbloed

ik heb gister je boek ontvangen, echt een kado'tje; dank 🍀🌷

profile-pic
Mieke

Sinds ik met jouw cursus "Van Jezelf Houden" ben begonnen, en jouw facebookpagina en webinars heb gevolgd, ben ik echt veel bewuster, positiever en inderdaad meer van mezelf gaan houden. Ben er zóó blij mee! Het is het grootste geschenk wat ik mezelf heb kunnen geven. Nu ben ik bezig met de cursus "Voluit leven met Hooggevoeligheid". Dit omdat ik al jaren het gevoel had dat er iets mis was met mij. Constant zoekende en elke keer maar aanpassen aan een ander..... altijd het gevoel van een buitenbeentje te zijn die niemand begreep. Toen voor een halfjaar terug mijn dochter vanwege problemen met haar energieverdeling bij een jeugdpsycholoog terecht kwam (fysiek was alles uitgesloten) gaf die persoon aan dat mijn dochter een hooggevoelig kind is en gaf tips mee in een boekje. Het was voor mij een eyeopener!!! Jemig, dit was ik. Wat jij ook hebt meegemaakt bij een cursus heb ik dus ook ervaren door alle punten in dat boekje te lezen. Sindsdien ben ik gaan zoeken op internet en facebook en zo kwam ik bij jou terecht. Wauw, dat doet mij zo veel goed. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats. Dingen van vroeger worden me veel duidelijker waarom en hoe het zo is gelopen. Soms heel verrassend, soms wordt ik er intens verdrietig van en kan ik intens huilen, maar dat hoort bij het bewust worden en gelukkig heb ik een super lieve man die me hier in steunt. Hij moedigt mij ook aan en ziet mij letterlijk en figuurlijk veranderen. Ik ben zoals ik ben en dat is goed! Ik praat er nu al veel meer over, thuis maar ook naar de buitenwereld, dat ik hooggevoelig ben en dat ik nu ook veel meer weet door de cursussen. De tips die ik krijg van jou pas ik zeker toe. Zeker het schrijven......dat is nu echt een favoriet bij mij geworden! Eerst vond ik het wel lastig, want ik wist niet hoe en wat ik moest schrijven. Ik was wel eens begonnen met iets, maar zette toen niet door. Nu wel want ik ben al halverwege 'jouw' boek wat ik heb gekocht. Ik gebruik het als dagboek, maar dan natuurlijk wel alleen de positieve en succesvolle dingen, momenten en gedachten. Het gaat steeds beter en ik kan eigenlijk aan het eind van elke dag wel iets schrijven. ik plak er ook foto's in en die leuke, lieve briefjes die ik van mijn jongste dochter (8 jaar) krijg. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen en dat bevalt mij uitstekend. Trouwens ik krijg ook heel veel lieve en mooie complimenten van mijn man en kinderen. Zij zien dit ook allemaal gebeuren en je merkt dat er in huis een andere wind is gaan waaien. Mieke is vrolijker, praat meer over haar gevoelens en gedachten. En begrip is er ook veel meer omdat ik ook meer uitleg waarom. En dat is voor iedereen heel duidelijk en bespreekbaar.

Dus Marian, jij hebt ook een goede keuze gemaakt om deze programma's op te zetten en door je boek te maken en uit te geven, waardoor je mensen zoals ik heel goed kan helpen staande te blijven in deze wereld. Dank je wel en ga zo door!!

profile-pic
Ellen Vaandering

Iedereen zou dat boek moeten hebben hij is heel goed

profile-pic
Marieke

Vanmiddag het boekje met mooie gedachten ontvangen. En zo mooi al ingepakt. Dankjewel voor de snelle levering en ik ga mijn lieve tante (kan hier ook iemand neerzetten) blij maken met dit mooie gedachten boekje. Zelf heb ik dit boekje ook en het geeft mij vertrouwen te houden in mezelf. En dat ik mag zijn wie ik ben.....Dankjewel Marian.

profile-pic
Marja Sint Nicolaas-Rübe

Dingen opschrijven helpt mij om de chaos van gedachten wat meer te ordenen en te selecteren. Bijna dagelijks pak ik het boek en schrijf soms weinig soms 2 bladzijden, ik schrijf hier ook de positieve dingen die ik dagelijks ervaar in. Het schrijven helpt me soms iets helder te krijgen en de mooie foto's en uitspraken stimuleren me en maken me happy😊Fijne dag!

profile-pic
Wilma

Hartelijk dank voor het zo snel toesturen van je prachtige boek. Mooi ingepakt, een echt kadootje om te krijgen!

Ik heb er nog niet in geschreven. Wil er echt voor gaan zitten wanneer ik de eerste woorden schrijf. Dit boek komt als geroepen. Na een vreselijke tijd heb ik als opdracht gekregen om elke dag positieve dingen op te schrijven. Toeval? Ik denk het het niet.

profile-pic
Nathalie Smits

Geweldig boek!! Heb hem ondertussen ook 😃 en wat een toeval ......dat boedha' tje ook 😊

profile-pic
Trudie

Je boek is geweldig ... ik heb er al ingeschreven, gelezen, gekleurd, gehuild, gelachen ... het is zo mooi ! Ik heb hem kado gedaan aan mezelf en aan een collegaatje die op dit moment door een moeilijke periode gaat en hoop dat dit haar kan helpen om zichzelf weer terug te vinden.

Dank je wel

profile-pic
Hettie Van T Erve

Ik zeg bestel het gedachten en mooie momenten boek! Heb het thuisgestuurd gekregen, super mooi en zeer functioneel! Mooi cadeau om te krijgen of te geven, echt een aanrader! Ook de lieve kaartjes erbij van just be you, maakt het helemaal af. Plus dat ik uit ervaring weet hoe belangrijk het is om dankbaar en positief in het leven te staan en dit boekje nodigt je daar echt mee uit, om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan! Een super tevreden klant.

profile-pic
Agnes

Ik heb het boek ontvangen! Wat een mooie kaart zat erbij die heel erg op mij van toepassing is! Ik ga dit boek zeker gebruiken om gedachten te noteren! Heel veel dank hiervoor!

profile-pic
Nettie Rijken

Vandaag je boeken ontvangen ben er heel blij mee!! Ze zijn echt heel leuk en inspirerend. Bedankt Marian

profile-pic
Isabelle Slock

Een boek dat ongetwijfeld NIET mag ontbreken op je boekenplank ! Een prachtige lay-out, inspirerende teksten, ... Kortom, een "must-have" ! 😉

profile-pic
Marja Sint Nicolaas-Rübe

Ik geniet van alle mooie uitspraken, ik hoop dat er mogelijk ook een vervolg op je boek komt, ik heb mijn dochter hiermee gestimuleerd te gaan schrijven en ze gaat hard 😄......

profile-pic
Margret Zwetsloot

Ik ben super blij met t boek...waarin ik mezelf kwijt kan naast al die mooie quotes

Van Jezelf Houden

profile-pic
Erica

Ik kwam er achter dat ik met alles wat ik tegen kwam in het leven het minst van mezelf hield. De online cursus maakt mij er van bewust dat ik er zelf mag zijn. het stimuleert me heel erg om mezelf belangrijk genoeg te vinden om ook van mezelf te mogen houden.

profile-pic
Inge

Ik wilde weten wat het is om je van jezelf te houden. Op die manier ben ik op de website terecht gekomen. Begreep niet goed wat het betekent dat je pas van een ander kan houden als je eerst van jezelf houd.

Ik vind het een geweldige cursus. Heb er in een korte tijd enorm veel van geleerd en ik merk nu al verandering met de manier waarop ik naar mezelf kijk en omga met bepaalde situaties. Het is meer dan ik had verwacht! Lieve Marian, ik vind je een hele bijzondere vrouw. De manier waarop je cursussen tot stand zijn gekomen, zijn bijna magisch. Ik denk dat je hiermee heel veel mensen kan helpen anders in het leven te staan. En te leren jezelf meer te waarderen voor wie je bent. Voor mij ben je met je werk een engeltje op aarde <3

profile-pic
Isabel

Ik was vastgelopen in mijn relatie en in mijn werk. Ik zocht handvatten om beter met om te gaan met mezelf. De ervaring met deze cursus is heel positief. Ik heb er veel aan gehad en ik zal deze stappen nog vaak doorlopen. Als ik ermee bezig blijf groeit het.

Deze cursus heeft mij de handvatten gegeven om uit de vicieuze cirkel te stappen.

Bedankt Marjan.

profile-pic
Karlijn

Een periode waarin mijn man zei (bijna) niet meer van mij te houden, we hebben 2kleine meisjes van 6 en 4 jaar… Heel erg opbouwend, en hoewel ik me vaak ontzettend rot voel, voel ik dat ik hieruit ga komen, sterker en positiever. Ik zag al heel snel dat er een heleboel goeds uit deze situatie komt ondanks al mijn verdriet.
Vooral: heel erg bedankt! Je cursus helpt me ontzettend !

profile-pic
Karin

Overzichtelijk en fijne tips. Het bevat niet hele stukken tekst, maar bruikbare tips en adviezen en daarna een werkboek om direct aan de slag te gaan, daardoor pas je ook toe wat je geleerd hebt. Super bedankt Marjan voor de fijne cursus en alle tips!

profile-pic
Nicole

De voornaamste reden om aan de cursus te beginnen was dat ik het mezelf gunde om de dingen die ik diep in mijzelf wel wist weer eens naar boven te halen. Door de situatie (of eigenlijk mijn keuzes hoe hiermee om te gaan) waren al die belangrijke dingen wat op de achtergrond geraakt, waardoor ik mijzelf wat aan het verliezen was. De cursus was voor mij als een warm bad. Om te horen (lezen) dat ik er toe doe, dat ik er mag zijn, nou ja; al die belangrijke aspecten, was zo fijn om bewust weer naar boven te halen. Op sommige momenten zelfs emotioneel, maar dat mag allemaal :-) k voel me zeker gestimuleerd! Het was destijds een hele klus om het in mijn bestaan te integreren, maar nu, nu het enkel naar de achtergrond was geschoven, makkelijker en sneller om het weer terug te halen.

Er mist eigenlijk helemaal niks, sowieso de boodschap, het belangrijkste, komt heel duidelijk en begrijpelijk over. Daarnaast is je keuze voor de foto's en opmaak heel smaakvol naar mijn idee. Het maakt het een dagelijks "feestje" om de nieuwe dag te openen en dat is een extra stimulans om verder te gaan.

profile-pic
Karlijn

De voornaamste reden om te starten wat omdat ik weinig zelfvertrouwen had dankzij een vervelende jeugd. Zeer positieve ervaring met de cursus! Veel herkenning en veel bruikbare tips/ideeën/adviezen. Ik probeer meerdere dingen in de praktijk toe te passen, bijvoorbeeld ook assertiviteit op de werkvloer. Ik probeer meerdere dingen in de praktijk toe te passen, bijvoorbeeld ook assertiviteit op de werkvloer. Wel nog eens een spellingfoutje. Top cursus, heel leerzaam en waardevol. Ik zal er nog vaak aan terug denken en dingen teruglezen. Ik heb er veel baat bij gehad en kan oprecht zeggen dat ik meer van mezelf ben gaan houden, complimenten!

profile-pic
Mieke Huiden-Westera

Ik ben mezelf dankbaar dat ik jouw cursus 21 dagen "van jezelf houden" ben gestart.

profile-pic
Christine

Ik was erg onzeker en had behoefte aan meer zelfvertrouwen.

Ik vond de les over accepteren wat er is en je gevoel omarmen het mooist. Daar heb ik veel aan gehad. Ik maak langzaam stappen naar mezelf toe en dat voelt super. Een 9! Ik zou niet weten wat ik mis. Ga zo door!

profile-pic
Tamara

Wilde mijn cirkel en negatieve patroon doorbreken. Niet altijd weer dezelfde 'fouten' maken. De cursus vind ik fantastisch. Dit heeft mij zoveel inzicht gegeven. En een andere kijk op mezelf en geniet echt van elke dag. Zie nu in dat je door positief te zijn veel meer bereikt in het leven.

Ik kan iedereen deze cursus aanraden! Ik voel me echt een andere vrouw, genot om mezelf in de spiegel te zien, ik straal helemaal. Kijk anders uit mijn ogen en naar mezelf en anderen. Ik waardeer wie ik ben. Ben dankbaar voor hetgeen ik heb.

profile-pic
Loes

Ik heb mijn moeder verloren toen ik 13 jaar oud was. Ik voelde mij in de steek gelaten. Ik heb het verlies nooit verwerkt sinds 2 jaar geleden, was erg depressief en ben toen bij een psycholoog geweest. Vorige maand werd ik weer depressief en dacht dat ik niet meer van mijn man hield. Mijn zoon zei, als je niet van je zelf houd, kun je ook niet van andere houden, van daar dat ik deze cursus gevolgd heb. Ik vond het een fijne cursus, een heleboel dingen klopten en waren voor mij geschreven. De vragen vond ik soms wel een beetje lastig en wist soms niet wat ik op moest schrijven. U heeft mij erg geholpen om weer van mij zelf te houden, dank U wel.

profile-pic
Mieke

Ik heb een jaar geleden een zware hersentumor operatie achter de rug en was alleen nog maar negatief, vermoeid en emotioneel. De praktijkondersteuning van de huisarts gaf mij de tip om iets te gaan doen om meer vertrouwen te krijgen en weer voor mezelf op te durven komen en positief te gaan denken. Na wat googlen kwam ik bij deze cursus uit. In het begin was ik best een beetje sceptisch of ik via een online training de positieve Mieke weer terug kon vinden, omdat er toch heel veel is gebeurd afgelopen jaar (jaren), maar deze cursus is het meer dan waard geweest en ik heb veel geleerd en zal zeker nog veel meer gaan leren als ik iedere dag de stappen zal blijven volgen. Die houvast zal ik voorlopig echt nog nodig hebben. Als het niet de rest van mijn leven is.

Nu ga ik sparen voor de cursus Hooggevoeligheid, want na de webinar van vorige week heb ik daar een nieuwe erkenning in gekregen. Jouw verhaal was heel herkenbaar voor mij.

Bedankt voor de mooie ervaring om weer van mezelf te houden!
Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen, want ik heb het licht aan het einde van de tunnel weer gevonden. Wel ben ik mij ervan bewust dat ik iedere dag stil zal moeten blijven staan bij de 5 stappen per dag, maar ik koop gewoon zoveel boeken als ik wil. Dat is het zeker waard om in deze positieve flow door te blijven gaan.

profile-pic
Wilma

Ik zit al langere tijd niet lekker in mijn vel en elke keer geef ik iets anders de schuld hiervan.Via google kwam ik op jouw site terecht en toen dacht ik dat is het "ik hou niet van mezelf" als ik daar nou eens mee ga beginnen.

Zodoende aangemeld voor deze cursus. Een heerlijke cursus die mij enorm geholpen heeft, keek elke dag uit naar de nieuwe les.

Door de oefeningen heb ik weer ontdekt wie ik ben!

Een paar dingen pas ik al dagelijks toe andere dingen hoop ik op korte termijn te kunnen toepassen.

Ik weet dat dat niet in een paar weken tijd kan maar het begin is er. Heb de cursus net afgerond maar lees dagelijks nog eens een keer een onderwerp door. Marian, ik vind je echt een super positief, motiverend persoon en blijf je volgen.

profile-pic
Anita

Meegedaan wegens gebrek aan eigen waarde en liefde voor mezelf.
Cursus duidelijk en praktisch.

profile-pic
Elbreg

Kwam er door de vraag van iemand: wat wil jij ? achter dat ik door altijd te druk te zijn geweest met van anderen houden en zorgen, dat ik vergeten was van mezelf te houden. Een eye opener, een hulp om te leren van jezef te houden. Ik keek elke dag uit naar het mailtje van Marian. Jammer dat de 21 dagen voorbij zijn. Zeker, ben er nu bewuster van om meer aan mezelf te denken en me af te vragen wil ik dit wel of niet en waar word ik gelukkig van.

profile-pic
M.

Ik heb een jaar geleden een zware hersentumor operatie achter de rug en was alleen nog maar negatief, vermoeid en emotioneel. De praktijkondersteuning van de huisarts gaf mij de tip om iets te gaan doen om meer vertrouwen te krijgen en weer voor mezelf op te durven komen en positief te gaan denken. Na wat googlen kwam ik bij deze cursus uit. Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen, want ik heb het licht aan het einde van de tunnel weer gevonden. Wel ben ik mij ervan bewust dat ik iedere dag stil zal moeten blijven staan bij de 5 stappen per dag, maar ik koop gewoon zoveel boeken als ik wil. Dat is het zeker waard om in deze positieve flow door te blijven gaan.
In het begin was ik best een beetje sceptisch of ik via een online training de positieve Mieke weer terug kon vinden, omdat er toch heel veel is gebeurd afgelopen jaar (jaren), maar deze cursus is het meer dan waard geweest en ik heb veel geleerd en zal zeker nog veel meer gaan leren als ik iedere dag de stappen zal blijven volgen. Die houvast zal ik voorlopig echt nog nodig hebben. Als het niet de rest van mijn leven is.

Nu ga ik sparen voor de cursus Hooggevoeligheid, want na de webinar van vorige week heb ik daar een nieuwe erkenning in gekregen. Jouw verhaal was heel herkenbaar voor mij.

Bedankt voor de mooie ervaring om weer van mezelf te houden!

profile-pic
Yvonne

Ik wilde voldoende zelfvertrouwen hebben om met angst om te gaan, de angst dat nare ervaringen uit het verleden opnieuw zouden kunnen gebeuren die mij totaal onderuitgeschoffeld hebben. Dat wilde ik niet nogmaals en voldoende sterk en zelfvertrouwen hebben om voor mezelf op te kunnen komen. Ik vond de cursus Van Jezelf Houden fantastisch! Goede opzet, veel geleerd, ook geconfronteerd maken zaken die me angstig maakten maar juist door de lessen deze angsten beter om kan gaan. Ik heb niets gemist eigenlijk, alsof het voor mij geschreven was. De eerste lessen waren voor mij goed te doen en het venijn zat voor mij in de staart maar juist door de beginlessen kon ik ze veel beter aan dan verwacht. k dank je voor je steun, en mailtjes,, de opbeurende teksten !! Ook vond ik het bijzonder fijn te mogen deelnemen aan de webinar, veel van opgestoken.

profile-pic
Saskia

Ik wilde meer zelfvertrouwen krijgen. Ook deze cursus vond ik zeer leerzaam. Nu is het alle geleerde onderdelen in de praktijk brengen en zorgen dat ik daadwerkelijk oprecht van mijzelf ga houden.

Ik wil je graag weer bedanken voor het beschikbaar maken van deze cursus. Ik vind het weer jammer dat het al is afgelopen (nou ja afgelopen........nu mag ik het zelf gaan doen;) ). Ik vond het zeer leerzaam en ik weet zeker dat ik in de combinatie met de cursus Voluit leven met hooggevoeligheid helemaal anders in het leven zal gaan staan! Bedankt!

profile-pic
Hanneke

Zoekende naar mij, wie ik ben en wat ik wil. Heftige periode achter de rug met depressie, burn out en scheiding. Veel piekeren en niet los kunnen laten. Op zoek naar meer balans en rust. Thnx! Een verrijking van mijn zoektocht is deze cursus geweest.

profile-pic
Annet

Ik heb de ziekte van Crohn gekregen en ben toen op het begin heel ziek geweest en heb toen 2 weken in het ziekenhuis gelegen. Ik kon helemaal niks meer en dacht toen: als het straks weer beter gaat, ga ik het allemaal anders doen! Pas als je dingen niet meer kan of hebt, besef je hoe blij je moet zijn met alles wat je nog wel kan en hebt! De cursus ‘Van Jezelf houden’ is een echte eye-opener! Deze cursus en het e-book waarom je je niet druk moet maken om wat anderen van je zeggen is een goede combi.

profile-pic
Manon

Mijn ervaring met dit online programma is goed. Sommige vragen hebben me echt aan het denken gezet. En opschrijven maakt het echt. Mooie teksten. Wees groots, straal!

Het mag.

Bij twijfel gewoon doen!

Dank je voor deze weken. Ik heb er geen spijt van..

Ik wens je alle goeds toe..

profile-pic
Kubra

Ik ben met deze cursus gestart omdat ik in mijn leven steeds dezelfde fout maakte door het geluk bij een ander te gaan zoeken.

Ik hield wel van mijzelf maar deed meer dingen voor een ander en stampte mezelf de grond in. Sinds ik deze online cursus heb gedaan kijk ik anders naar dingen. Ik heb geleerd dat je eerst jezelf gelukkig moet maken wil je een ander gelukkig kunnen maken. Ik heb heel erg moeite met dingen loslaten en door deze cursus ben ik er iets meer bewust van geworden en heb ik tijdens de 21 dagen ook dingen kunnen toepassen in mijn leven. k wil Marjan bedanken voor deze fijne cursus. Ik hoop dat dat ik de cursus voluit Leven met Hooggevoeligheid net zo goed en fijn mag ervaren.

profile-pic
Theresia

De reden dat ik ben gestart is omdat ik altijd voor iedereen klaar sta maar nooit aan mezelf dacht. Ik mezelf niet eens meer in de spiegel aankeek als ik mn haar ging doen in de morgen...

De cursus was erg confronterend, maar zo hard nodig. Besefte me naar de eerste paar dagen al dat er iets veranderd was. Vond ook alles erg duidelijk, fijne voorbeelden erbij.

profile-pic
Mieke

Sinds ik met jouw cursus "Van Jezelf Houden" ben begonnen, en jouw facebookpagina en webinars heb gevolgd, ben ik echt veel bewuster, positiever en inderdaad meer van mezelf gaan houden. Ben er zóó blij mee! Het is het grootste geschenk wat ik mezelf heb kunnen geven. Nu ben ik bezig met de cursus "Voluit leven met Hooggevoeligheid". Dit omdat ik al jaren het gevoel had dat er iets mis was met mij. Constant zoekende en elke keer maar aanpassen aan een ander..... altijd het gevoel van een buitenbeentje te zijn die niemand begreep. Toen voor een halfjaar terug mijn dochter vanwege problemen met haar energieverdeling bij een jeugdpsycholoog terecht kwam (fysiek was alles uitgesloten) gaf die persoon aan dat mijn dochter een hooggevoelig kind is en gaf tips mee in een boekje. Het was voor mij een eyeopener!!! Jemig, dit was ik. Wat jij ook hebt meegemaakt bij een cursus heb ik dus ook ervaren door alle punten in dat boekje te lezen. Sindsdien ben ik gaan zoeken op internet en facebook en zo kwam ik bij jou terecht. Wauw, dat doet mij zo veel goed. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats. Dingen van vroeger worden me veel duidelijker waarom en hoe het zo is gelopen. Soms heel verrassend, soms wordt ik er intens verdrietig van en kan ik intens huilen, maar dat hoort bij het bewust worden en gelukkig heb ik een super lieve man die me hier in steunt. Hij moedigt mij ook aan en ziet mij letterlijk en figuurlijk veranderen. Ik ben zoals ik ben en dat is goed! Ik praat er nu al veel meer over, thuis maar ook naar de buitenwereld, dat ik hooggevoelig ben en dat ik nu ook veel meer weet door de cursussen. De tips die ik krijg van jou pas ik zeker toe. Zeker het schrijven......dat is nu echt een favoriet bij mij geworden! Eerst vond ik het wel lastig, want ik wist niet hoe en wat ik moest schrijven. Ik was wel eens begonnen met iets, maar zette toen niet door. Nu wel want ik ben al halverwege 'jouw' boek wat ik heb gekocht. Ik gebruik het als dagboek, maar dan natuurlijk wel alleen de positieve en succesvolle dingen, momenten en gedachten. Het gaat steeds beter en ik kan eigenlijk aan het eind van elke dag wel iets schrijven. ik plak er ook foto's in en die leuke, lieve briefjes die ik van mijn jongste dochter (8 jaar) krijg. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen en dat bevalt mij uitstekend. Trouwens ik krijg ook heel veel lieve en mooie complimenten van mijn man en kinderen. Zij zien dit ook allemaal gebeuren en je merkt dat er in huis een andere wind is gaan waaien. Mieke is vrolijker, praat meer over haar gevoelens en gedachten. En begrip is er ook veel meer omdat ik ook meer uitleg waarom. En dat is voor iedereen heel duidelijk en bespreekbaar.

Dus Marian, jij hebt ook een goede keuze gemaakt om deze programma's op te zetten en door je boek te maken en uit te geven, waardoor je mensen zoals ik heel goed kan helpen staande te blijven in deze wereld. Dank je wel en ga zo door!!

profile-pic
Danny

Duidelijk en bemoedigend.

profile-pic
Miranda

Ik had al nl interesse in deze soort materie omdat ik een niet-aangeboren-hersenletsel heb, is het dat ik mezelf na deze trauma totaal veranderd ben en eerlijk gezegd het niet kunnen accepteren en moeite hebt om een plekje te kunnen geven. Waardoor ik dus begonnen ben met een assertiviteitstraining, de MIR-methode ( Het zelf-helen van je lichaam) en deze online cursus Just be you die ik "toeval bestaat niet" hebt gevonden op Facebook omdat ik juist een vriendschapsverzoek hebt ingediend op de verkeerde site en door zoeken bij de juiste terecht ben gekomen en toevallig een online-cursus werd aangeboden. zodoende........voor mij is het een 10 ++++

Marian , ik wil je hierbij heel veel dank uitspreken want je hebt mij uit een héél diep dal gehaald ! "toeval"bestaat niet, Je kwam op mijn pad.

Het zij zo... DANK JE WEL. Vele lieve en positieve groeten van Miranda

profile-pic
Cees

Ik hield echt niet van mezelf, zocht alles bij anderen, stopte ook al mijn energie in anderen in plaats van in mezelf om zo maar aardig gevonden te worden en er bij willen horen, echt erg.

Ik vond de cursus zeer leuk en ben ook anders tegen het leven aan gaan kijken, heb nu wel het gevoel dat ik meer aankan, ben blij dat ik het gedaan heb, durf nu ook gewoon nee te zeggen in plaats van altijd ja want daar schiet geen mens wat mee op, merk wel dat mensen meer respect tonen als je wat vaker nee zegt omdat je het echt niet wilt , vroeger had ik ja gezegd en mezelf weer omlaag gehaald.

profile-pic
Christine

De titel Van Jezelf Houden pakte mij direct. Ik ben al een hele tijd zoekende en wist dat ik het bij mezelf moest vinden dus daarom gestart. Ik heb vooral geleerd om te accepteren wat er is. Dat mijn gevoel er mag zijn en dat het bij mij hoort. Een 9!

profile-pic
Moniek

Vanuit een burn-out zat ik niet lekker in mijn vel. Ik maakte keuzes waar ik vaak niet achter stond. Toen ik daar wat beter over nadacht, kwam ik tot de conclusie dat dat wel eens zou kunnen komen doordat ik niet genoeg van mezelf hield. Bovendien lijkt mijn levensverhaal erg op dat van Marian. Ik geloof niet in toeval dat ik door te googelen terecht kwam op de website Just be you. Dat was voor mij een teken dat ik moest starten.

Mijn ervaring is erg goed! Iedere dag kreeg ik een herinneringsmail en ik kon in mijn eigen tempo de lessen lezen en de opdrachten maken. Ik merk echt resultaat en ik zit beter in mijn vel. Prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed. Ik durf nu veel vaker voor mezelf te kiezen. k heb het boek mooie momenten en gedachten besteld en ik twijfel nog over het volgen van de cursus HSP.Bij de eerste lessen zat er steeds een geluidsopname, ik vond het fijn om naast het lezen ook auditieve input te krijgen. Een fijne cursus om op je eigen tempo te volgen. Laagdrempelig doordat je alles thuis op je eigen tempo kunt doen. Ik heb veel aan de lieve woorden en nuttige opdrachten van Marian gehad!

profile-pic
Renate

Heb er heel veel aan gehad. Ben er sterker uitgekomen.
Heb mijn dochter kunnen steunen. Ben ook super trots op haar.
Ik geloof oprecht dat alles gebeurd met een reden. Je komt er sterker uit. Marian ik volg je al een tijdje. Vind jou zo mooi mens! Heb veel aan je gehad. Dank daarvoor.

profile-pic
Marieke

Ik zat mega in een dip en kon mezelf er niet meer uit krijgen. Ik kon in mijn ogen niets meer goed doen. Ik vond het prettig omdat ik het op mijn manier en op mijn tijdstippen kon doen. Dus wanneer het mij uitkwam.Er is op dit moment niets wat ik mis in de cursus. Maar ik ben wel van plan om alles nog eens door te lezen en dan de dingen eruit halen die op mij betrekking hebben en misschien dat me dan iets invalt. Ik ben blij dat ik deze eerste stap gezet heb om gelukkiger te worden.

profile-pic
Kim

Ik kwam thuis te zitten met een burn out en zag door de bomen het bos niet meer. Ik vind het een prachtige cursus. Ik ben me gaan realiseren dat de basis van een gelukkig leven begint bij jezelf en dat je altijd jezelf op nummer 1 moet zetten. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mooie cursus ! Ik sta nu positief en zelfverzekerd in het leven ik voel me gelukkig :)

profile-pic
Emily

In februari is bij mij een burn out geconstateerd. Ik loop onder behandeling bij een psycholoog en er is heel veel oude pijn naar boven gekomen waardoor ik zo’n laag zelfbeeld en totaal geen vertrouwen in mijzelf had. toen kwam ik dit tegen via Facebook. Super positief en een echte eye opener. Ik herken mijzelf in jouw verhaal. Het is bijna identiek.

Ik ben heel erg gestimuleerd en moet allereerst van mijzelf houden en weerbaarder worden en natuurlijk zelfvertrouwen. En gelukkig is dat al behoorlijk aan het groeien.

Ik kan alleen maar zeggen, bedankt!

profile-pic
Petra

Ik ben gestart door een relatiebreuk met de opmerking dat ik hem teveel claimde. Ik vond het heel bijzonder, soms confronterend, maar erg nuttig. Heel bijzonder ook dat steeds als ik ergens tegenaan liep er voor die dag een dergelijk onderwerp op de agenda stond. Ik vond de lessen prettig geschreven, erg stimulerend.

profile-pic
Hetty

Ik wil je even laten weten hoe blij ik ben met je cursus! Toen ik over jouw verleden las werd ik daar enorm door geraakt. Ik heb een beetje een soortgelijke achtergrond. Jouw cursus geeft me zo'n enorme kracht dat ik er bijna wel om kan huilen, maar dan van vreugde: "Ik mag er zijn!"

Zoals je ziet ben ik pas bij dag vijf en ik heb vandaag weer even moeite om te geloven dat het echt zo is maar ik wil je vast enorm bedanken voor het delen van je verhaal en deze cursus. Ik ga door!


Voluit Leven met Hooggevoeligheid

profile-pic
Brigittte

Hoi Marian, Wat een herkenning. Dit is helemaal op mijn lijf geschreven. Alsof jij mij beter kent dan ik mezelf ken. Ik ben heel erg blij dat ik met deze cursus ben begonnen, ik zou willen dat het hele HSP gebeuren zo`n 40 jaar geleden bekent was geweest. Het gaat een heel stuk beter, er werk er iedere dag aan, ik word steeds zelfverzekerder. Gelukkig. Bedankt voor alles tot nu toe. Groetjes, Brigitte.

profile-pic
Wendy

Ik had me ingeschreven voor de cursus 'Houden van jezelf' en ik las een artikel ook hooggevoeligheid. De kenmerken waren voor mij erg herkenbaar.

Aangezien ik geregeld tegen dingen aanloop, waarbij ik de vinger naar mezelf wijs als iets niet gaat zoals gehoopt/gepland en ik kritiek heel erg persoonlijk opvat, wilde ik met deze cursus meer rust en acceptatie met mezelf ervaren. En het echt houden van mezelf 'ondersteunen'. Ik heb het als treffend, confronterend, maar zeker ook steunend ervaren. Ik heb wel het gevoel dat ik er sterker door ben geworden. Dingen eerder kan loslaten/accepteren. De thema's stimuleren mij. Zijn herkenbaar, treffend. Ik voel me beter, positiever, zit lekkerder in mijn vel. Ik wil je bedanken voor de inhoud van deze cursus en lessen. Dit helpt mij heel erg om steviger in mijn schoenen te staan en echt mezelf te zijn en te geloven in en houden van mezelf.

Je brengt de info heel positief en ook de mooie spreuken en quotes zijn een steun.

profile-pic
Karin

De realisatie dat ik een extraverte HSP'er ben en de behoefte om mezelf beter te begrijpen en meer balans in mijn leven te brengen. Erg positief ervaren, Veel nuttige informatie.

profile-pic
Anneke

Ik wilde graag meer handen en voeten geven aan het nieuwe inzicht dat ik hooggevoelig ben. De informatie geeft antwoord op mijn vragen op een positieve manier, en het geeft me het gevoel dat het goed en mooi is om hooggevoelig te zijn.

Er vallen veel puzzelstukjes door de cursus op zijn plek. Het helpt me om op een andere manier met mijn hooggevoeligheid om te gaan, waardoor ik beter voor mezelf leer te zorgen (al zijn het kleine stapjes). En fijn dat er dagen tussen zitten, zodat informatie even kan "landen". Wat mooi dat je je eigen zoektocht met me hebt willen delen, en er zulke mooie trainingen van hebt gemaakt. Dankjewel!

profile-pic
Natascha

Ik heb deze cursus van jouw cadeau gekregen. En deze cursus kwam echt op het juiste moment in m'n leven. Was al jaren aan het vechten en dan vooral met mezelf. Mijn ervaring is dat deze cursus zo ontzettend jezelf duidelijk maakt in het hoe en waarom je dingen beleeft en doet. Ik ben tijdens deze cursus wakker geworden en voor mezelf gaan kiezen. Al jaren dacht ik maar dat ik iedereen moest helpen maar de belangrijkste persoon vergat ik "mezelf”.

profile-pic
Bern

Ik ben HSP (dat weet ik al heel lang), maar wel een extraverte (HSS?) en kwam via google op de advertentie terecht. De uiterste inschrijfdatum was exact op mijn verjaardag. Dat moest zo zijn en ik 'kocht' de cursus voor mezelf. Ik ben geen spencer helemaal niet voor mezelf dus dat was eigenlijk wel grappig (of een sterkte intuïtie!) Ik heb al wat dingen veranderd. Merk wel dat is soms dagen achterloop met de cursus omdat het leven soms zo druk is en de input digitaal. Dan voel ik me daar weer schuldig over (nee niet doen ik weet het). Het was waardevol, leerzaam, emotioneel en veel.Ik zou het graag nog eens rustig doorlezen. ik had er al veel over gelezen en een cursus mindfullness gedaan. Mediteren lukt me nog steeds niet elke dag. Maar ik ben vaker de natuur in gegaan, ben minder koffie gaan drinken, voel me sterker, leg af en te een hand op mijn buik. Van binnen accepteer ik mezelf meer door jouw bemoedigende woorden daar zit de meeste 'winst'. Bedankt Marian voor je ondersteuning!

profile-pic
Ann

Ik had sinds enkele maanden ontdekt dat ik hsp ben. Omdat mijn psycholoog me aanraden er wat informatie over op te zoeken kwam ik via het net bij jouw cursus terecht.

Ik stond verstelt hoezeer ik me in dingen kon herkennen, de tips en de uitleg hebben me dan ook erg goed geholpen.
Hij is zeer uitgebreid en duidelijk. Hij is ook leuk samengesteld, niet saai of langdradig.

profile-pic
Yvette

Ik ben meegaan doen doordat ik langdurig thuis vanwege burn-out. Meer verdiepen in mijn valkuilen en meer te weten hoe ik kan omgaan met mezelf en zoon als HSP. Ervaren als heel informatief en leerzaam aan de ene kant en hele warme en liefdevolle benadering aan de andere kant. Spijkers op de kop!

Goede, bruikbare handvaten en niet te overweldigend. Geweldig hoe je van je passie je werk hebt gemaakt en hoe je dagelijks mensen inspireert. Voor mij ben je een lieve warme persoonlijkheid, terwijl ik je alleen "online" ken.

profile-pic
Joke

Jouw cursus is echt een openbaring voor mij. Wat een mooie positieve spreuken en teksten. En wat een spiegel krijg ik voor. Ik ben heel erg hoogsensitief, voel gemoedstoestand, zie aura's en krijg visioenen via dromen sinds mijn 12e. Ik heb je nog nooit ontmoet maar ik vind jou een topper en wat heb je goed werk verricht! Zoveel informatie en boeken. Hoop dat ik ooit ook zo ver kan komen en mensen die mij dierbaar zijn te helpen. Maar eerst mijzelf maar eens😊

Bedankt voor alles alvast!

profile-pic
Natalie

Ik ben sinds een dik half jaar in therapie om mijn complexe jeugd te verwerken en kwam er tijdens therapie achter dat ik hooggevoelig ben. Na wat zoekwerk op internet stuitte ik op deze cursus. Ik heb de cursus als een hele fijne ondersteuning gevoeld in een best moeilijk proces waar ik nu in zit door mijn therapie. Mijn energie niveau is absoluut beter nu ik meer bewust ben van mijn hooggevoeligheid en dat ik dus geen aansteller ben!! Ik kan al beter nee zeggen!! Ik heb heel veel gehad aan de cursus en was heel erg gesteld op de bemoedigende mails die ik om de paar dagen kreeg. Ik zal het ook echt missen dus ik ga ook door met de volgende cursus. Het helpt je echt weer te focussen. Ben er echt al sterker van geworden! Dank je wel!!

profile-pic
Saskia

Ik wilde heel graag mijn vrijheid terug in mijn leven. Ik was vastgelopen en had mijzelf vastgedacht. Ik ben heel erg tevreden over de cursus. Ik vind het dan ook heel erg jammer dat het al afgelopen is. Ik heb heel veel handvatten gekregen/ geleerd om hiervandaan mijzelf weer verder te ontwikkelen als HSP. De thema's stimuleren zeker ook al is het soms ook best confronterend (bijvoorbeeld met het gedachtensschema). Ik ben als eerste begonnen met het bijhouden van een dankbaarheidsdagboek. Ik wil ook verder aan de slag met het gedachtenschema en het goed leren scheiden van gevoelens van mijzelf en van anderen. Ik merk zeker al verbetering in mijn energieniveau. De cursus heeft mij meer gegeven dan ik had verwacht. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor het beschikbaar maken van deze cursus. Ik heb er zeel veel aan gehad en ik weet zeker dat ik met veel oefenen ook weer voluit kan leven met mijn hooggevoeligheid. De eerste stappen zijn zeker al gezet!

profile-pic
Jeroen

Feit was dat ik steeds laag in mijn energie zat ondanks dat ik met van alles en nog wat bezig was om mij energieker te voelen. Tot iemand mij tipte op HSP op mijn uitspraak dat bepaalde sferen en stemmingen mij leeg konden trekken. Mooie opbouw en ongedwongen karakter sprak mij aan. Letterlijk zelf aan het stuur. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik de investering heb gedaan in de HSP training. Complimenten voor de opbouw en de toegankelijke wijze waarop je de informatie brengt en deelt. De ongedwongen manier en het duidelijke boodschap dat jezelf regie op je eigen leven moet willen houden komt gevoelsmatig heel goed over. Het heeft mij in ieder geval geholpen de trigger te zijn naar een stuk bewustwording en de ruimte gegeven om al eerder opgedane kennis op dit gebied echt te laten landen. Alsof alles op zijn plek viel.

profile-pic
Sandra Vos-van Leeuwen

Ik heb er zoveel aan gehad! Middenin mijn burn out had ik al zoveel stukken over mezelf gevonden en ontdekt, maar deze cursus bracht alle stukjes samen en legde alles op zijn plaats. Heb dankzij de cursus weer een duidelijk beeld, mijn (rustiger) gevoel weer terug gevonden en handvatten en tips waar ik nu op verder kan bouwen. Ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en het zetje van een goeie vriendin heb gekregen! Dank je voor deze oogopende cursus!

profile-pic
Arabel

De reden van deze cursus is om er achter te komen of ik een echte hsp'er ben, wat dat betekent, wat ik er mee kan doen en hoe ik er mee om kan gaan. De cursus heb ik als heel leerzaam ervaren. Door deze cursus heb ik meer rust gekregen en begrip voor mijn manier van denken en handelen. Verder vind ik het fijn dat Marian mij tussendoor inspireert met persoonlijke e-mails. En het houdt niet op met leren. Mijzelf ook weer aangemeld voor een vervolgcursus. Leren is leuk.

profile-pic
Mieke

Ik ben gestart omdat ik meer wilde weten over Hooggevoeligheid en hoe er mee om te gaan voor mezelf en mijn naasten. Een super duidelijke en fijne cursus! Ik heb mezelf weer leren kennen en zal de cursus zeker weten in de praktijk gebruiken. Anders gezegd: ik ben een heel ander persoon geworden. Veel liever voor mezelf, positiever, en ik heb nu veel meer zin in het leven. Ik heb mijn passie "showdance" weer opgepakt en daarmee bruis ik ook weer van de energie. En ik gebruik sinds dag 1 het mooie boek van jou om mijn positieve, geweldige en lieve momenten op te schrijven. Van mij krijg je een 10!! Lieve Marian, Hartelijk dank voor het bedenken en het verzorgen van jouw cursussen!! Ik heb er nu 2 gevolgd en die blijf ik volgen. Mieke is weer tot leven gekomen!! Ga vooral zo door met jouw prachtige missie. Je helpt enorm veel mensen hiermee.

profile-pic
Daan

Ik ben eindelijk aan de cursus begonnen. Zo super ! Ik dacht dat ik het meeste al wel wist door mijn burnout en door dat ik naar een HSP coach gegaan ben maar toch ... dit is GOED !!! Na twee lessen en heel "aaaaaah's" en "oooooh's" voel ik me terug zekerder en meer ok omwille van mijn hsp 😊.

Dank je wel om dit te maken !!! Ik kijk uit naar de andere lessen, ik wilde eigenlijk nog verder doen maar lijfje geeft aan dat het moe is dus ik luister 😊

Zijn er ook vragenlijsten zoals bij de cursus van jezelf houden ?

profile-pic
Petra

Ik vond het heel fijn om er zo bewust mee bezig te zijn! Vind het ergens jammer dat we al klaar zijn:-)
Vond het fijn om mezelf nog beter te leren kennen door een ervaringsdeskundige...
Ook fijn de diepgang die er in voor kwam!

profile-pic
Mieke

Sinds ik met jouw cursus "Van Jezelf Houden" ben begonnen, en jouw facebookpagina en webinars heb gevolgd, ben ik echt veel bewuster, positiever en inderdaad meer van mezelf gaan houden. Ben er zóó blij mee! Het is het grootste geschenk wat ik mezelf heb kunnen geven. Nu ben ik bezig met de cursus "Voluit leven met Hooggevoeligheid". Dit omdat ik al jaren het gevoel had dat er iets mis was met mij. Constant zoekende en elke keer maar aanpassen aan een ander..... altijd het gevoel van een buitenbeentje te zijn die niemand begreep. Toen voor een halfjaar terug mijn dochter vanwege problemen met haar energieverdeling bij een jeugdpsycholoog terecht kwam (fysiek was alles uitgesloten) gaf die persoon aan dat mijn dochter een hooggevoelig kind is en gaf tips mee in een boekje. Het was voor mij een eyeopener!!! Jemig, dit was ik. Wat jij ook hebt meegemaakt bij een cursus heb ik dus ook ervaren door alle punten in dat boekje te lezen. Sindsdien ben ik gaan zoeken op internet en facebook en zo kwam ik bij jou terecht. Wauw, dat doet mij zo veel goed. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats. Dingen van vroeger worden me veel duidelijker waarom en hoe het zo is gelopen. Soms heel verrassend, soms wordt ik er intens verdrietig van en kan ik intens huilen, maar dat hoort bij het bewust worden en gelukkig heb ik een super lieve man die me hier in steunt. Hij moedigt mij ook aan en ziet mij letterlijk en figuurlijk veranderen. Ik ben zoals ik ben en dat is goed! Ik praat er nu al veel meer over, thuis maar ook naar de buitenwereld, dat ik hooggevoelig ben en dat ik nu ook veel meer weet door de cursussen. De tips die ik krijg van jou pas ik zeker toe. Zeker het schrijven......dat is nu echt een favoriet bij mij geworden! Eerst vond ik het wel lastig, want ik wist niet hoe en wat ik moest schrijven. Ik was wel eens begonnen met iets, maar zette toen niet door. Nu wel want ik ben al halverwege 'jouw' boek wat ik heb gekocht. Ik gebruik het als dagboek, maar dan natuurlijk wel alleen de positieve en succesvolle dingen, momenten en gedachten. Het gaat steeds beter en ik kan eigenlijk aan het eind van elke dag wel iets schrijven. ik plak er ook foto's in en die leuke, lieve briefjes die ik van mijn jongste dochter (8 jaar) krijg. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen en dat bevalt mij uitstekend. Trouwens ik krijg ook heel veel lieve en mooie complimenten van mijn man en kinderen. Zij zien dit ook allemaal gebeuren en je merkt dat er in huis een andere wind is gaan waaien. Mieke is vrolijker, praat meer over haar gevoelens en gedachten. En begrip is er ook veel meer omdat ik ook meer uitleg waarom. En dat is voor iedereen heel duidelijk en bespreekbaar.

Dus Marian, jij hebt ook een goede keuze gemaakt om deze programma's op te zetten en door je boek te maken en uit te geven, waardoor je mensen zoals ik heel goed kan helpen staande te blijven in deze wereld. Dank je wel en ga zo door!!

profile-pic
Ilse

Door mijn burn-out ben ik gaan lezen en nadenken waar mijn problemen door kwamen. Ik kwam iedere keer uit bij mijn hooggevoeligheid. Toen ik jou ontdekte op Facebook was ik meteen enthousiast. De aanbieding die daarna langs kwam, zorgde ervoor dat ik daadwerkelijk actie ondernam, anders had ik het misschien laten liggen.....Helemaal top, het is zo herkenbaar, alsof het voor mij geschreven is! Ook de constante herhalingen zijn heel fijn en heel nodig, als je 42 jaar lang dezelfde gedachten en overtuigingen hebt gehad, duurt het even voordat je je hier bewust van bent! De spraakberichten zijn een fijne afwisseling. Ook al ben ik niet actief in de Facebook groep, ik vind het toch fijn om te lezen wat anderen erop zetten. Een 10! Marjan heel hartelijk bedankt!! Het was top!

profile-pic
Gemma

Toen ik jouw Facebook-pagina voorbij zag komen en jouw cursussen mijn aandacht trok, heb ik de stap gezet om deze cursus te gaan doen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb Marian !! Geweldig hoe jij mede door eigen ervaringen tot dit bent gekomen en hoe je dit vorm geeft. Ik bewonder je daarin.

Langzaamaan durf ik meer in mezelf te geloven en ik hoop dat dat verder groeit. Met jouw "voeding" zal dat zeker gaan lukken.

Dank je wel mooi mens !!

profile-pic
Francis

Ik wilde meer inzicht krijgen in hooggevoeligheid! Dat is zeker gelukt! Heel goed programma! Fijne afwisseling met tekst, luisterbestanden, foto's etc.. Heel waardevol geweest, ook persoonlijk, ondanks dat het een online programma is. Bedankt Marian! Mooie site, mooi initiatief, mooi programma! Ben er echt heel blij mee! Super bedankt en ondanks dat ik wat dagen achter liep, heb ik vastgehouden aan mijn eigen tempo!

profile-pic
Diane

Weet al jaren dat hsp ben. Heb veel gelezen, adviezen opgevolgd en veranderingen toegepast...., maar voelde me niet gesteund en gecoacht. Hierdoor viel ik regelmatig terug in oude (denk)patronen en gewoontes. Ik vond het soms wat snel gaan... ondanks de twee dagen tussen de mails. Ik voel me erg door jou gesteund! Mocht ik terugvallen, dan pak ik het materiaal er gewoon weer bij. Vooral de thema's zelfliefde, voor jezelf kiezen en rust pakken om op te laden... zonder schuldgevoelens! Boven verwachting aan mijn verwachtingen voldaan. Lieve Marian, ontzettend bedankt! Ik heb genoten van de cursus en vooral van het beeld en geluidmateriaal. Dat geeft extra steun. Ga vooral door met het helpen van Hsp'ers. Is er een vervolg voor deze cursus?

Liefs Diane

profile-pic
Simone

Ik ben gestart om ik erg moe was, zat niet lekker in mijn vel, alles was teveel om te doen. Ik vond het een hele leuke cursus wachten altijd met smart op de volgende mail. Ik voel mij weer helemaal happy heb ook weer energie hoef geen middag dutje meer te maken, wat geeft mij dat een vrijheid. Blij om te werken. Veel inzichten gekregen. Dikke 10. Met griffel. Ga zo door, je bent een topper. Je doet het heel goed. Van mij zal je nog wel wat aanmeldingen krijgen.

profile-pic
José

De aanleiding om het programma te doen kwam via een vriendin zij heeft het ook gedaan. Heel herkenbaar. Een leerzame cursus, heel fijn dat deze cursus er is en ga het nog even overdoen en dan een vervolg doen. Hartelijk dank Marian
Super vrouw ben jij

profile-pic
Peter

Ik wilde leren om beter met mijn hooggevoeligheid om te gaan.

Ik vond het fijn om in mijn eigen tempo aan de cursus te werken en toch een stok achter de deur te hebben.

Ik ben interdaad met verschillende thema's in de praktijk aan de slag gegaan. Ik zie nu beter waar ik sta en wat ik waard ben. Ik zie nu ook in dat ik iemand anders beter kan helpen als ik eerst goed voor mezelf ben.

Ik heb ook meer zicht gekregen op het type HSPer dat ik ben. Ik ben ook meer zelfvertrouwen gekregen.

Mooi om te weten wat ik kan doen om te zorgen wat ik minder overprikkeld raak.

Behalve een paar taalfoutjes alleen maar lof.

profile-pic
Marianne

Ik vond het een fijne cursus en vind het jammer dat het alweer voorbij is. Een 10.
De thema's stimuleren zeker, mijn energie is duidelijk verbeterd en leer mezelf steeds beter kennen en ook hoe ermee om te gaan. Het programma heeft boven mijn verwachtingen voldaan. Ga zo door!

profile-pic
Valerie

Onbewust bestond mijn leven er 35 jaar uit te overleven. Met vallen en op staan. In januari 2016 viel ik terug maar stond niet meer op. Ik kon niets meer. Ik wilde niets meer. De wereld was beter af zonder mij ze waren toch allemaal tegen mij. Er waren slechts 2 opties over. ofwel stoppen met leven ofwel anders gaan leven. Het voelde alsof er niets meer te verliezen was (vooral gezichtsverlies want ik speelde al 35 jaar dezelfde rol). Ook het leven kon ik niet verliezen was eigenlijk had ik er geen. De angst gierde door mijn lijf want wat blijft er dan nog over als je je blootgeeft tot op je kern, wie ben "ik" dan? Ik zocht professionele hulp en na 4 jaar in een ASS hokje werd voor het eerst HSP geopperd. Mijn kindertijd en de patronen die daaruit waren ontwikkeld deden ook hun duit in het zakje, maar toen ik over HSP begon te lezen viel voor het eerst het allerlaatste kwartje ook op zijn plaats. Wat ik bij ASS ook wel voor 80% had maar er ontbrak iets. Mijn honger naar meer informatie raakte niet gestild met de literatuur en zo kwam ik via mijn zoektocht over het web op jou site uit. Ik besloot voor het eerst letterlijk te investeren in mezelf en dat was het keerpunt in mijn leven. Ik schreef me met een open geest in voor de cursus en het herkaderde mijn verleden, laat me geloven in een toekomst en vooral genieten van het heden.

Ik twijfelde aanvankelijk of de cursus mij ging liggen daar ik van west-vlaanderen ben en misschien het gevoel ging hebben uit de boot te vallen. Dat het te betuttelend ging zijn of zo. Maar het tegendeel is waar zowel op gebied van inhoud als de manier waarop je het brengt. De warmte die je uitstraalt en de soundclouds geven de cursus iets vertrouwds. Ook het feit dat de content steeds beschikbaar is zorgde ervoor dat ik geen druk ervaarde en de cursus mits vertraging toch afwerkte.

Sedert de start van de cursus ervaar ik bijna geen conflicten meer met andere mensen. Ik aanvaard dat hun bedoelingen bij mij anders binnenkomen en kan het ook naar hen toe benoemen. Het betekende wel dat ik vertrouwde (vaak negatieve) gedachten en patronen alsook mensen moest laten gaan. Gelukkig komen er andere voor in de plaats maar de overgang is nog steeds niet makkelijk en bij stress lonkt het oude vertrouwde. Maar het inzicht in deze patronen maakt zoveel verschil.

De manier waarop je de cursus brengt met warmte, begrip en openheid zorgt voor iets vertrouwds. Als het even minder gaat lees of luister ik soms iets terug. Ik denk van: " Ik ga even naar Marian, die begrijpt het wel." Al ken ik je enkel virtueel het kruisen van onze levenspaden onmiddellijk nadat ik mij openstelde om mezelf te begrepen liet me geloven in de law of attraction. Doe verder zoals je bezig bent met inspireren en motiveren van zoekende en vaak lijdende mensen. Ik ben je alvast levenslang dankbaar voor wat je doet.

profile-pic
Tessa

De aanleiding was dat ik zo overprikkeld was door alles wat er om mij heen gebeurde dat ik alleen nog maar kon mopperen of huilen. Ik heb geleerd tijd voor mezelf te nemen soms door andere dingen niet te doen maar wel ten gunste van mezelf. Ik merk dat ik veel rustiger ben niet meer zo opvliegend veel vrolijker meer geniet van kleine dingen en echt tot rust kom in mijn eigen omgeving. Dank je wel dat je voor rust bij mij hebt gezorgd ik kan nu beter omgaan met mijn eigen hoog gevoeligheid maar ook met die van mijn zoon van 10. Ook durf ik nu ook voor mezelf op te komen voor andere zoals bv voor mijn zoon kon ik dat wel maar voor mezelf niet.

profile-pic
Ilona

Het was mijn burnout waardoor ik besefte dat ik meer aandacht moet gaan schenken aan mijn hoogsensitiviteit. Fijne duidelijke cursus. Prettig leesbaar en helder geschreven.

Fijn om dit ook in mijn eigen tempo te kunnen volgen. Bedankt Marian. Deze cursus heeft me veel duidelijkheid gegeven in wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Door nu met een HSP BRIL naar mijn leven te kijken word me veel duidelijk. Deze cursus heeft er oa voor gezorgd dat ik mijn burnout nu als een waardevolle periode kan ervaren(meestal :-) ).

profile-pic
Diny

Ik voelde dat ik niet lekker in mijn vel zat, Ik wist dat ik hooggevoelig was maar had me er nog niet in verdiept, maar nu werd het me allemaal even te veel... Ik heb heel erg veel aan de cursus gehad. Ik ben meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Mijn ervaring is dat het heel fijn is om zo om de paar dagen een mail te ontvangen. En dat je het ook op een later moment nog kan lezen. Ook de ingesproken tekst is heel rustgevend. De thema's stimuleren me zeker. ik denk er goed over na en heb al iets meer energie. Bedankt dat je me verder geholpen heb met de ontwikkelingen en duidelijkheid over mijn hooggevoeligheid.

profile-pic
Maaike

Een semi tussenjaar waarin ik na een diep dal even goed aan mezelf wilde gaan werken. gesnuffeld op internet wat er allemaal aangeboden werd en deze cursus sprak me aan omdat het sprankelt en gewoon op mijn eigen tijd te volgen is.

Heel positief. Ik merk echt dat ik beter in mijn vel zit erdoor. Al is het alleen maar positiviteit en het laten inzien van mijn "kracht". Dat helpt enorm.

De thema's stimuleren zeker om aan de slag te gaan. Om echt dingen op te schrijven ervaar ik nog als een kleine drempel. Dat kost nog weer net iets meer dan alleen lezen. Maar in gedachten ben ik zeker met de vragen aan de slag geweest. Ik merk dat ik nu goed weet hoe ik mijn energieniveau onder controle kan houden.

profile-pic
Jo

Geweldig ! Inspirerend, verhelderend, kortom: alle lof! Geen enkele twijfel: een 10.

profile-pic
Manuela

Door jouw training 365 dagen positief en Bloei weer op ging ik jouw blogs ook lezen en kwam daar 1 tegen over hooggevoeligheid. Jouw gidsje had ik opgevraagd en het was een eyeopener ! Ik had allessss wat in de kenmerkenlijst stond en veel over mezelf werd me ineens duidelijk. Prima cursus; veel nuttige informatie, mooi gedoseerd ontvangen; veel geleerd over HSP zijn. Het weten dat je niet gek bent masr gewoon HSP geeft rust on mijn hoofd. Ik kan en hoef niet alles aan mezelf te veranderen! Ik ga proberen minder grenzeloos voor mezelf te zijn.

profile-pic
Angelique

Sinds ik heb vernomen dat ik hsp ben, vallen de puzzelstukjes op hun plek. Jouw cursus heeft mij ondersteuning gegeven naar het hervinden van mezelf. Ik besef nu dat ik mijzelf jarenlang heb weggecijferd om maar leuk gevonden te worden, anderen een goed gevoel te geven, dingen heb gedaan die niet bij mij pasten etc. Eindelijk zet ik mezelf nu op de eerste plaats en accepteer ik wie ik ben! Ga zo door, je bent een ondersteuning voor vele mensen die worstelen met hsp. Dank je Marian voor je inspiratie en ondersteuning!

profile-pic
Ingrid

Super bedankt voor deze mooie cursus!!

Deze heeft mij heel veel inzicht gegeven hoe ik met mijn hsp om kan gaan.

Zowel op geestelijk maar ook op lichamelijk vlak. De dingen leren herkennen waarop ik vol loop en het leren ontspannen is voor mij een echte eyeopener.

Dit geldt ook voor het feit dat ik me niet altijd schuldig hoef te voelen en iedereen hoef te pleasen, dat ik afstand van bepaalde mensen kan nemen die je gigantisch onderuit kunnen halen.

Als je dat inzicht krijgt gaat er een enorme last van je schouders en wordt het leven wat luchtiger en minder zwaar. Dit lukt natuurlijk lang niet altijd maar je hebt eerder in de gaten wanneer je weer de fout ingaat en vast loopt.

Ik laat deze informatie eerst maar eens allemaal zakken en kijk geregeld terug in de cursus en wie weet wat er dan weer op mijn pad komt !

Nogmaals bedankt en ik blijf je blogs en berichten volgen!!

profile-pic
Suzanne

Ik ben deze cursus gaan doen om er achter komen wat HSP precies is en hoe ik het kan inzetten als kracht.
Erg positief, de cursus, de woorden, de inhoud is steeds zo positief, hartverwarmend en opbouwend.


>