Actie!

Voluit Leven met Hooggevoeligheid

Hoe je je Hooggevoeligheid in kunt zetten als een kracht, in plaats van opgebrand te raken en jezelf te laten beïnvloeden door anderen.


Online cursus. Gedurende ruim zeven weken neem ik je mee op pad!

Maak van je Hooggevoeligheid een kracht: 


Veel Hoog Sensitieve Personen denken dat ze minder aan kunnen dan anderen. Ze worden vaak als 'watjes' versleten en in hun kindertijd als huilebalken weggezet. 

Dat is niet bepaald bevordelijk voor je zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Ongeveer 15-20% van de mensen is hooggevoelig (niet te verwarren met overgevoeligheid). 


Je hébt geen HSP (het is geen aandoening of een ziekte), maar je bént HSP, en dat is helemaal oké!

Ik heb jaren geleden ontdekt dat ik hooggevoelig ben en ik heb nu meer energie dan ooit!

Dit heb ik gerealiseerd door te leren wat hooggevoeligheid is en er mee om te gaan. Ik ben het in gaan zetten als kracht, zoals in mijn werk en het niet te zien als een zwakte. De juiste inzichten, tips en tools hebben mij enorm geholpen. 

Een paar vragen van Marian:


 •   Reageer jij sterk op prikkels uit je omgeven?
 •   Ben je gevoelig voor sfeer?
 •   Voel jij je vaak onbegrepen?
 •   Ben je snel ontroerd of diep gekwetst door wat een ander 'iets onbenulligs' noemt?
 •   Stel jij het belang van anderen boven jezelf?
 •   Is lawaai en druktje je al snel teveel?
 •   Raak je snel van slag door opmerkingen van anderen?
 •   Ervaar jij regelmatig of voortdurend een gevoel van vermoeidheid?

“Als je één of meerdere vragen met 'JA' hebt beantwoord, dan
nodig ik je uit om verder te lezen”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes


Ik ondervond zelf aanvankelijk vooral hinder van mijn hooggevoeligheid.
Ik had voornamelijk last van vermoeidheid door overprikkeld zijn en uiteindelijk maar één doel:  

Meer energie krijgen! Net als iedere eigenschap is hooggevoeligheid een gegeven dat zowel positief als negatief kan worden ervaren. En zoals met vele persoonlijke eigenschappen heeft het voor- en nadelen! Hoog Sensitieve Personen ‘lijden’ meer in hun leven dan anderen. Lijden in de zin van gekwetst raken, zich onbegrepen voelen, last hebben van externe prikkels, enz. 

Maar daar tegenover staat dat ze ook meer liefde ervaren, mooiere dromen hebben dan anderen, meer kunnen genieten en diepe dankbaarheid kunnen ervaren. Het leven wordt als HSP nou eenmaal veel intenser ervaren. 

De dieptepunten, maar zeker ook de hoogtepunten. 

Ik zag het eerst niet als iets positiefs en ondervond er heel veel last van. Ik voelde me een vreemde eend in de bijt en snapte niet waarom ik zo snel vermoeid was. Ik dacht dat het gewoon in mijn genen zat. 

En maar doorgaan…. 

VOLUIT LEVEN MET HOOGGEVOELIGHEID

Maak je leven mooier en leuker met dit stappenplan en leer te genieten van je hooggevoeligheid.

197   € 127

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Wat was er toch mis met mij? Waar anderen een baan combineerden met een gezin en een gezellig sociaal leven, moest ik steeds vaker afhaken. Ik ging dingen bij voorbaat alvast afzeggen, omdat ik de prijs achteraf niet meer wilde betalen. Maar wat baalde ik ervan. 

De vermoeidheid en het vechten tegen mezelf was gewoon dagelijkse realiteit. Daardoor ben ik overspannen geraakt, met een burn out als gevolg ... en uiteindelijk heb ik dit zelfs een paar keer meegemaakt.  

Ik heb van alles geprobeerd om grip te krijgen op dit destructieve proces. 

Op een training hoorde ik van de term HSP (High Sensitive People). Het opmerkelijker was dat ik ontdekte ‘dit gaat ook over mij!’ ‘Wie weet er zoveel van mij af?’ Deze avond was voor mij echt een eye opener. 

Had ik mezelf jarenlang weggezet als ‘watje’, als ‘minder capabel’ en soms ronduit ‘waardeloos’, bleek mijn gevoelige aard ineens gewoon een eigenschap! 

Een eigenschap die 15-20% van de mensen hebben. En dus zeker geen tekortkoming is. 

Halleluja! Het voelde als een bevrijding, maar tegelijkertijd besefte ik ook dat ik dus een ‘uitzonderingspositie’ heb in deze wereld, waardoor het feit van ‘niet begrepen worden’ zal blijven.

Voluit Leven met Hooggevoeligheid voelt
ontzettend bevrijdend: 


 •   Je verhoogt je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde
 •   Je leert meer begrip te hebben voor jezelf en je hooggevoeligheid te accepteren
 •   Je krijgt veel meer energie
 •   Je ervaart dat je gemakkelijk(er) met prikkels om kan gaan 
 •   Je hebt zo'n sterke intuïte dat je deze daadwerkelijk gaat gebruiken 
 •   Je haalt veel meer uit jezelf

Dag 1 t/m 10

Dag 1 - Waarom je leven verandert als jij je hooggevoeligheid erkent. Met een soundcloud aflevering + extra video Van Jezelf Houden

Dag 2 - Tips om je staande te houden in deze 'harde' wereld.

Dag 3 - Wat zorgt bij jou voor overprikkeling? 

Dag 4 - Hoe kan jij overprikkeling voorkomen en/of neutraliseren..

Bonus aflevering: Angsthaas of voorzichtig hert?

Dag 5 - Welk type HSP ben jij? Met een soundcloud aflevering + extra video Van Jezelf Houden

Dag 6 - Ik ga op reis en ik neem mee + downloadbare PDF 

Dag 7 - Kies je gelijken

Dag 8 - Hoe stel je grenzen - met een soundcloud

Dag 9 - HSP en de liefde + tips voor stabiele relatie

Dag 10 - Hoe kun je een burnout voorkomen 


Dag 11 t/m 22

Dag 11 - Laat jij je lichaam schreeuwen?  - Doe de bodyscan

Dag 12 - EHB(C)O - Eerste Hulp Bij Chronische Overprikkelingen

Dag 13 - Voor jezelf zorgen doe je zo 

Dag 14 - Emoties van jou of van een ander? Bonus aflevering: Jij en de emoties van anderen

Dag 15 - Hoofd en Hart in balans

Dag 16 - Daar komt je kracht vandaan

Dag 17 - Zo krijg je grip op je leven + 7 stappen om je gedachten kracht in te zetten

Dag 18 - Een mooi instrument, intuïtie + 4 besluiten om meer vreugde in je leven uit te nodigen

Dag 19 - Om je balans te vinden, moet je wegen + tips voor het nemen van beslissingen

Dag 20 - Stralend jezelf zijn

Dag 21 - Zo maak jij je leven zinvol met een soundcloud

Dag 22 - Extra

Speciale aflevering over Hoog Sensitieve Kinderen (HSK)


Waar je je op richt dat groeit. Richt je op de kracht en de kwaliteiten van je hooggevoeligheid. Ervaar de energie die vrijkomt om te zijn wie je werkelijk bent.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes


Ik ben gestart omdat ik meer wilde weten over Hooggevoeligheid en hoe er mee om te gaan voor mezelf en mijn naasten. Een super duidelijke en fijne cursus!


Ik heb mezelf weer leren kennen en zal de cursus zeker weten in de praktijk gebruiken. Anders gezegd: ik ben een heel ander persoon geworden. Veel liever voor mezelf, positiever, en ik heb nu veel meer zin in het leven. Ik heb mijn passie "showdance" weer opgepakt en daarmee bruis ik ook weer van de energie. En ik gebruik sinds dag 1 het mooie boek van jou om mijn positieve, geweldige en lieve momenten op te schrijven.


Van mij krijg je een 10!! Lieve Marian, Hartelijk dank voor het bedenken en het verzorgen van jouw cursussen!! Ik heb er nu 2 gevolgd en die blijf ik volgen. Mieke is weer tot leven gekomen!! Ga vooral zo door met jouw prachtige missie. Je helpt enorm veel mensen hiermee.


Mieke


Ik ben HSP (dat weet ik al heel lang), maar wel een extraverte (HSS?) en kwam via google op de advertentie terecht. . Ik heb al wat dingen veranderd. Merk wel dat is soms dagen achterloop met de cursus omdat het leven soms zo druk is en de input digitaal. Dan voel ik me daar weer schuldig over (nee niet doen ik weet het).


Het was waardevol, leerzaam, emotioneel en veel. Ik zou het graag nog eens rustig doorlezen. ik had er al veel over gelezen en een cursus mindfullness gedaan. Mediteren lukt me nog steeds niet elke dag. Maar ik ben vaker de natuur in gegaan, ben minder koffie gaan drinken, voel me sterker, leg af en te een hand op mijn buik.


Van binnen accepteer ik mezelf meer door jouw bemoedigende woorden daar zit de meeste 'winst'.


Bedankt Marian voor je ondersteuning!"


Bern - cursist


Ik ben altijd al wel gevoelig geweest maar dit als kind al weggestopt en me geprobeerd staande te houden. Moeilijke jaren gehad. Inmiddels leer ik steeds meer over mezelf en volg ik een een opleiding tot alternatief psychotherapeut super leuk!!! Nu ik steeds meer weet en leer dacht ik misschien ben ik wel gevoeliger dan anderen alles komt bij mij altijd zo binnen en ik vind het lastig om door mee om te gaan daar ik mijn gevoelens niet uit of laat zien. maar wel weet dat ze er zijn. 


Mooie cursus met veel informatie. Goede uitleg, praktisch en overzichtelijk. Er zit een mooie opbouw en alles is ziet er ook zeer verzorgd uit. Het heeft mij geholpen bij het beter plaatsten en begrijpen van mezelf en er zijn wel wat kwartjes op zijn plaats gevallen. Merk van mezelf dat ik net nog wel lastig vind ben niet zo’n doener heb allerlei ideeën maar er komt vaak niet zoveel van. Wel fijn dat ik nu meer informatie heb en er zijn wel wat kwartjes gevallen en dat is wel heel prettig. Dat het niet raar is dat ik op sommige dingen wat anders gevoeliger of misschien raar reageer. Soms niet weten hoe ermee om te gaan vooral met mijn emoties.


L. Fintelman - cursist

Review Programma Hooggevoeligheid

Marian Palsgraaf

Als volbloed HSP ben ik bovengemiddeld snel door mijn beschikbare energie en prikkel tolerantie heen. Daar gingen nogal wat jaren overheen voordat ik dat fenomeen leerde herkennen en uiteindelijk erkennen. 

Er zit niets anders op dan je HSP zijn te (h)erkennen en te eren, en er zoveel mogelijk naar te leven,. Pluk de vruchten plukt van het HSP zijn, want die zijn er zeker. 

Doordat je zoveel intenser voelt en ervaart leef je ook veel intenser. Ik schreef al heel veel artikelen over van jezelf houden en het belang van zelfvertrouwen op mijn website. Een artikel over hooggevoeligheid maakte echter zoveel reactie en emoties van lezers los, dat ik meteen wist dat hier veel meer over bekend moet worden

Ik was (net als jij wellicht) te dik, futloos en constant moe. Ik heb mijn hooggevoeligheid om kunnen buigen naar een kracht, zodat ik nu meer energieheb, voldoende zelfvertrouwen heb en oprecht van mezelf houd. 
Dit alles door me van veel zaken die mij beïnvloeden, bewust te worden, ‘aha’ momenten (h)erkennen en het toepassen van beproefde tips en strategieën. 

Ik ben aan de slag gegaan met het leren hanteren van mijn hooggevoeligheid. En niet alleen het leren omgaan met, maar vooral om er ook mijn voordeel mee te doen. Maar genoeg over mij. Het gaat om jou!


This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

Het programma bestaat uit: 

 • Je ontvangt inloggegevens voor je eigen membership gedeelte

 • Je ontvangt steeds een inspirerende en ondersteunende mail. Deze mails houden je on-track tijdens je avontuur.

 • Om de drie dagen toegang tot een nieuw cursusdeel, Boordevol ervaringen, voorbeelden uit de praktijk, motivatie, inspiratie en informatie. 

 • Een paar opdrachten. Niet teveel, want HSP'ers houden niet van MOETEN .

Garantie

Ik bied je een 100% niet-goed-geld-terug garantie.
Wanneer deze cursus om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je mij binnen 10 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Ik wil graag alleen tevreden deelnemers!

Je loop geen enkel risico en kunt de cursus 10 dagen gratis uitproberen.

Gratis Bonussen


Toegang toe de besloten Facebook Groep

In de speciale besloten Facebook groep kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen én elkaar motiveren en vragen stellen.  Het is zeker niet noodzakelijk om Facebook te hebben! 

QA Webinar voor al je vragen

Waar loop je nog tegen aan? Wat voor vragen heb je allemaal? Ik ben elke maand een keer LIVE aanwezig voor jou om al je vragen te beantwoorden, je te motiveren en je te ondersteunen. Kan je op deze dag niet? Geen probleem, ik zorg ervoor dat de opnames online komen te staan in het leden gedeelte. Elk moment terug te zien wanneer het jou uitkomt! 

Gratis e-boek

Gratis e-Boek met inspirerende teksten om je te ondersteunen, te inspireren en/of inzichten te geven! 

Love Letters

De hoeveelheid geluk in je leven wordt bepaald door de hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Ik heb bewustwording, inspiratie, actie voor je gebundeld in deze serie.. en heb je alle dagen doorlopen? Dan ontvang je nog 30 dagen lang een LoveLetter van mij in je mailbox. 

Happy HSP Dagboek


Happy HSP Challenge

Wow wat is de 10 daagse Happy HSP Challenge goed ontvangen.

Deze challenge is niet meer beschikbaar maar als bonus toegevoegd aan deze cursus. Je behoud altijd toegang tot de Gratis Online Happy HSP Dagboek alsmede de 10 inspirerende video's.

Antwoorden op de meest gestelde vragen:


Het tempo gaat te snel, wat nu?

Ik heb betaald en nu?

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Ik heb nog nooit een online training gevolgd, hoe gaat dit in zijn werk?

Als het programma toch niets voor mij is?

Ik heb geen bevestiging mail ontvangen?

Heb je je vraag niet gevonden?

Nog even één ding...


Ik wilde heel graag mijn vrijheid terug in mijn leven. Ik was vastgelopen en had mijzelf vast gedacht.


Ik ben heel erg tevreden over de cursus. Ik vind het dan ook heel erg jammer dat het al afgelopen is. Ik heb heel veel handvatten gekregen/ geleerd om hiervandaan mijzelf weer verder te ontwikkelen als HSP. De thema's stimuleren zeker ook al is het soms ook best confronterend (bijvoorbeeld met het gedachten schema).


De cursus heeft mij meer gegeven dan ik had verwacht.


Ik wil je heel hartelijk bedanken voor het beschikbaar maken van deze cursus. Ik heb er zeel veel aan gehad en ik weet zeker dat ik met veel oefenen ook weer voluit kan leven met mijn hooggevoeligheid.


De eerste stappen zijn zeker al gezet!


Saskia - cursist

Review Voluit Leven met Hooggevoeligheid Diny


Ik voelde dat ik niet lekker in mijn vel zat, Ik wist dat ik hooggevoelig was maar had me er nog niet in verdiept, maar nu werd het me allemaal even te veel...


Ik heb heel erg veel aan de cursus gehad. Ik ben meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie.


Mijn ervaring is dat het heel fijn is om zo om de paar dagen een mail te ontvangen. En dat je het ook op een later moment nog kan lezen.


Ook de ingesproken tekst is heel rustgevend. De thema's stimuleren me zeker. Ik denk er goed over na en heb al iets meer energie.


Bedankt dat je me verder geholpen heb met de ontwikkelingen en duidelijkheid over mijn hooggevoeligheid.


Diny - cursist


Ik ben deze cursus gaan doen door de eerdere zeer positieve ervaringen met de cursus houden van jezelf en 365 dagen positief (Die loopt gelukkig nog door).


In één woord FANTASTISCH!


Het is een feest der herkenning.


Soms ook confronterend, maar ten alle tijde positief en echt voor jou alleen (ok en al die andere hsp-ers!).


Zelfs mijn omgeving merkt de veranderingen op!

Als net ontdekte HSP-er is het heerlijk dat er iemand is die je wegwijs maakt in je nieuwe IK.


Saskia Kraanen - cursist

Omgaan met hooggevoeligheid is de basis om je eigen stralende, zelfbewuste en energieke zelf te kunnen zijn. Dat wil jij toch ook?

Jij wilt toch ook een leven kunnen leiden dat bij je past? Een leven dat niet alleen draait om zorgen voor anderen. 

Dat je op een gezonde manier je eigen grenzen kunt stellen en de mooiste versie van jezelf kunt worden?

Het is belangrijk dat je je realiseert dat Hoogsensitiviteit geen aandoening is, maar een eigenschap waar je mee moet leren omgaan. In een maatschappij die 24 uur per dag op volle toeren draait en gericht is op presteren, is het een uitdaging om dicht bij je eigen behoeftes te blijven.

Ja, ik wil ook de voordelen van leven met Hooggevoeligheid ervaren! 


Gun jezelf een frisse start met meer energie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes


© justbeyou.nl. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer 

>