Ik ben Marian Palsgraaf (1970) en het gezicht van Just Be You.

In 2010 gestart met Just Be You, een website met tips voor meer zelfvertrouwen, houden van jezelf, geluk, positiviteit, motivatie en inspiratie voor een mooier leven.

Ik ben getraind coach en daarnaast ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in het krijgen van zelfvertrouwen, omgaan met hooggevoeligheid, het (meer) houden van jezelf, eigenwaarde en/of zelfbeeld.

Ik heb honderden personen gecoacht. Het bereiken van topresultaten in hun doelen (gelukkig(er) worden, (zelf) vertrouwen, krijgen van een droomrelatie en het houden van jezelf) en het meer assertief worden.

ondersteuning.
Zie je er tegenop om stappen te maken?

Dan is de  Just Be You Coaching echt iets voor jou! Maximale aandacht voor jouw situatie en persoonlijkheid.

Wil je snel en blijvend resultaat?

Dan werken we samen totdat je:

Voor één uur of gedurende 3 weken word je persoonlijk door mij (Marian Palsgraaf) gecoacht en begeleidt naar de doelen die jij wilt behalen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik help je meer inzicht te krijgen in je eigen overtuigingen, gedrag en motivatie. Met dit inzicht (bewust wording) kan je zien wat je tegenhoudt en wat je echt wilt in het leven. Het start allemaal met bewust worden zodat je dit kan accepteren en/of veranderen.

Ik geef je waardevolle inzichten en praktische tips zodat je met meer (zelf)vertrouwen, kracht, enthousiasme en vooral optimisme verder kunt gaan.

De begeleiding is praktisch, effectief en vooral resultaatgericht. Ik kijk niet graag naar het verleden maar naar de toekomst. Als je altijd in je achteruitkijk spiegel blijft kijken dan zie je niet wat er voor je gebeurd.

De kracht en antwoorden zitten in jezelf 😉. 

Als mensen hebben we geleerd en zijn we gewend om bevestiging buiten ons zelf te zoeken en te krijgen. Dit is vaak al ontstaan in onze vroegste jeugd, toen er iets gebeurde in ons leven waarna wij besloten voor onszelf ‘ik ben het niet waard’ of ‘Ik ben niet mooi, aardig, slim, goed genoeg’. Dat is vaak het moment dat we niet meer vertrouwen op onszelf. Vaak is dit de reden dat we in de buitenwereld op zoek gaan de bevestiging.

Ik wil altijd graag kijken naar het probleem (uitdaging) of vraagstuk. Doormiddel van vragen komen de antwoorden. Ik geef daarom geen adviezen (alleen suggesties wanneer je daarom vraagt). Alle antwoorden van wie en wat wij willen zit verscholen in onszelf.

Uiteindelijk is het belangrijk om op je eigen gevoel je leven te leven en in vertrouwen je eigen keuzes te maken.

Ik oordeel niet en laat je altijd in je waarde!

Heb je vragen?

Coaching kan per telefoon of met behulp van Skype. Neem gerust contact op indien je een uitdaging hebt in je leven en je wilt weten hoe mijn ondersteuning je daarbij kan helpen.

Voorwaarden voor Coaching

Mijn coaching is niet bedoeld en geschikt voor verwerken of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen en/of trauma’s. Dit is niet mijn gebied. Neem voor dit soort uitdagingen contact op met je huisarts voor een verwijzing naar bijvoorbeeld een psycholoog.

Tarieven

Het tarief is € 75,00 per sessie van een uur.
Dit tarief is exclusief B.T.W.

Ja, ik doe mee

Drie Gesprekken

Boek gelijk drie gesprekken van één uur en ontvang na afloop de online cursus Leef jouw Leven

Ja, ik boek drie gesprekken

Marian poloroid 2

 

Marian; “Stap voor stap help ik je op weg naar meer vertrouwen in jezelf, meer positiviteit en zelfvertrouwen. We gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen, beantwoord ik je vragen en geef ik je praktische tips op weg naar een gelukkig(er) leven!

Je kunt daarna altijd nog bedenken of je nog langer door wilt gaan. Jij kunt zelf aangeven hoeveel begeleiding je wilt.

Na aanmelding geef je direct jouw voorkeurdagen -en tijden aan voor het wekelijks contact en ontvang je hiervan binnen 48 uur een bevestiging.

Warme groet,
handtekening Marian