Het nieuwe Gratis Online Feelgood Magazine - Just Be You
Just Be You
Shares

Het nieuwe Gratis Online Feelgood Magazine

profile-pic

Ik heb je tijdschrift met heel veel interesse gelezen en heb het nog niet helemaal uit. Maar ik vind het geweldig. Hoe jij het allemaal schrijft. Heb er zeker veel aan en ga voor mij belangrijke punten zeker toepassen.

Ik heb heel veel aan jou positieve boodschappen. Daar voor dank.

Hetty
profile-pic

Wat een ontzettend fijn magazine, vooral de stukken waar HSP in aangehaald wordt. Ik ben heel blij dat ik jou via een vriendin 'ontdekt' heb. Alles wat me bezig houdt en hoe ik zelf ben, komt in jouw artikelen terug. Bedankt daarvoor!

Carlijn
profile-pic

Hallo Marian, wat heb je dat toch weer fantastish gedaan. Geweldig magazine. Ik heb het vluchtig bekeken. Het geeft me weer heerlijk wat leesplezier. Goede artikelen, heel inspirerend!! liefs Carolien

Caroline Sistermans
profile-pic

Een blad om regelmatig terug te lezen Wat heb je dat geweldig gedaan !!❤

Sylvia Beuk

Online Feelgood Magazine van Just Be You

Wat leuk om te melden dat er weer een Gratis Online Feelgood Magazine van Just Be You is!

Veel mensen vragen aan mij om een geprinte versie. Ik ben bezig met de drukker om deze te laten drukken. Keep you posted!

Online Feelgood Magazine van Just Be You

Voor mij is het mijn missie geworden om te te inspireren en motiveren om jouw leven te leven!

De bedoeling van het leven is om een leven te leiden dat de bedoeling is. Jouw bedoeling.
Soms is het lastig om uit te vinden wat jouw bedoeling is. Stop echter nooit met zoeken. Het is nooit te laat om een leven te leiden dat voor jou bedoeld is. Zoek altijd in jezelf en laat de mening van anderen voor wat ze zijn, de mening van anderen.

De persoon die jij voorbestemd bent om te worden, is de persoon die jij besluit te worden.
Jouw manifestatie kracht is heel krachtig als je gelooft in jezelf. Gebruik de kracht van je gedachten en je zuivere intentie.
Verspil geen tijd en energie aan ‘negatieve’ gedachten over jezelf.
Richt je altijd op wat je wél wilt. En wordt de persoon die jij wilt zijn.

Het online magazine bevat handige linken waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van het Just Be You Feelgood magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina.

Blader het magazine heerlijk door als ontspan moment op je tablet of achter de computer met een kop thee.

Veel leesplezier!

 

 • betsie schreef:

  wat een fijne magazine , je moet er even de tijd voor nemen .
  je kunt er steeds iets nieuws uit halen .
  Marian bedankt

 • Daniëlle schreef:

  Dank je wel voor het online magazine!
  Helaas heb ik het magazine door omstandigheden nog niet gelezen, maar zodra het de goede kant opgaat, kom ik er aan toe.

 • Naïma schreef:

  Dankje!! Inspirerende magazine met positiviteit! Het doet me meer stilstaan bij mezelf!

 • Joze schreef:

  Ik vind je Magazine heel mooi geschreven en interessant.

 • Joze schreef:

  Wat een mooi, verassend Feel good Magazine.

 • jann schreef:

  dag Marian, dit was een prachtige kennismaking….. van mensen zoals jij kan ik helemaal blij worden, dank je wel. liefs, Jann

 • Evelien schreef:

  Bedankt voor het leuke magazine. Heb met veel plezier het magazine gelezen en heb er van genoten. Liefs Evelien ♥

 • Judith schreef:

  Eerste magazine voor mij. Paar keer doorgekeken en net goed gelezen. Er is veel overeenkomst met het boek wat ik gebruik voor therapie, het heet “negatief zelfbeeld” boom hulpboek. Je noemt het een positiviteitsdagboek, ik een witboek en probeer dagelijks iets te schrijven wat niet altijd lukt. Komend hoofdstuk gaat over uitdagingen. Het is sowieso een uitdaging om het geleerde positieve te laten blijven doordringen. Naast het boek/therapie is dit een welkome aanvulling. Zowel de website als Facebook.
  Dank je. Een papieren versie zou inderdaad fijn zijn ondanks de digitale wereld waar weer in leven. Ik ben zelf toch meer van het echte bladeren.

 • Dineke schreef:

  probeer mijn leven weer op orde te krijgen na een aantal heftige jaren vooral de artikelen over HSP ‘verklaren’ veel, dank!

 • Wilma Sacksioni schreef:

  Super mooi magazine…. een mooi voorbeeld waar ik een hoop van kan leren. Vind het super leuk je te kunnen volgen

  Ga zo door !!!! Toppie

  Liefs groetjes Wilma

 • christien schreef:

  Heb je boekje gedachten en mooie momenten in een ruk doorgenomen! Klopt allemaal wat er in staat krijg er gewoon energie van!!! Begin er nu mee om iedere morgen 1 gedachte te lezen, past helemaal bij mij. Het feelgood magazine is ook een topper, alles trouwens ik herken ook alles, je helpt me enorm! Bedankt

 • Bianca schreef:

  Ik vind het een interessant tijdschrift. En zal het nog een keer herlezen. Zitten goede tips bij. En herkenningspunten. Ik zal hier zeker positiever door gaan worden.

  Lieve groet, Bianca

 • Morientje schreef:

  Wat een genot om je magazine te lezen! De 10 geboden staan op mijn startscherm en iedere dag lees ik ze even door wanneer ik het allemaal niet meer plaatsen kan. Dankjewel

 • Tetje Hof schreef:

  Een goed leesbaar magazine. Ik zal het nog vele malen lezen en elke keer weer een stukje proberen toe te passen in mijn leven. Veel inspiratie voor jullie gewenst om vele anderen te kunnen inspireren.

 • Gea schreef:

  Hoi Marian ik ben nog bezig met het lezen , maar wat ik heb gelezen daar kan ik wel wat mee. Ik heb je boek ook gelezen en als ik mij niet zo goed voel dan ga ik een stukje lezen en dan voel ik mij stukken beter. Heel veel dank daar voor. lieve groetjes Gea

 • Rebecca schreef:

  Een duidelijk en mooi tijdschrift.
  Rustig en informatief; een unieke combinatie

 • Marian schreef:

  Hallo naamgenoot 😉
  Je magazine met veel plezier gelezen ook heb ik gisteren je planner binnen gekregen wat is hij mooi en overzichtelijk, nog even het jaar uitvieren om daar in te kunnen gaan plannen.
  Warme groet,
  Marian

 • Verweij corc__verweij schreef:

  Ik heb er zeker wat aan

 • Monique schreef:

  Ik vind je magazine erg herkenbaar. En mooi geschreven. Dit is voor mij een hou vast en gaat me zeker
  helpen. Bedankt!
  Groetjes Monique

 • Isabelle schreef:

  Dank je wel dat ik dit tijdschrift mocht lezen, heel fijn dat het er is en zeker in deze tijden, heb het nog niet helemaal uit maar zou het iedereen aanraden!!

 • Sabrina Verburg schreef:

  Bedankt Marian voor het mooie magazine! Hier kan ik zoveel uithalen en zo herkenbaar!

 • Rob Siesling schreef:

  Hoi Marian, Wat een geweldig tijdschrift dat precies weer op het juiste moment in mijn leven kwam.Heel veel dingen (die ik al wel wist) pas ik toe aan me leven, het heeft mijn eigen liefde een enorme boost gegeven. En eindelijk ben ik er aan toe om iedereen met de zelfde liefde te benaderen als hoe ik zelf graag benaderd wens te worden, zelfs naar de mensen die niet lief voor me zijn. Ik zie het zelfs als egoïsme als ik juist deze mensen dan mijn liefde laat ervaren. Dit is een tijdschrift dat standaard in de wachtkamer van dokters en het G.G.Z. zou moeten liggen en daar ga ik me voor inzetten. Groet en veel liefs, Rob.

 • Anke schreef:

  Het is een mooi magazine en vond het fijn om erin te lezen, dank je wel.

 • Silvia schreef:

  Dank je wel Marian. Het feel good magazine is heel inspirerend en boeiend om te lezen. OOk heb ik je boek gedachten en mooie momenten gekocht. Zo blijf ik me bewust van de juiste gedachtes. Dank je wel.

 • Mieke schreef:

  Het magazine is heel interessant en ook ik hoop dus op een geprinte versie 😉
  Persoonlijk vind ik het iets waar volgens mij heel veel mensen (al dan niet verloren gelopen) naar op zoek zijn. Ikzelf heb me al suf gezocht en dit lijkt me toch wel te liggen.
  Heel erg veel dank!!

 • Jeanine schreef:

  Heel mooi en overzichtelijk magazine waar ik elke keer weer iets uit kan halen. Leest ook makkelijk. Dank je wel lieve Marian dat je dit voor ons doet. Knuffel

 • Hilde schreef:

  Hallo Marian. Ik vind het een prachtig blad. Zou t superfijn vinden als t ook op papier kwam.
  Ik pak t dan eerder en voel het dan nog meer. Het ziet er supermooi en verzorgd uit. Dank je wel hilde

 • Ellen Kelleners schreef:

  Leuk en interessant.

 • Pauline schreef:

  Een magazine waar ik iedere keer een artikel uit lees om ‘t goed tot me door te laten dringen en er ook echt mee aan de slag te gaan. Echt bruikbaar en fijn om prettige handvatten te hebben

 • Sabine schreef:

  Je bent een prachtvrouw veel geleerd

 • Ingrid van Rhoon schreef:

  Een fraai en interessant magazine. Goed en duidelijk geschreven artikelen. Zeer leerzaam.

 • Betty schreef:

  Lieve Marian

  Dank je wel dat ik mede door jouw hulp uit een heel diep dal heb kunnen klimmen. Ik heb je nieuwe magazine ontvangen en met veel plezier gelezen. Voor mij stond er heel veel tips en woorden in waar ik steun uit kon halen. Je persoonlijke opname was ook leuk en geeft ook inzicht om aan jezelf te werken. Leuk om een stem erbij te horen. Ik kijk uit naar je volgende ‘kadootje’ 😉

  Groetjes,

  Betty

 • Bea schreef:

  Hallo Marian,

  Mooi magazine met herkenbare stukken en mooie handvatten om mee aan de slag te gaan ook voor degene die al een traject achter zich hebben in ontwikkelen als herhaling nog even doen 🙂

 • Marja Loos schreef:

  Hallo Marian,
  Mooi geschreven. Mooie foto’s. Rustgevend. Gr

 • Kathy schreef:

  Hallo, ik vind de magazine super en heel inspirerend, ik heb er al heel veel aan gehad en ook super aangenaam om er gewoon maar in te kijken, het maakt me rustig en blij gewoon al door er naar toe te kijken, dat er nog veel mogen volgen, top !

 • Ilse schreef:

  Heel leuk om te lezen! Heel veel dingen die we nog zeker moeten toepassen in ons leven!

 • Elly Gijsbers schreef:

  Hallo Marian,

  Een heel mooi magazine, maar ik moet het wel gedoseerd lezen omdat ik anders overvoerd raak. Ga zo door met mooie artikelen te schrijven die inspireren. Zelf heb ik veel baat bij de boeken van Louise Hay, je wel bekend. Met hartelijke groet, Elly

 • Ingrid schreef:

  Mooi magazine, leuk om te lezen, top. Dank je wel

 • Elly Gijsbers schreef:

  Bedankt Marian, voor je positieve en bruikbare adviezen die je geeft in je nieuwsbrief.
  Dat is weer eens wat anders als de negatieve berichten op tv of in kranten.
  Ik voel me een stuk beter door je nieuwsbrief. Ga zo door!
  Helaas ben ik niet zo handig met apps installeren, dus kan ik niet luisteren naar wat je me mailde.

  Met warme groet,

  Elly

 • Ruth schreef:

  Hoi marian.
  De magazine is goed geschreven. Duidelijke tekten. Ik heb nog niet alles gelezen. Nog niet aan toe gekomen.

 • Sietske schreef:

  Dank je Marian voor dit mooie blad. En voor je gesproken boodschap. Het heeft een positieve invloed op mij.

 • Anne-Lies schreef:

  Hey dag Marian,

  Alles begon met de aankoop van je boek ” gedachten en mooie momenten” voor mij het moment om tot besef te komen dat er elke dag iets positief te ontdekken is ….
  Afgelopen jaar heb ik te kampen gehad met een burn-out en ben ik door mijn psychologe er attent op gemaakt dat ik een hsp ben ….
  Op mijn zoektocht van wat,waar,hoe, waarom ….ben ik bij jou terecht gekomen ….
  Je magazine vertelt datgene wat ik voel, beleef en wil weten om met hsp om te kunnen gaan … momenteel voelt het meer aan als een last dan een zegen ….
  Vandaar een hele dikke merci om jou ervaringen te delen en me te triggeren om op een gezonde, blije optimistische manier te leren omgaan met deze bijzondere eigenschap !

  Groetjes, Anne-Lies uit België

 • johanna schreef:

  Hallo ik vind het mooi wat jij doet en prachtig hoe Je alles zo mooi kan verwoorden.Ik dacht altijd van binnen Ben ik al dood nu de buiten Kant nog. Toen kwam jij op mijn pad en ik werd geraakt er kwam iets in mijn los wat ik al jaren niet meer had gevoelt.liefde ik heb nu weer zin om positief te kijken. Al is het maar een klein beetje wat er los is gekomen in mij ik weet het is pas een begin.
  Dankje en ik blijf je lezen .
  Xx

 • Ingrid schreef:

  Hoi Marian, Heel fijn hoe je het verteld.Je audio verhaal. Ik begrijp heel goed wat je zegt maar ik denk gelijk..Wat moet ik met het schuldgevoel wat ik zeker ga krijgen .. Wanneer kies je voor jezelf en wanneer denk je niet genoeg en hou je geen rekening met de ander? Ik raak daar van in de war. Waar begin je met aan jezelf denken?
  Heb je een tip voor me?
  Gr Ingrid

  • marian schreef:

   Dank je wel voor je bericht, Ingrid. Zie onderstaand artikel:
https://www.justbeyou.nl/egoisme-versus-houden/
Je wel of niet schuldig voelen is eigenlijk een keuze die je maakt. Je kunt ook kiezen er anders mee om te gaan. Niemand zal je namelijk dwingen om je schuldig te voelen ;-). En weet je iets doen, wat je misschien helemaal niet wilt, om af te zijn van je schuldgevoel is nooit de oplossing. <3
   Warme groet, Marian

 • Rob schreef:

  Heel leuk blad, voor mij heel herkenbaar maar ben ook al redelijk doorgewinterd, ben ook niet zo”n lezer meer trefwoorden zoekend en dan logisch nadenken, als ik jou hoor/zie schrijven vraag ik me wel wat dingen af die nergens terug komen wat betreft jouzelf……ga ik hier natuurlijk niet bij comments zetten, maar altijd leuk zo”n magazine, doet het geen goed(toegevoegde waarde), slecht zal het niemand doen…

 • Betty schreef:

  Mede dankzij Yust Be You, hou Ik weer van mijzelf. Nieuwe start nieuwe kansen, positief vooruit, na 37 jaar huwelijk!.

 • Nellie schreef:

  Mooi magazine prettig om te lezen. Heel herkenbaar!

 • Ellen schreef:

  Dank voor je mooie teksten. Erg leerzaam. En erg waar.

  Met dankbare groet,

  Ellen

 • Louise schreef:

  Heel prettig en makkelijk leesbaar,heeft ertoe aangezet om ook een cursus te gaan volgen.Dank!

 • Gerda schreef:

  dank je wel, zeer mooie magazine en bruikbare tips,bedankt

 • Nicole schreef:

  Dank je dat je het zo prachtig weet te verwoorden. Geluk voor ons dat je dit Met ons deelt en inspiratie geeft.
  Liefs

 • Ben schreef:

  Dank je wel Marian, wat een mooi magazine en boordevol geweldohe tips/
  BEDANKT.
  Magazine

 • Ben schreef:

  Dank je wel Marian, wat een mooi magazine en boordevol geweldohe tips/

  BEDANKT.

 • Jose schreef:

  Hallo Marian,

  Ik heb het magazine gelezen en alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Alleen hoe ga ik nu verder? Natuurlijk stap voor stap, maar dat is voor mij al erg moeilijk.
  Ik heb er erg veel moeite mee om NEE te zeggen tegen mensen. Waardoor ik iedere keer weer over mijn grenzen gaat. Dus jouw magazine is voor mij geweldig en
  ga hem ook zeker bestellen. Dank je wel.
  Lieve groet José

 • Jacqueline schreef:

  Hallo Marian, ik vind je magazine heerlijk om te lezen. Heel herkenbaar. Ik heb er echt veel aan. Het is een goede houvast voor me. En heel leerzaam.

  Groetjes Jacqueline.

 • Guus schreef:

  Wat jij aan inzichten en woorden voor mij inpakt en het op een bijzonder fraaie manier verpakt, mag ik als een dankbaar kado uitpakken. Je bent een mooi mens, Marian.

 • Riet schreef:

  supermooi magazine………..ik heb je boek besteld, ben zó benieuwd half augustus…………fijne, zonnige dag! lieve groet Riet

 • Louise schreef:

  Heel prettig en makkelijk leesbaar,heeft ertoe aangezet om ook een cursus te gaan volgen. Dank!

 • >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.