Just Be You
Shares

Het nieuwe Gratis Online Feelgood Magazine

profile-pic

Ik heb je tijdschrift met heel veel interesse gelezen en heb het nog niet helemaal uit. Maar ik vind het geweldig. Hoe jij het allemaal schrijft. Heb er zeker veel aan en ga voor mij belangrijke punten zeker toepassen.

Ik heb heel veel aan jou positieve boodschappen. Daar voor dank.

Hetty
profile-pic

Wat een ontzettend fijn magazine, vooral de stukken waar HSP in aangehaald wordt. Ik ben heel blij dat ik jou via een vriendin 'ontdekt' heb. Alles wat me bezig houdt en hoe ik zelf ben, komt in jouw artikelen terug. Bedankt daarvoor!

Carlijn
profile-pic

Hallo Marian, wat heb je dat toch weer fantastish gedaan. Geweldig magazine. Ik heb het vluchtig bekeken. Het geeft me weer heerlijk wat leesplezier. Goede artikelen, heel inspirerend!! liefs Carolien

Caroline Sistermans
profile-pic

Een blad om regelmatig terug te lezen Wat heb je dat geweldig gedaan !!❤

Sylvia Beuk

Online Feelgood Magazine van Just Be You

Wat leuk om te melden dat er weer een Gratis Online Feelgood Magazine van Just Be You is!

Veel mensen vragen aan mij om een geprinte versie. Ik ben bezig met de drukker om deze te laten drukken. Keep you posted!

Online Feelgood Magazine van Just Be You

Voor mij is het mijn missie geworden om te te inspireren en motiveren om jouw leven te leven!

De bedoeling van het leven is om een leven te leiden dat de bedoeling is. Jouw bedoeling.
Soms is het lastig om uit te vinden wat jouw bedoeling is. Stop echter nooit met zoeken. Het is nooit te laat om een leven te leiden dat voor jou bedoeld is. Zoek altijd in jezelf en laat de mening van anderen voor wat ze zijn, de mening van anderen.

De persoon die jij voorbestemd bent om te worden, is de persoon die jij besluit te worden.
Jouw manifestatie kracht is heel krachtig als je gelooft in jezelf. Gebruik de kracht van je gedachten en je zuivere intentie.
Verspil geen tijd en energie aan ‘negatieve’ gedachten over jezelf.
Richt je altijd op wat je wél wilt. En wordt de persoon die jij wilt zijn.

Het online magazine bevat handige linken waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van het Just Be You Feelgood magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina.

Blader het magazine heerlijk door als ontspan moment op je tablet of achter de computer met een kop thee.

Veel leesplezier!

Ontvang Gratis het online Feelgood Magazine

X

 

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:

Leave a Comment:

Add Your Reply