News: 30 dagen LoveLetters verkrijgbaar!

Al eerder heb ik de 365 dagen Positief gelanceerd en vele hebben gevraagd naar een andere variant. Vandaag introduceer ik de 30 dagen Love Letters die los te verkrijgen is.

We zijn meestal zelf onze strengste criticus. Haarscherp leggen we alle foutjes en tekortkomingen onder de loep. Dat kost ons geen enkele moeite, en voor je het weet is het de enige manier waarop je naar jezelf kunt kijken.

Oefen daarom om met een andere blik naar jezelf te kijken, met meer compassie en begrip. Jij bent gewoon uniek, je hoeft jezelf niet te vergelijken met anderen. Jij mag gewoon zo van jezelf houden. Je wordt er een veel vrolijker mens van en dat straal je dan vanzelf uit. Jouw bijdrage aan een mooiere, positievere, liefdevollere wereld begint gewoon bij jezelf!

Liefde voor jezelf

De hoeveelheid geluk in je leven wordt bepaald door de hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. 

Liefde is alles. Liefde begint bij jezelf, met liefde voor jezelf. Iets wat je niet bezit kun je niet weggeven. Zelfliefde is niet hetzelfde als egoïsme. Liefde voor jezelf is uitdragen dat jij evenveel waarde toevoegt aan deze wereld als een ander.

Ebook of 30 dagen in je mailbox

Op verzoek heb ik er ook een Ebook van gemaakt.

Ik heb bewust wording, inspiratie, actie voor jullie gebundeld in deze serie…. en het is zover!  Je kan lekker de komende 30 dagen aandacht geven aan jezelf met de LoveLetters die elke ochtend in je mailbox komt. Bestel de LoveLetters hier…

LoveLetter EbookPs Je ontvangt deze GRATIS bij mijn nieuwste programma ‘Voluit Leven met Hooggevoeligheid’


Tags

365 dagen positief, jezelf, liefde voor jezelf, van jezelf houden


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Leen Belder schreef:

  Ha Marian, heb net just b you ontdekt. Ziet er zo mooi uit! Ga het helemaal uitpluizen! Wil je alleen iets vragen: heb jij ervaring met hyperventilatie. En vooral de oplossing! Ik weet dat dit niet bij de loveletters hoort maar kon geen mailadres vinden vandaar…. groetjes Yvonne

  • marian schreef:

   Hoi Leen, gegevens staan bij contact ;-). Je had me al een mail gestuurd dus daar heb ik je even geantwoord.

   With love, Marian

 • De loveletters heb ik uitgeprint en op mijn nachtkastje gelegd. Elke dag lees ik er een. Inspirerend !!!

  • marian schreef:

   Wow wat super om te lezen, Arabel! Thanx voor je feedback. Warme groet, Marian

 • Hallo Marian, ik heb gewoon een vraag voor ik het bestel. Zijn er opdrachten bij of zijn het gewoon liefdesbrieven aan jezelf ? Liefs, Ari

 • Leuk, net wat ik nodig heb. Besteld en ik ben heel erg benieuwd.

  • Wat leuk Ellis. Ik ben ook benieuwd hoe je het ervaart, laat je het me weten? Geniet ervan! Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.