Michael Pilarczyk, even voorstellen

Michael Pilarczyk – life coach en inspirator

Na mijn radio- en tv-bestaan (Veronica, Radio 538, TMF, RTL) heb ik voor mijzelf de pauzeknop ingedrukt. 40 Maanden lang hield ik een sabbatical, een rustperiode, om mezelf terug te vinden. Ik maakte een lange zeilreis en schreef mijn debuutroman Dansen in de Hemel. Een verhaal dat gaat over het volgen van je verlangen, liefde en een confrontatie met de dood. We weten allemaal dat dit leven een deadline heeft, maar in de praktijk merk ik dat slechts een enkele sterveling zich dat ook daadwerkelijk realiseert. Mijn reis over zee bracht mij niet alleen op prachtige plekken, maar ook terug bij mijzelf. Al heb ik ontdekt dat het niet uitmaakt waar je naartoe gaat om rust, spirituele kracht, of jezelf te vinden, want waar je ook gaat, je reist altijd met jezelf mee. En zoals Paolo Coelho al schreef in de Alchemist: Je schat is altijd waar jij zelf bent.

In de afgelopen vijfentwintig jaar werd ik door verschillende leraren en mentoren opgeleid tot wie ik ben geworden. Levenscoach vind ik zelf nogal een groot woord, maar het maakt het meest duidelijk wat ik doe. Ik begeleid mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn eigen ervaringen, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied, en mijn parapsychologisch inzicht, maken dat ik inmiddels veel mensen heb mogen helpen om harmonie te vinden met hun eigen levenspad. Inmiddels hebben tientallen mensen mijn praktijk in Amsterdam bezocht en hebben honderden mensen deelgenomen aan de masterclass en aan mijn lezingen in het land. Het is bijzonder dankbaar werk.

Twitter
Twitter.com/pilarczykpost

LinkedIn
linkd.in/michael-pilarczyk

Facebook
Facebook.com/michael.pilarczyk


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
 • Welkom Michael en ik kijk er naar uit wat je gaat schrijven. Dansen in de Hemel vond ik helemaal geweldig. Wanneer komt je volgende boek?

  • Hallo Els, ik ben aan het schrijven. Het is mijn plan dit boekje begin 2015 uit te brengen. Het is geen roman, maar het gaat wel over dezelfde thema’s en gaat meer over levenskunst in de praktijk. Dank voor je compliment 🙂 Tashi Deleg, Michael.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.