LIVE MASTERCLASS

HORMONEN & ESSENTIELE OLIEN

DatuM & TIJD:

7 oktober 2021

20.00 uur

00
Dagen
.
 
00
Uren
.
 
00
Min.
.
 
00
Sec.

You missed out!

Waar ik het over ga hebben: 

Een gezonde hormoonbalans is de basis voor een gezond lichaam. Als hormonen uit balans raken kunnen er allerlei klachten optreden zoals overgewicht, huidproblemen, overgangsklachten, hoofdspanningen en nog veel meer. De vicieuze cirkel van schadelijke stoffen, suikers, hormonale disbalans, stress, emoties en gedachtes is een cirkel waar niet iedereen op eigen kracht uit komt. Er is vaak wel een groot verlangen naar een gezonder, energieker lichaam en een positieve mindset. Je wilt je goed voelen en gelukkig zijn.

Daarom ben ik bezig met het uitwerken van een masterclass om mijn ervaringen met je te delen en om je te laten zien dat het anders kan en welke stappen je hierin kunt zetten.

Vrouwen zijn gevoeliger voor hormonale klachten dan mannen. Het hormonale systeem van de vrouw is immers complexer waardoor er sneller een onbalans kan ontstaan. Typische vrouwenklachten zoals pijn rondom de menstruatie, opvliegers en stemmingswisselingen worden veroorzaakt door een hormonale disbalans.

Je lichaam verteld je dat er iets niet in balans is. Hormonale klachten, misschien denk jij wel, dat hoort erbij. Dat dacht ik namelijk altijd wel. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Graag vertel ik je er meer over!

Let op! Er komt geen replay van deze masterclass!

Leuk om te connecten op:

Marian Palsgraaf

VAN BURN OUT NAAR EEN VROUW MET EEN MISSIE

Mijn naam is Marian Palsgraaf en het is mijn missie om je weer verliefd te laten worden op jezelf en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen.

Je verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.

Ik was een dweil na twee burn-outs. Mijn eerste stap is geweest het leren positief denken. Daarna het houden van mezelf en de ontdekking van de kracht van je gedachten op alles. Daarna het hebben van vertrouwen zodat je kunt bereiken wat jij wilt in het leven. Hiermee is mijn leven compleet verandert!  Graag deel ik mijn ervaringen met je. 

Verander je denken, verander je leven. Het kan echt!

Plaatsen zijn beperkt

Reserveer jouw gratis stoel en doe LIVE mee met de masterclass Hormonen & Essentiële Oliën en mijn ervaringen om veel minder klachten te ervaren.

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.