Magische liefde aantrekken van je (droom)partner

Ware liefde vind je niet, je creëert het!



Wees niet zo begripvol dat je genoegen neemt met niet bemind te worden zoals je verdient.
- Kindall D.
 

Verloopt je liefdesleven niet zoals je zou willen?

In tegenstelling tot wat er vaak wordt gedacht gaat het niet om optimistisch te zijn of gebrek aan positief denken wat je blokkeert van de relatie die je wilt. Het gaat om jouw conditionering. 

Het start met bewustwording en inzicht krijgen over wat je hebt gehoord, gezien, hebt meegekregen, hoe dit je heeft gevormd en belangrijker nog hoe je verandering kan creeeren.  Doordat je verandert en op één lijn komt met jezelf zal je niet langer aangetrokken worden door een relatie die overeenkomt met je oude conditionering. 

Ben je klaar voor een nieuwe, echte vorm van liefde?

Mijn ouders zijn jong gescheiden toen ik 15 jaar oud was met veel ruzie en alchohol in het spel.

Zelf heb ik mijn man leren kennen toen ik 17 jaar oud was en op zoek was naar de liefde buiten mezelf. We hebben het samen gedaan en manlief, zeg ik wel eens,  is nu versie 3.0 anders waren we zeker niet meer samen geweest. 

Ik had zoveel negatieve en beperkende overtuigingen over mezelf. Mijn start is geweest het leren positief denken en daarna het leren van mezelf te houden. De ontdekking van de Wet van Aantrekkingskracht heeft het compleet gemaakt en mijn hele wereld veranderd en de wereld om mij heen. 

Ik zocht de liefde extern in plaats van intern maar er was niets mis met mij. Ik moest gewoon mijn liefdesmentaliteit veranderen!

Op basis van mijn kennis van manifesteren en het universum heb ik veel innerlijk werk gedaan.  En na 30 jaar getrouwd zijn, zijn we nog steeds samen sterk. Dit is geen toeval. Mijn hart en mijn energie frequenties zijn veranderd. Manlief is mee veranderd maar daar ga ik je allemaal meer over vertellen en in mijn nieuwe programma. Alle mindset aanpassingen, mijn zelfliefde technieken, oefeningen in romantiek heb ik voor jou in dit programma gestopt! 

Als het voor mij kan, kan het voor jou!!

Magische liefde aantrekken van je (droom) Partner


Verander je energie/frequentie en je trekt altijd iemand aan die (voor een deel) dezelfde energie frequentie heeft als jezelf. 

Door het werken met je gevoelens, gedachtes en intenties kun je meester worden in het creëren wat jij wilt. 

Wil je met minder stress en gedoe en meer zelfvertrouwen en liefde jóuw leven leiden?

Doe je mee?



Het is niet je gebrek aan optimisme of positief denken dat je blokkeert van de relaties die je wilt, het is jouw conditionering. '

Week 1

Zelfliefde

Het is een cliché .  Iemand verliefd op je laten worden start met jou en met de liefde voor jezelf. Je kunt geen liefde aantrekken, als je geen liefde voelt voor jezelf. 

Het geeft zoveel meer liefde en voldoening als je eerst van jezelf houdt! Deze week gaat over het helpen van je relatie met de persoon met wie je 24/7 bent - jezelf!

Je krijgt journal prompts, vragen en krachtige technieken om je te helpen je zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten. Je gaat de schoonheid in jezelf zien, zowel van binnen als van buiten! 

Week 2

Love Mindset

In deze week kijken we naar je huidige (onbewuste) beperkende overtuigingen. 

De kwaliteit van je gedachten, creëert de kwaliteit van je leven. 

We gaan kijken naar wat je hebt meegekregen, hoe dit je heeft gevormd en hoe je verandering kan creëeren. 

Niet alleen met je gedachten, maar in jouw gehele zijn. 

Je zult zien dat je dingen anders gaat zien. Door deze verandering creëer je een nieuwe relatieblauwdruk wat zorgt voor een nieuwe ervaring in je relatie. 

Doordat je anders denkt zal je anders zijn en niet langer meer aangetrokken worden tot relaties die overeenkomen met je oude conditionering. 

Week 3

Loslaten van het verleden

Accepteren, vergeven en loslaten wat je niet langer dient, is één van de krachtigste dingen die je kunt doen. In deze week gaan we je verleden opruimen door middel van oefeningen, zodat je het eindelijk kunt loslaten. 

Zodra je loslaat heb je weer ruimte voor iets beters! We gaan met vertrouwen weer verder. 

Week 4

Actie

Geen Wet van Aantrekkingskracht zonder actie! 

Patronen uit het verleden worden vaak herhaald. Waarschijnlijk In een andere vorm, maar het zal hetzelfde blijven gaan - mits je er iets aan doet.

Deze week gaan we werken aan onszelf om inzicht te krijgen waarom je doet wat je doet.

We gaan oefeningen doen om de liefde in je leven in jouw realiteit te manifesteren!

Introductie Prijs - Premium

€367  €219

Wat krijg je in dit programma?

 
  • 4 weekse Programma
  • LIVE QA 11 mei 2022 - Replay komt in je membership te staan
  • Je behoudt onbeperkt toegang tot alle tips & video’s & bonussen en update's
  • Podcast afleveringen
  • 4 Love Meditaties voor het bouwen aan zelfliefde, veranderen van je mindset, loslaten van wat is geweest  en vertrouwen hebben in wat kan zijn
  • Inzicht in de Universele wet en affirmaties voor verschillende gebieden
  • 3 daagse programma: Fit, Energiek en Vrij
  • 1:1 Coaching sessie met mij via Zoom van 40 minuten

Wat anderen zeggen

Heb de 4 weken programma als ontzettend leuk, leerzaam ervaren. Elke week keek ik weer uit naar een nieuw thema. Zelfliefde en loslaten thema, maar ook de meditaties, deze zijn erg fijn. Cursus is ook mooi voor herhaling, zoveel goede, mooie podcasts, e-books enz.
Zelfliefde, vond dit zo'n mooi en uitgebreid, veel leuke informatie.
Heb veel cursussen al gevolgd bij Just Be You en weer leer ik nieuwe dingen. Cursus is heel mooi in de Just Be You style. De cursus heeft heel veel te bieden. Je kunt er ieder geval leuk mee aan de slag en je ervaart ook positiviteit keer op keer.


Agnes

Ben nog bij de eerste week maar wat een fantastisch programma, Marian. Ik ben zo blij met de ik ben affirmaties en ik voel gewoon de verandering in mezelf. Dit is mijn derde programma bij jou en ik ben er zo blij mee. Het heeft me al zoveel veranderd en ik kijk uit naar de andere weken maar deze is geweldig. 


Els

Review Magische liefde aantrekken

Van burn out naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marian Palsgraaf en het is mijn missie om je weer verliefd te laten worden op jezelf en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen.

Je verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.

Enkele jaren geleden was ik onzeker, hield ik niet van mezelf en was ik een dweil na twee burn-outs. Ik ontdekte de kracht van liefde voor jezelf en van je mindset (oa Wet van Aantrekking). Hiermee is mijn leven compleet verandert!  Dit gun ik jou ook. 

Ik ben super gevoelig en in staat om jouw energieveld te zien en te vertalen. Deze gave heeft ieder mens maar is niet bij iedereen ontwikkeld. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Je hoeft niet hard te werken en moeite te doen. Just Be You. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn. '

Meest gestelde Vragen

Is het niet erg zweverig?

Nee! Ik ben echt down to earth en nuchter. Ik praat bijvoorbeeld over het Universum maar het is welke naam jij eraan geeft. Het is zeker praktisch en inspirerend. 

Kan ik ook in de avond de 1:1 CoachingCall boeken?

Ja, deze mogelijkheden staat ook in mijn agenda. Na de 4 weken ontvang je van mij een e-mail naar speciale agenda pagina waarop jij mijn mogelijkheden kunt zien en deze meteen kunt boeken. 

Ik kan toch niet op het geboekte tijdstip

De CoachingCall kan verplaats worden naar een nieuwe datum en tijd mits dit binnen 24 uur gebeurt. Je krijgt een link waarbij je dit allemaal zelf online kunt regelen.

Ik kan niet meteen starten. Is dat een uitdaging?

Super als je enthousiast bent maar niet meteen kan gaan starten. Dat is geen uitdaging! Alles komt online te staan en jij kunt het doen op jouw tijd en tijdstip. Je behoud namelijk toegang tot het programma.

Heb je een garantie?

Ben je niet tevreden of blij met het programma? Ik kan me het niet voorstellen maar er is een refund mogelijkheid.

Stuur mij binnen, 7 dagen, een e-mail en je aankoopbedrag wordt meteen teruggestort. Zonder vragen en gedoe. 

Je hoeft je ook niets uit te leggen want ik ben van mening dat je je nimmer hoeft te verklaren voor jouw keuzes.  

Het is natuurlijk aan JOU wat je ermee gaat doen. Je hebt altijd een keuze en jij bent de creator van je eigen leven.

© 2022, Just Be You 

>