Maak je niet druk wat anderen van je denken

Bouw aan je (zelf)vertrouwen en eigen kunnen


 • Denk je weleens: vinden ze me wel leuk of goed genoeg?
 • Baseer je je zelfbeeld op waardering van anderen om je heen?
 • Doe je dingen anders dan je zelf zou willen, zodat anderen niet raar gaan denken?
 • Durf je weinig contact met andere mensen te maken?
 • Ervaar je onrust omdat je niet doet wat je eigenlijk zou willen doen?
 • Heb je het idee dat er veel meer in zit dan er tot nu toe uit is gekomen?

Heb je een van deze vragen met “JA” beantwoordt?
Dan nodig ik je uit om verder te lezen!


Je bent niet de enige die zich druk maakt wat een ander van je denkt!

Eén op de drie mensen heeft hier last van, de een meer dan de ander.

Bij veel mensen heeft dit een oorzaak, zo ook bij mij. Ik ben samen met mijn tweelingzusje opgegroeid in een gezin waar alles draaide om de zaak en om alcohol. We waren kinderen van twee alcoholverslaafde ouders met een eigen horecazaak. Daardoor heb ik (net als mijn zusje) geen liefde mogen ontvangen.

Alle aandacht die er was, ging uit naar alcohol of klanten – en dat was nu net de aandacht die wij zo ontzettend nodig hadden. Daarnaast was ik ook nog eens te dik.

De buren waren belangrijker

Mijn moeder maakte zich drukker over wat de buren ervan dachten dan hoe wij ons voelden of ontwikkelden. Als kind heb ik dit gedrag overgenomen.

Dat herken je misschien wel, dat je van je grote voorbeeld (wat je ouders toch gewoon voor je zijn) gewoontes overneemt.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik vrijwel altijd gestrest was bij de gedachte wat andere mensen van mij dachten.

De combinatie van het vroeger niet geliefd worden en het voorbeeld van mijn ouders volgen, zorgde ervoor dat ik altijd naar complimentjes aan het vissen was, in de hoop dat mensen dan iets positiefs vertelden. Tsjonge: wat was ik dan tijdelijk blij!

Ik had dan namelijk het gevoel dat ik ook belangrijk was. Ik ben er heilig van overtuigd dat door dit gemis aan aandacht en liefde, ik dit later in mijn leven wel bij anderen wilde krijgen. Hierdoor ging ik me druk maken wat zij van mij dachten. .

Vinden ze me leuk? Ben ik goed genoeg? Kan ik dit of dat wel? 

Jarenlang worstelde ik met de problemen die te maken hadden met zelfrespect. Die ene grote vraag was: hoe kan ik anderen tevreden stellen?

Ik was voortdurend op zoek naar warmte, genegenheid, liefde en naar ‘iets’ wat die lege plek weer kon vullen.

Om mezelf goed te voelen, zocht ik de bevestiging buiten mijzelf. Om vervolgens weer teleurgesteld te worden omdat de leegte niet wordt opgevuld.

Ik kon niet meer uit bed komen… Dan ben je 29 jaar oud, heb je twee kleine kinderen waar je alle liefde aan wilt geven… en steeds spookt het door je hoofd dat je het beter moet doen dan je ouders.

Ik wilde de perfecte moeder zijn, leuk gevonden worden, een baan erbij om de leuke dingen te doen, aandacht zoeken omdat ik goedkeuring wilde… Gek werd ik er van. Want aan dat beeld dat ik mezelf oplegde kon ik op geen enkele manier voldoen – arme kinderen :(.

Ik leefde zelfs zo op de goedkeuring van anderen en ik was zó mijn best aan het doen dat dit heel veel energie van me wegnam. Onbewust.

Herkenbaar?


Ben jij gevoelig voor het oordeel van een ander over jou?


Voel jij je onzeker en heb je de bevestiging van een ander nodig om jezelf te definiëren?

Laat het los. Niemand kent jou zo goed als jijzelf.
Jij beslist zelf wie je bent en wat jouw waarden en normen zijn in het leven.

Jij leeft jouw leven volgens jouw hart. En dat is helemaal goed zoals het is.


De vraag die ik namelijk het meeste binnen krijg in mijn e-mail box is… Hoe begin ik? En…

Kun je mij Stap-voor-Stap helpen om me niet meer druk te maken wat anderen van mij denken?

Mensen lezen vaak een ‘zelfhulp’ boek, maar weten vervolgens niet precies waar te beginnen en vinden het moeilijk om hun eigen “draai” te vinden.

Het gevolg hiervan is helaas vaak…

GEEN VERANDERING (ook al is de kennis er op dat moment wel).

Dit is niet zo gek, want uit onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 21 dagen duurt tot je iets tot een gewoonte hebt gemaakt.

Hoe zou je het vinden als er gedurende de eerste 28 dagen er iemand is die jou “on-track” weet te houden?

Er zit een enorm voordeel aan als je persoonlijk wordt geholpen bij iedere stap.

Helemaal als dit door iemand is die alleen al vele duizenden mensen heeft geholpen in het proces en het zelf heeft meegemaakt.

Niet meer druk maken wat anderen van je denken is de basis om je eigen stralende, zelfbewust en energieke zelf te kunnen zijn. Dat wil jij toch ook?

Jij wilt toch ook een leven kunnen leiden dat bij je past? Een leven dat niet alleen draait om aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen. Dat je gewaardeerd wordt om wie je bent en dat je op een gezonde manier je eigen grenzen kunt stellen?Wil jij je ook niet meer druk maken wat anderen van je denken?

Dat kan nu! Binnen 4 weken help ik je van deze gedachten af te komen, en weer je eigen leven te leven!

Je baseert je zelfbeeld niet meer op de mening van anderen

Start met gewoon jezelf te zijn, en hou een heleboel energie over voor je dromen en/of doelen.

Je stapt uit je comfort zone

Durf te dromen! Jouw dromen zijn helemaal van jou, maak ze groot, maak ze helemaal af in je hoofd, deel ze met het universum, laat je niet afleiden door allerlei tegenwerpingen en mits-en en maar-en.
Droom en ga ervoor, ook al vind je het te spannend. Buiten je comfort-zone begint het leven dat voor jou bedoeld is.

Leef voor jezelf!

Jij bent goed genoeg! Nu ga je het ook écht geloven. 

Meer contact met andere mensen

Geef altijd het beste van jezelf aan de wereld, maar laat de wereld daar geen misbruik van maken.
Als je voldoende assertief bent en vertrouwen hebt in jezelf is dat een vanzelfsprekend gegeven.

Dit programma is inclusief:

 • Twee keer per week een ondersteunende en inspirerende mail. Deze mails houden je on-track tijdens je avontuur
 • Twee keer per week toegang tot een nieuw cursusdeel (op een een aparte website) 
 • Twee keer per week opdrachten en praktische tips. Aan het einde van de cursus ontvang je het hele werkboek compleet als naslagwerk
 • Toegang tot de besloten Facebook groep waarin alle deelnemers van de challenge elkaar kunnen helpen door middel van het beantwoorden van elkaars vragen en het delen van succesverhalen. Zeker niet nodig om een Facebook account te hebben! 
 • Boordevol motivatie, inspiratie en informatie

Ervaring van anderen
Fijne cursus. Een 9, je hebt alle instrumenten gegeven om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Het programma heeft me geholpen bepaalde knopen door te hakken door er anders naar te kijken.

Iedereen heeft recht op een mening, ik ook. Dit vergeet ik nogal eens "voor de lieve vrede" en dat is niet gezond voor mezelf. Ik verdien mensen om me heen die om me geven zoals ik ben en heb afscheid genomen van mensen die mij niet kunnen accepteren zoals ik ben. Bij de Happy Members Club heb je tegenwoordig vaker een masterklas, ik vond het fijn om weer een "doe"-cursus te volgen met werkboeken.

Ik had een korting van de adventkalender  
actie :-), maar ik vind de prijs prima. Jij geeft sowieso vaak meer dan voorzien :-) Goede raad is onbetaalbaar!Marion - cursist


Ik vond de cursus helder en je draait er niet omheen. Het zit goed in elkaar en ook niet te veel opdrachten tegelijkertijd. Dat vond ik fijn. 


Je gaf ook de nodige tips en inspiraties. Prima! Ik geef het cijfer 9. 


Ik ben met een open blik de cursus ingegaan, maar het maakte wel dingen in je los, wat natuurlijk ook de bedoeling was. Ik vond het ook prettig dat ik het in mijn eigen tijd kon doen. Het heeft mij in ieder geval gestimuleerd om “je niet meer druk te maken wat anderen van je denken”.


Je kunt merken dat je een ervaringsdeskundige bent en dat maakt dat je de cursus goed verwoord hebt. Ga zo door, Marian! Je bent een lieve vrouw en heel betrokken bij anderen. 


Bea - cursist


Ik verwachte meer rust en die heb ik zeker gekregen. Je weet je positiviteit en enthousiasme goed over te brengen. Ik heb het als erg positief ervaren


N. v.d. Werf - Cursist


Wijze lessen in praktische voorbeelden en stappen, helemaal top! Boven alle verwachting praktisch en leuk om op deze manier aan jezelf te werken.

Het voelt niet als “huiswerk” maar als steun en “cadeautje” in het dagelijkse leven! Dank dat je al jouw opgedane kennis zo praktisch hebt verwoord en met ons wilt delen.

Hoop dat je ons blijft verrassen met jouw wijsheid en mooie heldere inzichten. Wijze lessen in praktische voorbeelden en stappen, helemaal top!

 


Leonie Mulder - Cursist

De Just Be You Challenge Guide


Maak je niet druk wat anderen van je denken Guide

Als BONUS de Special Challenge Guide ‘Maak je niet druk wat anderen van je denken’

Doe je mee? Schrijf je direct in. 

Als je je inschrijft krijg je voor altijd toegang tot de volledige cursus, inclusief de updates en de challenge e-Guide. Je kunt de cursus zo vaak doen als je wilt en op elk moment weer helemaal opnieuw beginnen.
Je ontvangt meteen toegang tot week 1 en een gedeelte van het werkboek.
Twee keer per week toegang tot een nieuw cursusdeel en opdrachten met praktische tips.
Wat je ook wilt bereiken, wat je ook wilt gaan doen, geloof en vertrouw op jezelf, op jouw talenten en kracht. Go for it!

Mijn naam is ...
Marian Palsgraaf

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om de mooiste versie van zichzelf te worden.

Het draait niet om wat anderen van je vinden en/of denken. 
Wat wil jezelf? Wat wil je doen als er niemand zou kijken?

Luister naar je gevoel, je inuitie en je innerlijke stem. Het is jouw weg en jouw leven. Je leeft maar één keer. Doe wat je gelukkig maakt en omgeef je met mensen die je doen glimlachen.

Ervaring van anderenIk verwachtte dat ik handvatten zou krijgen om me minder aan te trekken van andere daar heeft het zeker aan voldaan.


Ik heb er veel aan gehad!


Selina - cursist


Veel meer besef en meer bezig zijn met positieve gedachten door deze challenge.

Ik kom beter voor me zelf op zonder te denken wat zullen ze van me denken.


Ik vond het goed en is zeker het waard geweest.


L.van Zanten - Cursist


Het was een hele fijne cursus waarbij ik meer inzicht heb gekregen hoe ik meer om mezelf kan geven en me minder druk maak wat een ander over/tegen me zegt of denkt.


Ik zou de cursus een 9 geven. Ik verwachtte van de challenge dat het me inzicht zou geven hoe ik zelfverzekerder kan worden en om kan gaan met relaties. De challenge heeft me hier zeker een betere kijk op gegeven.


De challenge heeft me ondersteuning gegeven en ik merk dat ik in de praktijk al anders omga met situaties. Wat ook fijn was, was om met bepaalde dingen ook te zien dat ik dit al wel goed deed, wat ook weer fijn was voor mijn zelfvertrouwen. Het is een fijne challenge om aan deel te nemen als je meer inzicht wilt hoe je meer vertrouwen wilt hebben in jezelf en je minder aantrekt van de mening van een ander. Ik merk dat ik sinds de challenge ben veranderd en meer aantrek van mijn eigen mening over mezelf .


Inge - Cursist


Garantie


Ben je niet tevreden?


100% je Geld Terug zonder Vragen!

Ik zie welke resultaten er worden behaald met de Challenge, en de levens die hiermee positief veranderen.

Als jij het gevoel hebt dat dit uiteindelijk niks voor is, dan wil ik ook niet dat jij de dupe wordt van deze beslissing.

Een simpel mailtje (zonder uitleg), binnen 7 dagen, is genoeg.

Eenmalige Investering

Bouw aan je zelfvertrouwen en maak je de rest van je leven niet meer druk wat anderen van je denken.

© justbeyou.nl. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer

>