Love for Life
Just Be You
Shares
Love for Life event

Love for Life event

Love for Life Event

Wow op 5 juni geef ik lezing geven op een super event over food, body en mind!

Natuurlijk altijd spannend maar super leuk om te doen en ik kan niet wachten tot het zover is!

Vind je het lastig om balans te vinden?

Wij vrouwen willen veel, maar de juiste balans vinden is nog wel eens lastig. Tijdens Love for Life doe je nieuwe inspiratie op en geven we je handvaten om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken.  Je vindt er van alles over Food, Body en Mind. Echt wel de aandachtspunten van mijn website ;-). Maar behalve tips, nieuwe trends en inspirerende sprekers en workshops is Love for Life natuurlijk ook gewoon een gezellig dagje uit voor jou en je vriendinnen!

Reserveer deze datum dus in je agenda voor een heerlijke dag voor jezelf! Ik ben er alleen op zondag 5 juni ;-).

Wat ga ik doen?

Wat een eer en leuk dat ik aanwezig mag zijn en mag staan op dit leuke event! Ik zal op zondag 5 juni om 14.00 spreken in theater Rood.

Soms begrijpen we helemaal niets van andere mensen, waarom ze doen zoals ze doen, waarom ze denken zoals ze denken. Je kunt er boos om worden, teleurgesteld door raken, verdrietig en misschien ook nog de neiging hebben om de ander te overtuigen van jouw uitgangspunt. Bedenk dan dat iedereen zijn/haar best doet met zijn/haar vermogens van dat moment.

Ik vertel meer over mijn struggle met houden van mezelf en hoe ik mijn slecht jeugd – met aan alcohol verslaafde ouders – achter mij hebt gelaten.

Natuurlijk ben ik er zondag de gehele dag om gezellig een praatje te maken met je en antwoord te geven op al je vragen! Super leuk om je te ontmoeten.

Just Be You mag 5 lezers blij gaan maken met twee vrij kaartjes 

Winactie:

 • Laat hier onder je naam en mail achter (email is afgeschermd!) en een reactie achter. Geef aan waarom je graag het kaartje wilt winnen. Denk niet in goed of fout antwoord want dat is er niet. Ik wil graag weten wat jou inspireert of waarom je graag met je vriend(in) gaat.
 • Indien je de Facebookpagina van Just Be You nog niet volgt: begin gerust met volgen! De actie wordt daar ook bekend gemaakt.
 • Donderdag 2 juni om 20.00 uur maak ik de winnaars bekend
 • Het delen van de winactie is zeker niet verplicht maar waardeer ik wel ;-). 

Praktische informatie Love for Live: 

Love for life

 • Open van 10.00-18.00 uur op 4 en 5 juni in de jaarbeurs.
 • Ik ben er op zondag 5 juni.
 • Kaarten aan de kassa €22,–, voorverkoop €18,–.
 • Meer informatie over het event: www.love-for-life.nl

Wie weet ontmoeten we elkaar 5 juni live, ik kijk er naar uit!

 

Gerda, Liesbeth, Marion, Astrid en Manorma gefeliciteerd met jullie kaartjes!

 • Nathasja schreef:

  Hoi Marjan

  Ik zou heel graag de kaartjes winnen, want ik zou heel graag wat positiever in het leven willen staan!
  Nu heb ik ook al een hoop aan jou blog,webinars en tijdschrift, maar het lukt me toch nog niet helemaal zelf.
  Ik ben 50 kilo afgevallen, waar ik natuurlijk heel blij mee en trots op ben, maar toch komen de negatieve
  gedachten nog weer vaak om de hoek zeuren: “Dit ga je niet vol houden”, “Je gaat toch weer groeien” enz. enz.
  Ook ben ik heel gevoelig voor de stemmingen van anderen, dus er hoeft maar 1 hier in huis, of iemand die ik tegen kom onderweg, narig of onvriendelijk doen en ik verval weer in mijn negatieve gedachten….
  Hierdoor heb ik al 2 keer een terugval gehad en ben ik weer een paar kilo aangekomen. Op het moment gaat het weer goed en heb ik de eerste 3 van de aangekomen 8 kilo er weer af, maar het blijft toch moeilijk.
  Als saboterende gedachten geeft mijn voedingsdeskundige aan: de perfectionist, de onzekere en de mateloze. Alle drie bespringen ze mij als ik weer negatieve gedachten heb, dus ik zou heel graag van jou horen/leren hoe ik die negatieve gedachten om kan zetten in positieve gedachten, zodat ik mijn nieuwe, gezonde lijf kan behouden. En natuurlijk lijkt het me ook gewoon heel leuk om je in het echt te ontmoeten!

  Liefs Nathasja

 • Marjan schreef:

  Zou heel graag jou willen ontmoeten. Het is 1 van mijn wensen. Ben zelf ook hsp-er en herken veel van wat jij hierover zegt.Zit momenteel qua relatie en financiën in een uitdagende fase. Volg je al een tijdje heb 365 dagen jouw mailtjes ontvangen, jouw webinars gevolgd en Bloei weer op gedaan. Je bent een voorbeeld voor mij, vooral omdat je zo lekker jezelf bent en altijd positief. Vond het tof dar Michael Pilarczyk jou laatst noemde in de cursus design your own life.. Ga zo door zal ik zeggen. Het is zo mooi dat jij zoveel mensen kan helpen. Wil ik zelf in de toekomst ook gaan doen. Kortom het lijkt me leuk jou in het echt een keer te zien en ervaren.

 • Edi schreef:

  Jou ontmoeten op zo,n geweldig event, wie wilt dat nou niet?
  Vrijkaartjes zouden heel welkom zijn!

 • Thea schreef:

  Heel benieuwd naar alles, sinds een week aan het rondsnuffelen op de website en nieuws brief, en na het lezen van onderwerpen veel herkenning , , herinneringen en hoe mijn jeugd mij heeft gevormd. .ben zowat 50 maar t blijft sudderen 🙁

 • Manorma schreef:

  Een geïnspireerd en inspirerend mens zoals jij, Marian, in het echt ontmoeten, betekent nog meer inspiratie op mijn prachtige ontdekkingsreis, die ik mede dankzij jou mag maken. Een waardevol geschenk!!

 • Jolanda schreef:

  Ik zou graag met mijn getrouwde lief naar je toe komen om te leren hoe ik van hem zonder oordeel kan blijven houden en toch ook balans in mij kan vinden want mijn gevoel en verstand zijn het niet eens over deze relatie

 • astrid schreef:

  Ohh dat lijkt me leuk om mijn dochter mee te verrassen. Die zelf therapie heeft gevolgd bij Ciran en hier zoveel sterker uit gekomen is. Maar best nog wat tips kan gebruiken.

 • Marion schreef:

  Tjeetje zeg, wat al een verhalen geplaatst! . Ik zou graag een kaartje winnen, omdat ik ervoor gekozen heb om NIET meer voor een werkgever te werken ! Ik volg jou en anderen via Facebook en ik volg webinars, maar LIVE te worden geïnspireerd, zal wellicht helpen om te bepalen hoe ik mijn waarde kan delen!

 • Annemiek Groen schreef:

  De afgelopen tijd heb ik samen met een van mijn beste vriendinnen (en lieve collega) vaak inspirerende gesprekken over liever zijn voor en over jezelf. Ook komen we er steeds weer achter dat vergelijken met anderen en ‘wat zou de ander hiervan zeggen?’ als een rode draad door ons leven lopen.
  We zouden graag tot echte concrete veranderingen komen en ik denk dat een lezing van jou hierin een goede en grote stap kan zijn!
  Liefs,
  Annemiek

 • Liesbeth schreef:

  ik zou ze graag willen winnen want dan ga ik op zeker anders zou ik vanwege de kosten niet gaan
  ik kan altijd inspiratie opdoen hoe en waar toe te passen van al deze tools en tips daar is alle hulp welkom en ik hoor graag inspirerende mensen spreken zoala jij Marianne
  op dit moment klim ik uit mijn dal en de klim is zwaar maar ik zie de zon al schijnen dus ik klim door met plezier

 • Linda schreef:

  Ontspanning Inspiratie en balans beginnen terug te vinden na een lange reis en heftige drukke periode. Dat denk en hoop ik te vinden tijdens deze beurs. Het vertrouwen in mezelf begint met vallen en opstaan te groeien. Het omarmen vind ik nog lastig. Hierom gun ik mezelf een dagje beurs en het zou een super verrassing zijn om een kaartje te winnen.
  Als zou graag een verslagje schrijven over mijn ervaring daar.
  Warme groet Linda

 • Jolanda schreef:

  Ik ben bezig met een traject om mezelf te resetten :-). Ik volg je via Facebook en via de nieuwsbrief. Ik word enorm geïnspireerd door alle mooie en liefdevolle boodschappen. En door de wijze levenslessen. Ik ben ook HSP dus veel herkenning. Op dat vlak wil ik graag nog meer handvaten. Een kennismaking met een ervaringsdeskundige zou ik heel fijn vinden !

 • Gerda schreef:

  Lieve Marian, ik wil je heel graag ontmoeten en mezelf laten inspireren door jouw lezing in theater rood van de jaarbeurs. Ik ben ruim een maand geleden begonnen met 365 dagen een positief leven en ik heb een webinar gevolgd. Ik heb een manisch depressieve stoornis en ik denk altijd negatief over mijn verleden. Ik schaam me voor mijn werkloosheid en ik ben geen populair mensenmens. Maar waar ik het meeste last van had is dat voortdurende gepieker, lastige gedachten die maar.door mijn hoofd bleven spoken. Met behulp van jouw tips en het kijken naar de mooie dingen en het focussen op het nu, gaat het al weer twee weken uitstekend. Mijn gedachten zijn rustig en ik ben relaxt. Ik weet dat er lastige momenten blijven komen en dat ik nog steeds moet lerenhier goed mee om te gaan. Ik moet hieraan blijven weken en geïnspireerd blijven. Wat is dan mooier dan een live meeting met mijn lerares en inspirator Marian Palsgraaf? Ik zou het enorm leuk vinden!

 • >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.