Ontdek hoe je eenvoudig het leven kunt leiden dat jij voor ogen hebt

Start 1 oktober maar schrijf je nu in met een vroegboek korting!

,

[countdown_timer style=”2″ end_date=”2014/10/11 10:48:41 GMT +2″ years_text=”Years” years_text_singular=”Year” months_text=”Months” months_text_singular=”Month” days_text=”Dag” days_text_singular=”Dag” hours_text=”Uur” hours_text_singular=”Uur” minutes_text=”Minuten” minutes_text_singular=”Minuten” seconds_text=”Seconden” seconds_text_singular=”Seconden”][/countdown_timer]

Ben je het beu om wisselende stemmingen te hebben en niet het leven te leiden dat je graag zou willen? Mis dan niets van deze pagina…

Eerst een stukje van mijn verhaal.

Ik vond mij zelf jarenlang niet goed genoeg. Vrienden had ik niet, ik had geen zelfvertrouwen, ongelukkig, at teveel, wist niet hoe ik met mijn emoties moest omgaan en zag het leven vaak niet meer zo zitten. Niet alleen in mijn schooltijd (ik dacht: dit is puberen) maar ook ver, ver daarna.

Toch leid ik het leven dat ik nu wil, dat bij me past. Op deze pagina’s lees je hoe ik daar in geslaagd ben. En het leuke is: jij kunt ook het leven leiden dat je wilt. Alleen lukt dat waarschijnlijk niet zomaar. Lees verder: ik leg je straks precies uit wat je ‘aan je zelf’ kunt doen.
.

Herken je deze uitdagingen en problemen?
.

 • Je wilt dolgraag het roer omgooien, maar je weet niet hoe
 • Steeds als je besluit het anders te gaan doen ben je in no—time weer terug bij af
 • Je wilt de regels voor je eigen leven bepalen alleen komt het daar nooit van
 • Je hebt geen idee hoe je jouw doelen kunt bereiken
 • Je hebt het gevoel dat er meer in het leven moet zijn – vooral in jouw leven maar je komt er nooit echt achter wat dat is
 • Het leven overkomt je en je hebt er geen invloed
 • Jij kunt niets doen aan de ellendige situatie waar je in zit

En zo kan ik nog wel even doorgaan hoor! Want dit is maar een kleine greep uit de dingen waar ik zelf tegenaan liep. Ik wilde mijn leven steeds maar anders gaan leiden, mijn leven anders inrichten maar op de een of andere manier lukte me dat niet.

Iedereen heeft natuurlijk een ander verhaal over zijn of haar leven. Jij ook. Bij mij was het eigenlijk heel simpel. Ik kom uit een gezin waar werken en drank belangrijker waren dan liefde.

Drank?
Ja, drank.
.

Mijn ouders vonden andere zaken belangrijker dan hun kinderen
.

Als ieder kind was ik zeer loyaal naar mijn ouders. Mijn ouders hadden een horeca-zaak en alles stond eigenlijk in het teken van werken. Mijn zusje en ik brachten dagen achtereen alleen door. We kregen te eten, maar verder moesten we het maar zo’n beetje zelf uitzoeken.

Daar kwam bij dat mijn ouders steeds meer van drank gingen houden – meer dan van hun kinderen. Als kind hoor je buiten te spelen, plezier te maken, te schuilen in de armen van je moeder als je verdrietig bent. Maar ze was er nooit voor ons. Ze was of met de zaak bezig of met drank en in allebei de gevallen was ze dan niet te genieten. Datzelfde gold trouwens voor mijn vader – op de een of andere manier maakten ze bij elkaar slechte eigenschappen los.

Als ik liefde of aandacht van mijn ouders vroeg, als ik ergens mee zat of iets wilde delen dan liep dat in het beste geval uit op een ‘nee’. Vervelender was het als ik actief werd genegeerd of als er agressief werd gereageerd.
.

Ik heb mezelf altijd weggecijferd
.

Gek is dat: als kind zoek je liefde en veiligheid. Hoe kun je de liefde van je ouders winnen? Hoe zorg je dat er naar je wordt omgekeken? Hoe zorg je dat je jezelf veilig voelt?

Ik deed dat door mezelf klein en onzichtbaar te maken. Als ze geen last van me hebben, heb ik geen last van hen.

Daardoor had ik afgeleerd wie ik werkelijk was en wat ik werkelijk wilde.
.

Wat is het programma van jouw leven?
.

Als kind heb ik geleerd mezelf klein te maken en te houden. Om maar vooral niet tot last te zijn zodat niemand boos op me hoefde te worden. Gek hè, dat je zoiets niet alleen richting de bijna belangrijkste mensen van je leven doet (je ouders), maar dat je dat gedrag altijd gebruikt als overlevingsstrategie.

Mezelf kleinhouden is heel lang het programma van mijn leven geweest: laat je zelf niet horen, dan ben je in elk geval veilig.

Iedereen heeft zo’n programma. Het gekke is: je weet het zelf niet eens. Het zit in je onderbewuste, het is als het ware ingesleten al vanaf je vroegste jeugd. En omdat het heel erg diep ingesleten is, is het ook heel erg lastig om eruit te komen.

Kijk mij eens zielig zijn!

Heel lang heb ik gedacht dat ik er niets aan kon doen. Ik heb rare dingen gedaan hoor, om mijn onverwerkte gevoelens en emoties te onderdrukken. Eten bijvoorbeeld, ik bedoel schransen. En zielig zijn en zeuren. Want ik dacht dat als ik maar heel zielig zou zijn dat mensen dan in elk geval een beetje medelijden met me zouden hebben.

Ik kwam er keihard achter dat dat niet werkt. Dat het niet gaat om in wat voor situatie je zit maar wat je ermee doet.

Ik leer nog steeds

Ik sprak laatst met Peter, een zakelijke relatie, en die vertelde het verhaal van zijn moeder. Namelijk dat ze in de zomer beloofde om in het weekend naar het strand te gaan. Het was al een paar dagen mooi weer en de vooruitzichten voor de zondag waren uitstekend. Dus zondag… Als kind van 4 verheugde hij zich daar enorm op: het strand. Het duurde lang voor het dan eindelijk zondag was, maar wat gebeurde er?

Het regende pijpenstelen. In plaats van dat ze mokkend binnen bleven (wat natuurlijk prima had gekund), zei zijn moeder: jammer jongens het regent dus het strand kan niet doorgaan. Maar weet je wat? We gaan vanmiddag naar het poppentheater.

Het gaat niet om de situatie, maar wat je ermee doet.
.

Heb jij het gevoel dat jouw leven je overkomt?
.

Denk er maar eens heel goed over na. Over die zaken die je niet bevallen en dat je dan alles de schuld geeft. Dat je denkt dat overkomt mij weer. En dat je bij de pakken gaat neerzitten. Of dat je je schouders er maar weer onder zet op weg naar de volgende situatie.
.

Dit is wat je het liefste wilt – maar het lukt eenvoudig niet
.

 • Genieten van je leven zonder continu concessies te moeten doen
 • Jouw ‘ding’ gaan doen – maar wat is dat dan precies?
 • Gelukkig worden en blijven – maar er zit steeds van alles in de weg
 • Van jezelf houden en jezelf toestemming geven om te zijn wie je echt bent
 • Uit je leven halen wat erin zit

Voor mijzelf (maar als gezegd: iedereen is anders), voor mijzelf gold dat ik weer van mezelf wilde houden en mezelf wilde toestaan te zijn wie ik werkelijk ben.

Jezelf zijn… niet voor niets zeg ik: het mooiste wat je kunt worden is jezelf 🙂

Ik ben tot het diepe besef gekomen dat dit precies is wat ik moet doen in het leven: mensen helpen zichzelf te worden. Mensen worden daar gelukkiger van, de wereld een stukje mooier en het geeft mij veel energie.
.

Goed nieuws: vanaf vandaag wordt alles anders
.

Ik heb goed nieuws voor je. Ik heb de weg zelf gelopen en ik weet precies hoe je dit allemaal kunt bereiken. Ik wil je helpen om in kaart te brengen hoe jouw ideale leven eruit ziet. Wat is het leven dat je wilt leiden en wie wil je zijn?

Bovendien reik ik je de tools aan om dat plan uit te voeren en het leven te krijgen dat je voor ogen hebt.
.

Hoe werkt ‘Leef Jouw leven!’ – de online cursus
.

In een intensieve periode van 8 weken gaan we met elkaar aan de slag. Tijdens dit programma ontdek je wat je in je leven wilt en leer je het scenario te schrijven dat daarbij hoort.

Een leven gevuld met jouw passie, de mensen van wie je houdt, volgens jouw waarden en met de touwtjes stevig zelf in handen.

 

week 1 geluk 1. Geluksindicator

Hoe gelukkig ben je nu/ hoe gelukkig wil je de rest van je leven zijn?
Ontdek wat jij nodig hebt om jouw eigen geluk te maken.

.

.

tijd voor jezelf2.  Tijd voor jezelf

Leer hoe tijd doorbrengen met jezelf jouw toekomst kan veranderen.
.

.

.

contact met anderen3 Jij in contact met anderen

Het geheim van een harmonieuze relatie ben jij zelf.
De strategie voor heldere communicatie in een paar stappen.De strategie voor heldere communicatie in een paar stappen..

.

.

doelen4 Jouw Doelen formuleren

De formule om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden.
.

.

.

innerlijke kracht5 Innerlijke kracht

Wie jij wilt zijn is al in jou aanwezig.
Ont-wikkel jouw persoonlijkheid en kom stralend tevoorschijn..

.

.

motivatie6 Motivatie

Over doorzetten en het warm houden van je passie.
Tips en tools om door te gaan, ook als het even tegenzit..

.

.

Dramatics sunset sky with clouds for background7 Positief leven

Hoe word je een positief mens? Positief leven kun je leren.
Leer de kunst van het ‘stoppen’.

.

.

omgaan met kritiek8 Omgaan met kitiek

De kunst van authentiek leven in een handomdraai.

 

 

 

leef jouw leven

 

Waar werken we naartoe?

 

Na deze 8 weken heb je een heel duidelijk beeld van het leven dat jij wilt leiden en de dingen die jij wilt doen. Bovendien weet je waarom je ze wilt doen en met wie.

Je kunt als het ware een navigatieroute in je persoonlijke TomTom invoeren en die route volgen. Omdat je weet waarvoor je het doet en nog belangrijker: waarom je het doet.
.

 

Niet voor iedereen

 

Hoewel ik iedereen een gelukkig leven gun, kan ik dit programma alleen aanbieden aan mensen die echt gemotiveerd zijn om anders en gelukkig in het leven te gaan staan. Mensen die bereid zijn 8 weken lang naar zichzelf te kijken en het huiswerk te maken dat er nu eenmaal bij hoort.

Als je dat niet kunt opbrengen: even goede vrienden, maar dan is dit in de praktijk getoetste en bewezen programma niets voor jou.

Wil je daarentegen nu eindelijk eens af van je ongeluksgevoel? Dan nodig ik je uit om verder te lezen. Ik heb namelijk een geweldig aanbod voor je.

 

Waarom zou je mij geloven?

 

Dat is altijd een heikel onderwerp. Ik heb een lange, lange weg afgelegd en mijn bevindingen opgeschreven. Uit al mijn aantekeningen en dagboeken heb ik voor mezelf wijze lessen ontwikkeld en opgeschreven. Deze levenslessen hebben er toe geleid dat ik eindelijk mezelf terugvond. Ik ben weer van mezelf gaan houden en stond ineens aan het roer van mijn eigen leven.

 

Leef jouw Leven Cover box

Aanbieding Leef jouw levenSchrijf je nu in

Twijfel je of je het wel aankunt? Denk dat je dat jij misschien een hopeloos geval bent? Ik heb al veel mensen begeleid. Echt: als je de motivatie hebt zal het je leven veranderen.

garantie_zegel-150x150En nog iets: je loopt geen enkel risico. Blijkt het programma ‘LeefJouwLeven!’ niet bij je te passen, dan krijg je binnen 7 dagen na ontvangst van de eerste les je geld terug. Geen vragen, geen gezeur, gewoon je geld netjes retour op je rekening.

 

Zet nu de eerste stap

 

Schrijf je hier in voor het online programma ‘Leef Jouw Leven’, waarin je het scenario van Jouw Leven schrijft, het leven dat jij wenst.

Ik help je om je passie, je bezieling terug te krijgen en je doelen te bepalen in je leven. Ik laat je beseffen dat je zelf de regisseur bent en dat je jouw leven voor een groot deel zelf bepaalt. Maak je niet meer druk wat anderen mensen van je denken, maak jouw eigen leven!

De  voordelen van dit online programma

 

 • In 8 weken tijd breng je het leven dat je wilt leven in kaart en heb je de gereedschappen om dat leven te leiden
 • Je krijgt elke week, 8 weken lang, online toegang tot een nieuw onderdeel
 • Je kunt het programma volgen vanaf elke plek die jij maar wilt; het enige wat je nodig hebt is een computer, smartphone of tablet
 • Om je aandacht erbij te houden ontvang je regelmatig motiverende e-mails
 • Je houdt levenslang toegang tot het programma en alle updates
 • Bespaar tijd! Je hoeft nergens naar toe en volgt het programma vanuit je eigen vertrouwde omgeving

Leef jouw Leven FB groep

Extra Bonus: Speciale Facebook Community

 

Tijdens het programma ‘Leef Jouw Leven!’ kun jij samen met andere deelnemers uitwisselen wat het betekent om zelf verantwoordelijk te zijn voor je eigen leven. Het voordeel van deelnemen in een grote groep is dat je veel steun aan elkaar kunt hebben en elkaar kunt inspireren, motiveren én eventueel adviseren.

 

Nu tijdelijk Speciale Bonussen voor snelle beslissers!

Leef jouw Leven, 50 tinten gelukBonus 1: 50 tinten Geluk
Het mooiste wat je kunt worden is jezelf 

t.w.v. € 14,95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus 2: Gratis naslagwerk twv 17,95

Aan het eind van het complete programma ontvang je alle informatie in een mooi e-book t.w.v. €17,95 als naslagwerk.

Alle informatie kun je terug vinden in het “Leef Jouw Leven!” e-book. Dat is handig als je eens iets wilt opzoeken.

In het boek staan de oefeningen, reminders en inspiratie. Heel handig om te hebben dus!

 

Werkboek Leef jouw levenBonus 3: Gratis werkboek “Leef Jouw Leven” twv 24,95

Elke week ontvang je een deel van het werkboek. Aan het einde van de cursus ontvang je het gehele werkboek zodat je alle oefeningen en uitdagingen in één keer kunt nakijken.

 

De Totale Waarde Van Dit Programma

INCLUSIEF DE BONUS PRODUCTEN

Bedraagt € 148,85

Jouw Investering Is Nu Tijdelijk € 57,00 

€ 37,00 (vroegboek korting tot 1 oktober 2014)

Aanbieding Leef jouw leven

Mis je eigen geluk niet en start vandaag nog met het leven van jouw unieke Leven!

Schrijf je nu in en start 1 oktober! Ga 8 weken met mij het avontuur aan en leer tijdens deze online cursus het scenario te schrijven voor jouw leven.

Warme groet,
handtekening Marian

Klik hier om je aan te melden >>

Ontdek hier meer producten voor een Gezonde Dosis Optimisme en Geloof in Jezelf.

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.