Just Be You: Hartje Amsterdam - Just Be You
Just Be You
Shares
Just Be You Hartje Amsterdam

Just Be You: Hartje Amsterdam

Just Be You Hartje Amsterdam Sinds ik mijn eigen hart ben gaan volgen heb ik een voelspriet gekregen voor andere mensen die dat ook doen. Ik smul van hun verhalen en haal er weer zoveel meer energie en inspiratie uit. Zo geniet ik bijvoorbeeld enorm van het hartenverhaal van Lotte. Onze paden kruisten elkaar al meerdere malen toen wij in onze jonge jaren onze harten volgden door in het buitenland te gaan werken en door een verre reis van een aantal maanden te maken. Steeds kwamen wij elkaar weer tegen en nu vele jaren later volgen we elkaar nog steeds en inspireren we elkaar.

Geboorte op de yogamat

Op de yogamat tijdens een retraite op Bali klopte Lotte’s hart weer aan en vertelde haar dat haar leven anders moest. Op dat moment werkte ze nog in het bedrijfsleven, maar werd daar niet meer gelukkig van. Aan de keukentafel in het hart van Amsterdam maakte zij voor haar plezier armcandies. Lotte doet overal ter wereld inspiratie op en hierdoor heeft ze een unieke collectie armcandies ontwikkeld. In eerste instantie voor haar zelf, familie en vrienden, maar al gauw werden haar sieraden opgemerkt door vele anderen. Eigenlijk was Hartje Amsterdam al geboren voordat Lotte naar Bali ging, maar hier was ze zich nog niet van bewust.

Iedere armcandy van Hartje Amsterdam heeft haar eigen verhaal. Je kiest je eigen tekst, lijfspreuk, coördinaten van een bijzondere plek of naam van een geliefde. Lotte slaat de tekst met liefde en een hamer in de armband en jouw persoonlijke sieraad met klein verhaaltje schittert om je pols. Inmiddels is de collectie van Hartje Amsterdam uitgebreid naar armcandies voor kids, kettingen en naamtouwtjes. Binnenkort gaat de website met blog en webshop online, maar tot die tijd kun je inspiratie opdoen via Facebook en Instagram.

Just Be You mag drie armbanden weggeven

Just Be You mag drie armcandies van Hartje Amsterdam weggeven.

Wat moet je hiervoor doen? Vertel hieronder, in een reactie, waarom de armband zo goed bij jou past ;-).

De winnaars worden dinsdag 8 december om 10.00 uur bekend gemaakt.

Winnaars

@ChantalOskam, @GerdaBillenkens en @Saskia, geven jullie even je adres door aan redactie@justbeyou.nl zodat jullie de mooie armband kunnen ontvangen?

 • Gina schreef:

  Dit zou een cadeautje zijn na m’n burn out en zoektocht naar mezelf. Ik heb mezelf gevonden en daar ben ik zo blij mee. Weglaten, loslaten en toelaten.

 • Sandra Meijer schreef:

  In mijn eigen kinderpraktijk begeleid ik kinderen, pubers en ouders om hun eigen kwaliteiten te leren zien en deze te leren inzetten. JUST BE YOU is een prachtige spreuk die ik in mijn praktijk elke dag aan mijn cliënten mee geef. Ik zet ze op een pad waar bij ze hun zelf mogen zijn en van zichzelf mogen houden.

 • Saskia schreef:

  Ik zou de armband erg graag willen winnen om mij eraan te herinneren dat ik mezelf mag zijn en dat dat goed is. Ik kies voor mij!

 • Veronique schreef:

  Als reminder…. Iedere keer dat ik me weer aanpas aan anderen, zou deze armband een mooie reminder kunnen zijn voor mij, dat ik bij mezelf blijf..

 • Lianne van Niekerk schreef:

  De armband zou voor mij een teken zijn dat “Ik ben wie ik ben”. Het zout me een houvast geven dat ik er dagelijks aan wordt herinnerd dat ik goed ben zoals ik ben. Dat ik mag zijn wie ik ben.
  Ik heb me altijd aangepast aan anderen en voor andere klaar gestaan, mezelf altijd weggecijferd tot mijn lichaam aangaf dat dit niet goed was. Nu accepteer ik dingen makkelijker en kijk positiever naar situaties.
  Ik ben wie ik ben en ik ben trots op mezelf, op alles wat k bereikt heb en zeer zerk p mijn kinderen die mij steunen maar ook zeker ieder voor zichzelf hun keuzes maken.

 • Gerda Billekens schreef:

  Mijn dochtertje heeft haar papa onverwachts verloren toen ze ruim 2,5 jaar was (op tweede kerstdag overleden).
  Nu we bijna 4 jaar verder zijn, lijkt het gemis groter en intenser, juist ook omdat ze nu in de leeftijd is dat ze het verlies enz het missen echt gaat beseffen allemaal. Zeker omdat iedereen om haar heen wel 1 of zelfs 2 papa’s heeft. Dat is hard en moeilijk voor haar om te beseffen en brengt haar veel verdriet, gevoel van oneerlijkheid en onmacht.
  Toch weet ze een kracht in haar te vinden en in te zetten, waardoor ze sterk in het leven staat en het mooiste er uit kan halen. Ze haalt ook veel kracht en steun uit het feit dat “papa zijn lichaam wel dood is, maar niet zijn ziel”. En dat hij er zo toch voor haar kan zijn en in haar hart leeft.
  Ik zou haar graag een cadeau gunnen waarbij ze elk moment dat ze wil of nodig heeft, aan die kracht, aan die gedachten en aan die liefde van en voor papa herinnerd wordt en zich gesteund en geliefd voelt.
  Zo’n bijzondere armband draag je dan letterlijk en figuurlijk heeeel dicht bij je…… Als een dierbaar en waardevol hartemomentje! <3

 • Fantastisch om zo’n mooie armband te kunnen winnen! Ik doe graag mee om verschillende redenen. Waarvan de belangrijkste mijn ‘hartewerk’ is. Ik begeleid mensen met gewichtsproblemen middels een door mijzelf ontwikkelde methode en doe dit vanuit mijn eigen visie op afvallen. Namelijk dat afvallen in essentie gaat om het waarmaken van je dromen. Dat vraagt moed, om naar je hart te durven luisteren en stappen te durven zetten in het realiseren van je dromen. Iets wat alleen kan als je echt kan ervaren dat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen.
  Gisteren sloot een groep deelnemers een programma van 8 maanden af. En als ik dan luister naar hun verhalen en ervaringen naar aanleiding van de eindopdracht ‘Geef handen en voeten aan je deugden-ontdekkingstocht’ dan springt mijn hart op van dankbaarheid en vreugde om het inzicht, de openheid, de kracht, het vertrouwen, en de creativiteit die ervan afspatten. Hun verhalen steunen mij om door te gaan met mijn werk. Werk dat krachtig is, omdat het zo diepgaand en transformerend is en tegelijkertijd zo kwetsbaar, omdat ik er zoveel van mijzelf in verweven heb. Die kwetsbaarheid is tevens mijn kracht kreeg ik gisteren als reactie terug. Dat was natuurlijk heerlijk om te horen en een bevestiging eens te meer voor mij dat ik niet anders meer wil dan mijn hart volgen. Een armband van Lotte past hier natuurlijk prachtig bij!

 • Anne schreef:

  Voor mij zou het echt de perfecte afsluiting zijn voor 2’5 jaar keihard aan mezelf te hebben gewerkt.
  Een nieuw begin in 2016, geen uren therapie meer maar weer mijn eigen leven opbouwen.. Werk zoeken, nieuwe uitdagingen aangaan en alle kansen grijpen die ik kan grijpen..!
  Het is niet makkelijk geweest maar ik kan nu zeggen dat ik echt trots op mezelf ben en ik het gewoon toch allemaal echt zelf heb gedaan..!
  Fijn als zon armband je daar bij helpt herinneren..

 • >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.