Affirmaties, jong geleerd.....Bekijk deze inspiratie - Just Be You
Just Be You
Shares

Affirmaties, jong geleerd…..Bekijk deze inspiratie

Je gedachten kunnen aardig met je op de loop gaan. Soms vul je maar vast eigenhandig in wat ‘anderen misschien wel van je denken´ en neem je dat nog voor waar aan ook, zonder het te checken. Daarom, geloof niet alles wat je zelf denkt…..

Jij bent helemaal goed zoals je bent op dit moment. Elke dag word je een betere versie van jezelf, gewoon omdat iedere dag nieuwe ervaringen brengt waar je van leert en die je steeds meer een compleet mens maken.

Niemand is perfect of zal dat ooit zijn. Als je dan toch wat wilt veranderen aan jezelf, verander dan de gedachte: ‘ik ben niet goed genoeg’ in ‘ik ben nu goed genoeg zoals ik ben’. Maak er een mooie reminder van en plak hem op je badkamer spiegel, mooie affirmaties om de dag mee te beginnen.

Deze video kwam ik op You Tube tegen en wilde ik je niet onthouden.

Affirmaties

.

Hoe lang is het geleden dat je zo voor de spiegel stond? Gisteren? :-).

Start ook vandaag nog met het maken van een krachtige affirmaties. Een positieve affirmaties doet wonderen. Probeer het maar.

geluk van positiviteit

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:

Leave a Comment:

Add Your Reply