Iedere vrouw verdient een GBF.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"07932":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"07932":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"07932":{"val":"rgb(72, 154, 247)","hsl":{"h":211,"s":0.91,"l":0.62}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Gratis Online Workshop

Reset je energie, verhoog je energiefrequentie en creëer het leven dat jij wilt.

Vorige week was ik bij de kruidvat en heb ik het boek van Heleen van Royen – Verboden vruchten meegenomen.

Verboden vruchten, het nieuwste boek(je) van Heleen van Royen is van 13 tot en met 25 maart 2012 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Het boek krijg je gratis bij aankoop van twee actieproducten. 

Ik hou wel van de (ondeugende) schrijfstijl van Heleen van Royen. Het boek is leuk geschreven en je leest het in één ruk uit!

Het boek:

De veertigste verjaardag van Yvonne de Graaf brengt een aantal onaangename verrassingen met zich meer. Dochter Kim confronteert haar moeder op ongezouten wijze met haar gewicht. Beste vriendin Mona blijkt niet zo trouw als Yvonne dacht.

Echtgenoot Maarten bedankt voor het het eerst tijdens hun huwelijk voor orale verwennerij onder de douche. Zelfs oogappel Jesper zit in het complot: samen met zijn zus geeft hij zijn moeder een wel héél onalledaags cadeau. Het feestvarken twijfelt: moet ze naar haar kinderen luisteren en het avontuur aangaan?

Ik heb de laatste tijd weer wat meer tijd voor mezelf ingepland om te lezen. Vroeger haalde ik stapels boeken maar tegenwoordig heb (maak) ik daar bijna geen tijd meer voor. Dit boek leest als een trein. Heerlijk! Even tijd voor jezelf.

Heb jij Verboden vruchten gelezen? Wat vond je ervan?


__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Vorig artikel
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
volgend artikel

Tags

Heleen van Royen, kruitvat, verboden vruchten


Misschien vind je dit ook leuk:

Iedere vrouw verdient een GBF.

 • Leuk boekje! Heb ook een GBF of eigenlijk zelfs twee! Want ja heb je d’r een krijg je er nummer twee gratis en voor niks bij 🙂 Deze gaan niet zo ver als die van Yvonne hoor.
  Zie ze jammer genoeg niet vaak want ze wonen aan de andere kant van de wereld. Maar zondag zie ik ze weer en kan ik weer lachen, gieren, brullen met m’n twee GBF’s.

 • katinka schreef:

  Goede tip! en ik ben gek op lezen en hou van heel veel verschillende genres. Ik heb net de keukenmeidenroman uit, super mooi boek (volgens mij heeft Marian daar al een keer over geschreven of was dat alleen over de film). Ik ga met de trein naar mijn werk en heb daardoor 6 uur in de week waarin ik altijd kan lezen…..

 • elsbeth schreef:

  Ik denk dat ik morgen ook nog effe naar de kruidvat wip 😉 leuk weer hihihihi lezen is zo lekker ontspannend, heerlijk gewoon!!

  groetjes elsbeth

 • Dat systeem van jou doet het goed hoor! Mij aan Heleen koppelen;) lachen zeg, ben er wel blij mee hoor! Heb net mijn dochter gevraagd of ze nog in het kruidvat komt, inderdaad alles is te gebruiken voor een leuk prijsje:) Ik laat zeker weten hoe ik het boek vond!

  Fijne dag!

 • Ik zit met hetzelfde, heb net weer een wat ‘zwaarder’ boek uitgelezen en heb eigenlijk wel zin in ontspanning voor een ‘leest-als-een-trein’boekje, op naar het kruidvat begrijp ik voor de actieproducten:) en dan hopen dat het boekje er nog is;) thanks voor de tip Marian:)

  • marian schreef:

   Hoi Rinskje,

   Heb je de gerelateerde berichten gezien? “Ik red het wel” hahaha. Dat doet het systeem helemaal zelf. De boekjes hebben ze hier nog wel dus moet lukken. Leuk als je het laat weten wat je er van vond. Enne die actie producten zijn dagelijkse producten dus die kan je altijd gebruiken. Mijn toilet vaart er wel bij ;-).

   Warme groet, Marian

 • Chantal Huijbregts schreef:

  ben totaal geen Van Royen fan…

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.