Houden van jezelf. Heb jij gewonnen?

Altijd al iets willen winnen? Wie niet! Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk.

Daarom kun je bij Justbeyou.nl vaak gratis kans maken op een prijs.

En vanavond maak ik de winnaar bekend…

Houden van jezelf – Paul Kluwer

Om kans te maken op het boek kon je vertellen wat voor jou houden van jezelf is.

De winnaars van het boek zijn:

De winnaars zijn gekozen met random.org.

 

 

Mary schreef op 13 oktober 2012 om 23:58:

Houden van jezelf. Jezelf accepteren en blij zijn met wie je bent. Dit te bereiken is voor mij een ultieme droom maar ik weet dat ik die droom ga bereiken.

Evelyne Brauns schreef:

MONIQUE schreef op 9 oktober 2012 om 21:38:

houden van mijzelf is dat je van je houd ondanks de fouten die je maakt ,dat je gelooft in je zelf,in de keuzes die je maakt,.belangrijk dat ik kan zijn wie ik ben zonder dat ik iets aantrek wat anderen er van vinden,dat ik eerst een positief gevoel voor me zelf heb,en dat ik dan beter voor andere mensen klaar kan staan.de mensen moeten mij nemen zoals ik ben zonder dat ik me zelf wegcijfer. monique oosterbaan

Bedankt voor de reacties en jullie verhaal.

Gefeliciteerd met jullie prijs! Graag ontvang ik nog jullie adres zodat ik de boeken kan toesturen.


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.