Hoe vind ik mijn passie?

In December gaat de Happy Member bundel/programma helemaal over wat je levensdoel is en het doel aan het einde van de bundel is, dat je weet wie je wilt zijn in het leven, dat je weet hoe het proces werkt en je er niet zo lang over hoeft te doen als ik om dat te ontdekken.

Ik geloof dat je hier niet voor niets ben in deze wereld. Dat het de bedoeling is om je licht te laten schijnen, dat je je bijzondere vaardigheden kunt delen met de wereld !

Weet je wel wat je passie is? Durf dan te dromen! Jouw dromen zijn helemaal van jou, maak ze groot, maak ze helemaal af in je hoofd, deel ze met het Universum en laat je niet afleiden door allerlei tegenwerpingen en allerlei excuses.

Droom en ga ervoor, ook al vind je het spannend. Buiten je comfort-zone begint het leven dat voor jou bedoeld is.

Jij mag jouw leven leiden zoals dat voor jou bedoeld is. Daar is niets egoïstisch aan, het is je plicht.

Wees de mooiste versie van jezelf

With love, 


Tags


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.