Hele fijne kerstdagen

Vandaag eerste kerstdag. Wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop dat je niet teveel kerststress hebt. Dit is toch de tijd van het jaar voor velen van het denken aan relaties, geven, winkelen, bakken etc.

Waarschijnlijk ben je druk bezig met voorbereiden en met geven voor anderen maar wat doe je voor jezelf? Wat geef je jezelf?

Veel vrouwen zijn niet zo goed in het zorgen voor zichzelf laat staan in wat kopen en/of geven voor zichzelf. Je bent waarschijnlijk wel perfect in staat om voor een ander te zorgen en voor een ander klaar te staan! Ik hoor vaak dat dat egoïstisch is om aan jezelf te denken maar niets is minder waar.

Geven aan jezelf, in wat voor vorm dan ook, is een daad van zelfliefde!

Ik weet zeker dat je druk bent met de voorbereidingen voor 1e kerstdag maar ik wil je er ook even aan herinneren om na te denken over wat je jezelf kan geven. Niet alleen met de kerstdagen maar eigenlijk heel 2013!

Misschien leuk om de 10 geboden van zelfliefde eens te lezen.

Ik wens je super fijne kerstdagen. Geniet ervan en vergeet jezelf niet!

Warme groet,

 


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.