Happy Kids Challenge

De uitdaging van deze 5-daagse Challenge is om jou als drukke moeder te inspireren om je bewustwording en energie te verhogen. En je kids een goed begrip mee te geven van wie ze zijn, wat ze willen zijn en hoe ze een intuïtief leven vol overvloed kunnen leiden. 


Zelf ben ik jaren geleden begonnen met het beoefenen van de Wet van Aantrekking en zo geweldig als je deze positieve gedachten en energie aan je kinderen kunt doorgeven door bijvoorbeeld te laten zien dat je gedachten krachten hebben.

Kinderen worden puur geboren. Alleen gedurende het opgroeien krijgen ze te maken met bijvoorbeeld gespannen ouders, mensen die hun stress, (beperkende)overtuigingen en zelftwijfel op een kind overbrengen.

Laat de energie stromen en je kind vol vertrouwen in de wereld staan. 


Ik begrijp het helemaal dat het maken van verandering in je dagelijkse gewoonte tijd en toewijding kost. Daarom eenvoudige tips, strategieën, meditatie voor jou of voor je kind(eren) waarbij we (zelf)vertrouwen en positief denken in werking stellen.


Maak een start en laten we vooral plezier hebben tijdens deze challenge! 

  • Ik stuur je dan elke dag een eenvoudige oefening, taak, tip om je te laten beseffen hoe gemakkelijk het kan zijn om je kids kracht, een doel en een eindeloze mindset mee te geven.
  • Ik zal leuke en boeiende onderwerpen geven om over te praten met je kinderen. 
  • En natuurlijk zal ik er zijn om je te ondersteunen, inspireren en te motiveren.
quote-left
Een super leuke challenge voor groot en klein! Wat had ik deze tools graag gehad toen mijn meiden 10-12 jaar waren.


De tools kan ik nu nog toepassen voor mezelf en/of de meiden.


En dan die frisse sprankelende blik van jou, Marian, zeer aanstekelijk, komt goed over! Harstikke bedankt, het was weer super! 
quote-right

Ine


quote-left
Bedankt voor de inspiratie weer de afgelopen dagen!! Elke dag voedt ik mezelf met iets van jou programma’s en dit geeft mij en in mijn werk met mensen ontzettend veel!  Dankjewel daarvoor, zeer dankbaar voor! 
quote-right

Dj

quote-left
Bedankt weer voor de leuke happy kids challenge. Ik heb steeds zoveel aan je berichten en ik ben blij met de Facebook Groep! 
quote-right

Caroloa


© justbeyou.nl All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.