17 Tips Van Jezelf Houden

De magie van Zelfliefde 17 tips

Ook meer van jezelf houden?

  • Een goede basis voor een positief en gelukkig leven
  • Niet meer uitstellen, maar NU beginnen
  • Acceptatie van de gebreken en het feit dat je niet volmaakt bent
  • Samen bouwen aan een fundering van positiviteit
  • Meteen weer liefde in je leven
  • Geef je gevoel van eigenwaarde weer een boost
  • Besef waar zelfliefde vandaan komt en hoe je deze kan verhogen
  • Laat mensen je niet langer of meer naar beneden halen

Jij mag gewoon jezelf zijn. Mijn slogan is niet voor niets:
'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf'.
Je bent prachtig zoals je bent.

17 Tips Van Jezelf Houden

Ik was veel te streng tegen mezelf en had weinig eigenwaarde. Ik weet nu wat houden van mezelf inhoudt. Voel meer compassie jegens mezelf. Nu ik de zoetigheid van eigen liefde heb geproefd, kan mij niemand weerhouden om voor mezelf te kiezen. Meer bewust leven, keuzes maken, met de juiste mensen omringen etc. 10+ ♥♥♥

Jouw woorden kwamen allemaal uit een oprecht, liefdevolle hart, woorden die uit een oprecht en liefdevolle komen raken andere harten als een pijl in de roos. Ze kunnen niet missen! Zo heb ik het ervaren ♥♥♥ - Fatima

Ik heb het je gelukkig al persoonlijk kunnen vertellen maar jij hebt mij weer et licht laten zien. Dankzij jouw ben ik uit een heel diep dal gekomen. Nogmaals dank je wel daarvoor.  
- E.

VAN BURN OUT NAAR EEN VROUW MET EEN MISSIE


Ik ben samen met mijn tweelingzus opgegroeid in een gezin met alcoholistische ouders.


Mijn ouders waren vaak te druk bezig met hun horecazaak, waardoor ik geen liefde heb mogen ontvangen. De aandacht ging uit naar de alcohol en/of klanten. De aandacht die ik graag wilde hebben. Een gemis aan liefde vormt je negatief. 


Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn jeugd, volwassenheid en in mijn studies ben ik gegroeid tot de persoon die ik nu ben.


Mijn naam is Marian Palsgraaf en het is mijn missie om je weer verliefd te laten worden op jezelf en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen.


Je verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.


Enkele jaren geleden was ik onzeker, hield ik niet van mezelf en was ik een dweil na twee burn-outs. Ik ontdekte de kracht van liefde voor jezelf en van je mindset (oa Wet van Aantrekking). Hiermee is mijn leven compleet verandert!  Dit gun ik jou ook. 


Verander je denken, verander je leven. Het kan echt! Als ik het kan, dan kan jij het zeker ook!

© justbeyou.nl. All rights Reserved   I   Privacy

>