17 Tips Van Jezelf Houden

Ook meer van jezelf houden?

  • Een goede basis voor een positief en gelukkig leven
  • Niet meer uitstellen, maar NU beginnen
  • Acceptatie van de gebreken en het feit dat je niet volmaakt bent
  • Samen bouwen aan een fundering van positiviteit
  • Meteen weer liefde in je leven
  • Geef je gevoel van eigenwaarde weer een boost
  • Besef waar zelfliefde vandaan komt en hoe je deze kan verhogen
  • Laat mensen je niet langer of meer naar beneden halen

Jij mag gewoon jezelf zijn. Mijn slogan is niet voor niets: 'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf'. Je bent prachtig zoals je bent.

quote-left

Ik was veel te streng tegen mezelf en had weinig eigenwaarde. Ik weet nu wat houden van mezelf inhoudt. Voel meer compassie jegens mezelf. Nu ik de zoetigheid van eigen liefde heb geproefd, kan mij niemand weerhouden om voor mezelf te kiezen. Meer bewust leven, keuzes maken, met de juiste mensen omringen etc. 10+ ♥♥♥

quote-right
quote-left

Jouw woorden kwamen allemaal uit een oprecht, liefdevolle hart, woorden die uit een oprecht en liefdevolle komen raken andere harten als een pijl in de roos. Ze kunnen niet missen! Zo heb ik het ervaren ♥♥♥ - Fatima

quote-right
quote-left

Ik heb het je gelukkig al persoonlijk kunnen vertellen maar jij hebt mij weer et licht laten zien. Dankzij jouw ben ik uit een heel diep dal gekomen. Nogmaals dank je wel daarvoor.  
- E.

quote-right

Marian Palsgraaf

Ik ben samen met mijn tweelingzus opgegroeid in een gezin met alcoholistische ouders.

Mijn ouders waren vaak te druk bezig met hun horecazaak, waardoor ik geen liefde heb mogen ontvangen. De aandacht ging uit naar de alcohol en/of klanten. De aandacht die ik graag wilde hebben. Een gemis aan liefde vormt je negatief. Er ontstaat een leegte en het tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan. Het gevolg van deze negatieve houding is dat het je weerhoudt van een gelukkig en waardevol leven. Daarnaast was ik ook nog eens dik en werd hierdoor gepest op school.


Mijn moeder maakte zich altijd druk wat de buren wel niet dachten en als kind heb ik dit overgenomen. Ik kan me ook nog goed herinneren dat ik vrijwel altijd gestrest was bij de gedachte wat andere mensen wel niet van mij dachten. Ik was altijd aan het vissen naar complimenten. In de hoop dat mensen dan iets positief vertelden en wat was ik dan blij, want ik had het gevoel gekregen dat ik ook belangrijk was. Ik kreeg altijd een slecht gevoel als iemand maar iets van kritiek uitte, voelde me saai, onaantrekkelijk en ik had geen vertrouwen en geloof in mezelf.


​Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn jeugd, volwassenheid en in mijn studies ben ik gegroeid tot de persoon die ik nu ben. Het is mijn doel geworden om anderen te helpen die zich (ook) onzeker, negatief of ‘niet goed genoeg’ voelen. Just Be You staat voor het inspireren, manifesteren en motiveren tot een positieve verandering in je leven.


Als ik het kan, dan kan jij het zeker ook!

© justbeyou.nl. All rights Reserved   I   Privacy

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.