Gelukskaartjes -Saskia de Bruin

Gelukskaartjes – Saskia de Bruin

Saskia is getrouwd en moeder van drie volwassen zonen. Via allerlei studies en trainingen heeft ze zich bekwaamd in o.a creatief en reflectief schrijven, N.L.P. Focussen, Biodanza en nog zoveel meer.

Saskia zegt zelf: “Al mijn werk komt voort uit een missie; jou bijstaan op je reis naar meer bloei, creativiteit, ontspanning en plezier. 

Mijn recept is: Ga naar binnen, kom tot jezelf, ontdek wat in je leeft en breng naar buiten wat echt is, zo ontstaat bloei op een vanzelfsprekende manier”.
Ze maakte verschillende soorten kaartjes en schreef enkele boeken over o.a. creatief en reflectief schrijven.

Ik ben dol op alle soorten inspiratie kaartjes en orakelkaarten. Ik verzamel ze en neem ze ter hand als ik wel een steuntje in de rug kan gebruiken, bevestiging zoek, antwoorden of gewoon ter inspiratie.

Ik heb ze ook gebruikt b.v. bij mijn afscheid van mijn collega’s, waarbij ik voor iedereen een kaartje geschreven had met mijn woorden over wat die betreffende collega voor mij betekende en ter aanvulling liet ik ze een inspiratie kaartje trekken wat ze mochten houden. Zo frappant wat er dan voor iedereen uit komt, zo treffend.

Ik heb inmiddels allerlei variaties, van engelen orakel kaarten, inzicht kaartjes tot gesprekskaarten.En er is nog volop plaats in mijn kast voor aanvulling van deze verzameling.

Nu is deze collectie dus aangevuld met de Gelukskaartjes van Saskia de Bruin.
Voor een beetje geluk in iedere dag.

Gelukskaartjes – Saskia de Bruin

Als inleiding van de kaartjes schrijft Saskia zelf:

“Ik heb een verzameling lievelingswoorden. Als ik verlang naar geluk, lees ik ze hardop voor, proef ik ze, fluister ik ze tegen mezelf of schrijf ik erover. Woorden zijn de honing die ik in mijn leven verzamel, die ik vaak proef en ook graag aan anderen geef. De teksten op deze kaartjes schreef ik vanuit mijn zoete verzameling.

Als jij wat geluk nodig hebt, lees dan een kaartje en rust even uit. Geluk komt vanzelf dichterbij als je even de tijd neemt. Geluk is besmettelijk en het smaakt altijd naar meer.

De kolibrie verzamelt honing zoals wij geluk verzamelen. Het leven is rijk, wanneer je ontdekt dat overal schoonheid, contact, plezier en geluk voor je is weggelegd. Ik verzamelde dit geluk voor jou, ik hoop dat jij het zult uitdelen nadat je ervan hebt geproefd”.

Ik heb ze nu een poosje in huis en steeds als ik een kaartje trek ben ik geroerd door de tekst. Sommige kaartjes stellen je ook een vraag, waar je dan eens dieper over kunt nadenken.

Bijvoorbeeld mijn kaartje van vandaag: ‘Bezieling’ Bezieling kennen betekent dat je doet wat je in wezen het allerliefste doet.

Weet jij wat je ziel werkelijk wil? 
Doe je het ook?

Dat is meteen niet de minste vraag om over na te denken! Maar essentieel als het gaat om je ware dagelijkse geluk.

Hoe je de kaartjes gebruikt is natuurlijk helemaal aan jou. Je kunt er een dagelijkse gewoonte van maken, of alleen als je er behoefte aan hebt. Je kunt ze gebruiken als een soort leidraad bij je zoektocht naar meer geluk in je leven, of als een kapstok om te schrijven en zo je diepste gevoelens wat meer boven water krijgen.

Je kunt ze gebruiken als gespreksstof met familie of vrienden. Dan gaat het eens ergens anders over dan over het werk, de vakanties en de laatste roddels . Of misschien heb jij een nog veel betere toepassing, laat het me alsjeblieft weten!

De kaartjes zijn 8,5 cm bij 5,5 cm en daardoor lekker handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Op elk kaartje staat een afbeelding van een Kolibrie, het zijn prachtige natuurfoto’s.
Een mooi setje kaarten, met beeldende, zachte teksten. Leuk om cadeau te doen en nog veel leuker om cadeau te krijgen.

Ik wens jullie alle geluk.Tags

affirmatie, geluk, inspiratiekaartje, Terug blik op jezelf


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
 • Marjolein schreef:

  Na jaren bevestiging een aandacht bij anderen te hebben gezocht, leer ik nu mezelf aandacht te geven en naar mijn gevoel te luisteren.

 • melissa schreef:

  Geluk is an inside job..love yourself.

 • Jacqueline schreef:

  Mijn grenzen bewaken zodat ik mezelf niet voorbij loop… Tijdens de dalen denken aan het feit dat die erbij horen om je erop te wijzen hoe mooi de pieken zijn… Mezelf herinneren aan het feit dat perfectie niet hoeft omdat het leven dan heel saai zou zijn 😉
  Sporten,dansen, muziek luisteren, leuke dingen doen met vriendinnen

 • accepteren: dat Geluk IS wat het IS!!
  de ene keer iets meer of minder dan de andere keer!

 • Ans Kooijman schreef:

  Nog nabibberend van het auto-ongeluk, dat ik net had, besef ik hoe gelukkig ik ben dat ik LEEF! En heel gelukkig dat ik (hopelijk ?!) zonder kleerscheuren uit die auto ben gekomen, die waarschijnlijk total loss wordt verklaard. Dat is maar blik, ik ben niet vervangbaar. Het enige zekere aan het leven is dat je dood gaat, en ja, dat mag van mij nog wel heel lang wachten ;-)) !

  • Jacqueline schreef:

   Strekte! Heb hetzelfde meegemaakt op 1 januari en auto/motor rijden is daarna tot nu toe niet meer zo onbezorgd geweest als voorheen… Maar Hopelijk slijt die angst net zoals het gevoel ‘ niks doet er meer toe, ik leef! ‘
   Want ook dat gevoel zakt en je ‘ vergeet ‘ weer hoe kwetsbaar je bent… Zal ook niet zonder reden zijn 😉

 • Sandra schreef:

  Voor een beetje geluk in iedere dag…..
  Een beetje zou al voldoende zijn, ieder dag…
  Want elke dag een beetje, is steeds iets dichter bij het geluk…

 • Hannah schreef:

  Ik heb niet veel nodig om geluk toe te laten in mijn leven een koffie gaan drinken en bijpraten met een vriendin.
  In de supermarkt tegen een wildvreemde even een praatje houden…misschien niet zo voor de handliggend maar toch de moeite waard!
  Ik geniet ook van wandelingen waar ik dan allerlei vogeltjes zie, hoor, aandacht geef. Nu is het ook de tijd van paddestoelen die je overal kan vinden zeer verschillende soorten zie ik onderweg de beroemde rode met witte stippen, enz…

 • Marcella schreef:

  Geluk is een keuze. je moet er moeite voor doen. op zoek gaan naar wat jou blij maakt. het stellen van grenzen, houden van jezelf, je omringen met goede vrienden, dingen doen waar jij het mee eens bent, geen dingen tegen je wil in doen, bij alle 9ty vi tijd een positieve maar erachter plakken. het leven kan zo zwaar worden en dat is aan jezelf voor meer dan 95%. geluk is een keuze en die heb jij alleen in de hand.

 • Marianne Kitsios schreef:

  Gelukkaartjes, wie wil deze nu niet winnen. Elke keer een beetje geluk via het kaartje. Iedereen kan wel wat geluk gebruiken, toch? Daar zeg ik geen nee tegen, maar ja alstublieft…….

 • Serina schreef:

  Listen to your heart en ga naar binnen en voel daar wat goed voor jou is en wat jouw gelukkig maakt.

 • Wat heerlijk inspirerend weer! Een aantal maanden geleden ben ik voor 3 maanden in Afrika geweest en heb daar heel primitief met de lokale bevolking geleefd. Daar ben ik me ontzettend bewust geworden van alle kleine en grote geluksmomentjes die je door de dag ervaart. Eenmaal thuis heb ik dat vastgehouden door al die geluksmomenten op te schrijven op kleine briefjes. Deze briefjes, foto’s, kaartjes en andere dingen waar ik blij van word bewaar ik in een mooie doos. Mijn “moments of happiness doos”. Als ik me dan even niet zo blij voel, hoef ik slechts deze doos open te maken om me weer te realiseren waar ik ook alweer allemaal blij om mag zijn.

 • Katinka schreef:

  Ook in schrijf in mijn dankbaarheidsschrift iederer dag. Gedurende de dag blijf ik dan ook meer gefocust op het positieve en waardeer ik veel meer de kleine mooie dingen in het leven. Ik bezoek regelmatig de webstie van justbeyou.nl ;). Ik probeer op tijd gas terug te nemen om me zelf weer op te laden als ik wat minder lekker in mijn vel zit.

 • Om meer geluk in mijn leven schrijf ik elke avond in mijn positieve-dingen-boekje minstens 3 dingen waarvoor ik die dagdankbaar was. Als ik me dan eens down voel, lees ik erin terug. Daar word ik dan automatisch weer dankbaar en blij van.

 • Wat ik doe om meer geluk in mijn leven te krijgen is me iedere keer weer verwonderen over juist hele kleine dingen die op mijn pad komen. Zo kwam ik maandag tijdens mijn wandeling langs een drukke weg een enorme prachtige paddestoel tegen. Zoals die daar helemaal alleen trots stond te staan en de kracht die daaruit sprak. Dat vind ik inspirerend en daar word ik gelukkig van.

 • Michelle schreef:

  Na een moeilijke tijd werd ik door mijn eigen lichaam op mijn plaats gezet, het was genoeg ik moest voor mezelf gaan zorgen. Per toeval? kwam ik op de website justbeyou.nl. Daar ben ik artikelen gaan lezen en heb ik boeksuggesties ter harte genomen. Met hulp ben ik nu bezig om rust terug te vinden en gelukkig te worden met mezelf. Ik ben niet bekend met deze kaarten maar ik denk dat ze een fijne aanvulling kunnen zijn met mijn proces om meer geluk in mijn leven te creeren.

 • Marieke schreef:

  Ik ben inderdaad naar binnen gegaan en ben bezig gegaan met mijn innerlijke wensen en intuitie om te voelen waar mijn pad is, nu mijn wereld volledig veranderd is. Een bijzondere reis met bijzondere mensen. Niet altijd makkelijk maar waar ik al jaren mee bezig was en wat maar mondjesmast ging omdat mijn aandacht grotendeels buiten lag, komt het nu sterker en voller binnen en lukt het ook.
  Masr een beetje externe ondersteuning die ook weer van en naar binnen gaat is heel fijn

 • Brenda schreef:

  Wat een leuke actie! Ik ben zelf ook gek op dat soort kaartjes. Dofijnkaarten, engelenkaarten, inzichtkaarten… Da’s ook al een (kleine) manier om meer geluk te krijgen. Daarnaast, stop met geloven in toeval. Je gaat meer diepgang zien en gaat dingen anders waarderen. Daarnaast natuurlijk standaard de mensen om je heen, je financiën op een rijtje krijgen (ja, ook geld is een energie). En ook gewoon ’s avonds een kaarsje aansteken, zodat mijn zoontje die weer uit kan blazen en vol enthousiasme naar de rook kijkt (waar ik dan ook weer van geniet).

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.