Danny Bouman, ik ben en blijf fan! #obese

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"07932":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"07932":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"07932":{"val":"rgb(72, 154, 247)","hsl":{"h":211,"s":0.91,"l":0.62}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Gratis Online Workshop

Reset je energie, verhoog je energiefrequentie en creëer het leven dat jij wilt.

Hoe gaat het nu met, Danny Bouman? #obeseIk was en ben groot fan van Danny Bouman. Ik heb eerder een blog bericht over hem gemaakt. Vanavond heb ik het tv programma gekeken: ‘Hoe gaat het nu met….?‘. Een kijkje bij de kandidaten van Obese.

Danny viel 155 kilo af in 300 dagen maar is nu weer bijna terug bij af. Danny heeft aangegeven dat hij met trainen veel minder ver gaat dan eerst en zijn eetpatroon niet verreweg  van optimaal is. Balans vinden is voor hem hierin heel erg moeilijk.

Het ontroerde mij zo dat Danny steeds maar zegt: ‘ik voel me een loser’, ‘ik ben weer terug bij af’, ‘bang wat anderen mensen niet van mij denken’ en ‘ik schaam me dood’.

Door het einde van zijn relatie met Baukje is hij teruggevallen in zijn oude vertrouwde wereld. Angeli, oud deelneemster en nog keurig op gewicht, zegt ook: ‘hij moet het zelf doen en structuur neerzetten’.

Danny vraagt zichzelf af waar het vuur is gebleven. Hij is met heel veel dingen bezig maar niet de dingen die eigenlijk echt belangrijk voor hem zijn.

David Smith, oud deelnemer van obese uit Amerika heeft hetzelfde pad bewandeld als Danny. Hij is ontzettend veel afgevallen en weer aangekomen. David; ‘als je aan de buitenkant werkt, moet je ook de binnenkant werken’. David is doodongelukkig en binnen drie jaar zat al zijn verloren kilo’s er weer aan. Door zijn overgewicht verliest hij zijn baan en zijn vriendin. Tot overmaat van ramp breekt hij zijn been en moet met acht brandweermannen het huis uit worden gedragen. Dan beseft hij weer dat echt moet veranderen.

Danny zoekt steun bij David

Hier kan ik alleen maar trots zijn op Danny. Hij vind zichzelf een loser maar zoekt wel naar middelen om weer vooruit te komen. In een skype gesprek met David zegt David dan ook: ‘ik zie een winnaar want je wilt je leven terug. Je hebt je er niet bij neergelegd!’. Ik kan me hier ontzettend in vinden en ik zie het ook zo. Ik zie Danny absoluut niet als een ‘loser’.

David zegt rake woorden; “Een fundering van een wolkenkrabber is ook niet van zand gemaakt maar van beton’ Als een fundering niet sterk genoeg is, stort het in. De tip die hij meegeeft is om jezelf te vergeven. Dat je die last niet moet dragen. Je hebt een fout gemaakt maar daar ben je mens voor! En vooral: Blijf in jezelf geloven!

Kleine overwinningen worden vanzelf grote overwinningen!

Ik heb begrip! Ik was een fan en ik blijf een fan van Danny Bouwman! Ik heb respect voor de openheid zeker wanneer het niet goed gaat en ik vind dat een enorme kracht. Ik hoop dat hij de kracht vind om zijn mindset te veranderen, vergeven, te houden van zichzelf en vooral te geloven in zichzelf.

Ik wens hem dan ook veel succes in zijn volgende hoofdstuk. Ik geloof in je en ik hoop dat je ook in jezelf gaat geloven.

Heb jij de uitzending gemist? Klik hier om de uitzending te zien.

Vind jij Danny Bouman een loser? 

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Vorig artikel
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
volgend artikel

Tags

afvallen en weer aankomen, danny bouman, david smith, hoe gaat het nu met, houden van jezelf, mindset, obese, vergeven


Misschien vind je dit ook leuk:

8 redenen om van jezelf te houden

Ik ben verliefd…

Iets heel belangrijks geleerd, dat ik gewoon mag houden van mezelf

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.