Even voorstellen: Michelle Shanti - Just Be You
Just Be You
Shares

Even voorstellen: Michelle Shanti

Michelle Shanti, redactie online feel good magazine Just Be YouIk ben Michelle Shanti en mijn passie is het inspireren en motiveren van vrouwen om in hun authentieke kracht te gaan staan. Dit doe ik door middel van coaching, training en het schrijven van boeken waarin het bekrachtigen en inspireren van vrouwen centraal staat. Ook geef ik meditatieles en bewustzijn-trainingen aan vrouwen die ondergedoken zitten in opvanghuizen. Ik geloof dat elke vrouw haar authentieke kracht kan ontdekken en van daaruit haar unieke bijdrage kan leveren aan een betere en mooiere wereld!

Auteur van het boek:   Naar liefde en vrijheid en Godin op hoge hakken

 

Laatste blog berichten:

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.