Dress Red Day – 29 septeber 2012

Hart-en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Er is hier meer onderzoek voor nodig en daarom organiseert de Hartstiching de Dress Red Day op 29 september.

Doe mee met de Dress Red Day en draag rood.

De hartstichting roept alle vrouwen in Nederland op om iets rood te dragen om zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Alles kan zolang het maar rood is! Het mooiste is natuurlijk als op deze dag zoveel mogelijk mensen rode kledingstukken dragen!

Dress Red Day – 29 september 2012

Zet deze datum alvast in je agenda zodat je het niet kan vergeten. Je zou deze datum rood kunnen omcirkelen ;-).

Ik vind het belangrijk om hier mijn medewerking aan te verlenen om een blog te maken. Als je gezond bent heb je vele wensen maar als je ziek bent heb je er maa één! Sta eens stil bij je gezondheid en wees dankbaar voor de gezondheid je hebt.

Dress Red Day Commercial

 

Ik ben geen fan van rood maar deze dag zal ik rood dragen ;-). Jij ook? 

Ik waardeer het als je hieronder een reactie achter wilt laten.Tags

Dress Red day


Misschien vind je dit ook leuk:

Vergroot je dankbaarheid; met 4 tools en oefeningen

Een intentie zetten? Zo doe je dat met 5 tips

Omgaan met energievreters 7 tips

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.