De moed van imperfectie: heb jij gewonnen?

de moed van imperfectie brene brown Vorige week een review en winactie van het boek ‘De moed van Imperfectie’ geplaatst op Just Be You. Just Be You mag drie exemplaren van dit boek weggeven.

De winnaars kies ik niet zelf maar dit doe ik met random.org.

De moed van Imperfectie, heb jij gewonnen?

Caroline Vd Ven-werkhoven: Mijzelf met mijzelf zijn lukt mij goed , met anderen ben en gedraag ik mij toch anders !!

Corina Palsgraaf: Ik durf zeker mij zelf te zijn , maar verdwaal soms in alle moeten en dan ligt de lat hoog #Zeer welkom boek voor deze perfectionist

Lisa: Ik vind het lastig om mezelf te zijn omdat ik soms ook niet meer zo goed weet wie ik ben. Wie de echt ik is. Ik ben een erg spontaan persoon maar ben in de loop van de jaren erg veranderd door de gebeurtenissen in mijn leven. Zo heb ik met een eetstoornis en depressie moeten kampen. Ik ben constant op zoek naar mijzelf en heb ook echt wel een lijstje met verbeterpunten. Ik zou liever iets zorgzamer zijn en mezelf minder vergelijken met anderen. De lat ligt best hoog voor mezelf omdat ik een perfectionist ben. Ik wil dingen los laten, niet meer zo veel nadenken en fladderen door het leven. Ik weet best dat dit niet allemaal tegelijk kan maar ik ga het in stapjes proberen toe te passen in mijn leven. Ik wil graag tevreden zijn en écht leven, dat voorkomt een hoop kopzorgen. Dit boek zou me daar denk ik heel goed bij kunnen helpen! Het klinkt erg interessant. Liefs Lisa

Gefeliciteerd! Geven jullie je adressen even door aan ons? redactie@justbeyou.nl

Niet gewonnen?

Wil je het boek graag lezen je kunt het oa hier bestellen

Er staan nog zoveel boeken, reviews en winacties in voorraad dat je je kunt inschrijven als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van reviews van nieuwe boeken en acties? Schrijf je dan hier in!


Tags

de moed van imperfectie


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Lisa noya schreef:

  Geweldig! Super blij mee :). Ga snel contact met je opnemen!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.