Programma overzicht

Wil je op de hoogte blijven?

SHOP

Producten die met liefde en aandacht voor jou gemaakt zijn. Wat ik aanbied is gemaakt om jou te inspireren om een gelukkig, positief en energiek leven te leiden! Neem gerust een kijkje in de shop en ontdek het boek voor een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelf, de verschillende e-cursussen en/of ga voor 365 dagen positiviteit. 

Online Programma

Van Jezelf Houden 

Als je je steeds richt op alles wat je niet bent en niet kunt, ondermijn je je zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Als je je gaat richten op alles wat je wél bent en wat je wél kunt, ga je vanzelf meer van jezelf houden.
Het gaat er niet om wie je niet bent, het gaat erom wie je wél bent.
Uniek en helemaal goed zoals je nu bent.

Online Programma

Voluit Leven met Hooggevoeligheid

Heel herkenbaar voor de meeste HSP-ers: omdat je veel voor een ander over hebt, verwacht je dat omgekeerd ook. Daardoor raak je vaak teleurgesteld in anderen. Als hooggevoelig mens voel jij de noden van anderen goed aan, maar andersom is dat niet vanzelfsprekend voor het grootste gedeelte van de mensheid. Wees daarom assertief als je iets nodig hebt van de ander. Die kan het immers niet 'ruiken'. Heb geen verwachtingen, maar ben heel duidelijk in wat je wel en niet wenst.

Boek Gedachten en Mooie Momenten

Hardcover, Fullcolor Boek 

Gedachten en Mooie Momenten

Het boek 'Gedachten en Mooie Momenten' is een persoonlijk document en gaat over jou, de belangrijkste persoon in je leven.

Jouw gedachten, herinneringen en inzichten zijn de moeite waard. Het geeft een heel rijk gevoel om waardevolle herinneringen te verzamelen en te bezitten. Gun jezelf het genoegen van dit rijk gevoel dat jij zelf kunt creëren. Je zult er geen spijt van hebben.

Lidmaatschap

Happy Member's Club van Just Be You

Online Programma

Maak je niet druk wat anderen van je denken

Vergelijk jij jezelf, je leven en je prestaties continu met de mensen om je heen? En steek je daar, volgens jou mening, een beetje bleekjes bij af?

Iedereen wil graag van een ander horen dat er van je gehouden wordt, dat ze trots op je zijn, dat je leuk bent en dat je goede dingen doet.

Maar voor dat goede gevoel ben je niet afhankelijk van anderen.

Online Programma

365 Dagen Positief 

Positief leven wil niet zeggen dat je geen negativiteit in je leven kent of toestaat. Positief leven betekent wel dat je negatieve ervaringen gebruikt om het positieve in je leven te waarderen.

Postkaarten

Just Be You Ansichtkaarten

Echte post blijft toch het allerleukste! Wil jij je vrienden steunen en/of aanmoedigen om hun dromen te realiseren? Iemand die het moeilijk heeft laten weten dat je aan haar denkt? Een felicitatie versturen in de vorm van een mooie kaart? Dan is de Just Be You ansichtkaarten echt wat voor jou!

Bestel deze set van 6 kaarten voor een super voordelige prijs

>