Producten die met liefde en aandacht voor jou gemaakt zijn.  Ontdek de boeken, cursussen en andere inspirerende producten van Just Be You om je mooiste leven te leven en je dromen/doelen te manifesteren. Neem gerust een kijkje in de shop en heb je nog vragen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten!

Online Programma

Van Jezelf Houden

Als je je steeds richt op alles wat je niet bent en niet kunt, ondermijn je je zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Als je je gaat richten op alles wat je wél bent en wat je wél kunt, ga je vanzelf meer van jezelf houden.
Het gaat er niet om wie je niet bent, het gaat erom wie je wél bent.
Uniek en helemaal goed zoals je nu bent.


Online Programma

Voluit Leven met Hooggevoeligheid

Heel herkenbaar voor de meeste HSP-ers: omdat je veel voor een ander over hebt, verwacht je dat omgekeerd ook. Daardoor raak je vaak teleurgesteld in anderen. Als hooggevoelig mens voel jij de noden van anderen goed aan, maar andersom is dat niet vanzelfsprekend voor het grootste gedeelte van de mensheid. Wees daarom assertief als je iets nodig hebt van de ander. Die kan het immers niet 'ruiken'. Heb geen verwachtingen, maar ben heel duidelijk in wat je wel en niet wenst.


Online Programma

Maak je niet druk wat anderen van je denken

Vergelijk jij jezelf, je leven en je prestaties continu met de mensen om je heen? En steek je daar, volgens jou mening, een beetje bleekjes bij af?

Iedereen wil graag van een ander horen dat er van je gehouden wordt, dat ze trots op je zijn, dat je leuk bent en dat je goede dingen doet.

Maar voor dat goede gevoel ben je niet afhankelijk van anderen.


Online Programma

Leef jouw Leven

Ga 8 weken met mij het avontuur aan en leer tijdens deze online cursus het scenario te schrijven voor jouw leven.


Membership

Happy Member's Club van Just Be You


Online Programma

365 Dagen Positief

Positief leven wil niet zeggen dat je geen negativiteit in je leven kent of toestaat. Positief leven betekent wel dat je negatieve ervaringen gebruikt om het positieve in je leven te waarderen.


Online Programma

Motivatie Training

In vier weken ben jij in staat om jezelf te motiveren om elk doel dat jij jezelf stelt waar te maken. Of dat nu gaat om een gezondere lifestyle, gewicht verliezen, je studie afmaken, een nieuwe baan zoeken, een eigen bedrijf starten. Of juist de kleinere doelen, zoals jezelf elke dag wat tijd voor jezelf gunnen, wat positiever in het leven staan of een nieuwe hobby uitoefenen. You name it.


Hardcover, Fullcolor Boek 

Gedachten en Mooie Momenten

Het boek 'Gedachten en Mooie Momenten' is een persoonlijk document en gaat over jou, de belangrijkste persoon in je leven.

Jouw gedachten, herinneringen en inzichten zijn de moeite waard. Het geeft een heel rijk gevoel om waardevolle herinneringen te verzamelen en te bezitten. Gun jezelf het genoegen van dit rijk gevoel dat jij zelf kunt creëren. Je zult er geen spijt van hebben.

Boek Gedachten en Mooie Momenten

Hardcover, Fullcolor Boek 

5 Stappen per dag 

‘Niet het geluk maakt ons dankbaar, maar dankbaarheid maakt ons gelukkig’

Het geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven. Graag wil ik dat ook aan jou meegeven. Om te starten met dankbaar zijn en net dat ene zetje in de goede richting te zetten heb ik het boek ‘5 stappen per dag naar een gelukkiger leven’ ontwikkeld.


Hardcover, Fullcolor Boek 

Girls Gedachten en Mooie Momenten

Wil jij van je dochter een positieve en zelfverzekerde girl maken? 

❤️ EINDELIJK voor de GIRLS!! ❤️ 

In het dagelijks leven zijn we geneigd om vooral naar de dingen te kijken die verkeerd gaan. Ook vergelijken we onszelf met anderen en zijn ontzettend kritisch en veroordelend over onszelf. 

Wat mij veel heeft gebracht naar het positiever leren denken en zelfverzekerd worden is schrijven. Door het schrijven kun je deze negatieve mindset veranderen.

Als je girl nu leert om terug te kijken op de dag en op zichzelf, kun je dit ook makkelijker als je volwassen bent. En dat scheelt veel gedoe. Omdat je situaties en emoties makkelijker herkent (je bent je er bewuster van) en daardoor kun je er beter mee dealen en het loslaten of accepteren (aanvaarden).


geluksmoment Just Be You agenda/planner 2020

Hardcover, Fullcolor Boek 

Just Be You Planner/agenda 2020

De Just Be You Planner (agenda) voor een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelf!

Als agenda maar ook voor het schrijven van je dankbaarheid, doelen en natuurlijk inspiratie om te gaan voor jouw mooiste leven!

Just Be You Planner 2019

Hardcover, Fullcolor Boek 

Just Be You Planner/agenda 2019

De Just Be You Planner (agenda) voor een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelf!

Als agenda maar ook voor het schrijven van je dankbaarheid, doelen en natuurlijk inspiratie om te gaan voor jouw mooiste leven!


Postkaarten

Just Be You Ansichtkaarten Boek

Echte post blijft toch het allerleukste! Wil jij je vrienden steunen en/of aanmoedigen om hun dromen te realiseren? Iemand die het moeilijk heeft laten weten dat je aan haar denkt? Een felicitatie versturen in de vorm van een mooie kaart? Dan is de Just Be You ansichtkaarten echt wat voor jou!

Bestel deze set van 6 kaarten voor een super voordelige prijs

Feelgood Ansichtkaarten boek Just Be You

Sierraad

Just Be You Armband Zilver / Rosé

Een mooie gladde open armband met de tekst: Just Be You om jezelf aan te herinneren om jezelf te zijn. Aan de binnenkant: Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.
De armband heeft een breedte van 6 mm en dus ideaal voor een armparty ;-)!.

De armbanden zijn gemaakt van Stainless Steel en verkleuren dus niet! Verkrijgbaar in de kleur Zilver en Rosé.


Affirmatie

Blik op jezelf - Affirmatie kaarten

Met dit zilverkleurige blik heb je goud in handen. Waarom? Dat zal ik je uitleggen.

Elk kaartje in dit blik bevat een affirmatie. Affirmaties zijn positieve zinnen of uitspraken (ook wel mantra’s genoemd), waarmee je je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost kunt geven. 


Block

Dagplanner

Ben jij zelf de regisseur van jouw van jouw levensplan of laat jij dat aan anderen over?
De kans dat een ander grote plannen met jou heeft is bijzonder klein, diegene heeft het waarschijnlijk veel te druk met zijn/haar eigen plannen.

Neem het heft in eigen handen en stippel je eigen weg uit, heel zorgvuldig.


>