Cursus Van Jezelf Houden. Meest gestelde vragen

Er zijn veel vragen binnen gekomen over de cursus van jezelf houden. Ik beantwoord de vragen zoals: hoe groot is de groep, wat is het programma, meer datums, inhoud van de dag. Kijk hiervoor onderstaande video.

Veel gestelde vragen over de cursus Van Jezelf Houden:

Heb je nog vragen? Mail mij gerust!


Tags

van jezelf houden


Misschien vind je dit ook leuk:

Zelfliefde

Zelfliefde

Hoe begin je een liefdesrelatie met jezelf?

Hoe begin je een liefdesrelatie met jezelf?

Level jezelf up – mijn 8 tips

Level jezelf up – mijn 8 tips
 • Brenda schreef:

  Bedankt voor het filmpje, fijn dat je het een en ander uitlegt 😉
  Ik kijk dan ook uit naar een andere datum! Degenen die gaan wil ik alvast veel plezier wensen.

 • Ik waardeer het zeer dat U mij een mail heeft gestuurd en het spijt mij dat ik er niet op gereageerd heb!

  Zelf ben ik nog woonachtig bij mijn ouders en moet ik met hen bespreken wat ik wel/niet mag doen qua kosten. Omdat ik al bij verschillende mensen heb gelopen en ook al een assertiviteit cursus heb gedaan en het toch wel wat kost ben ik van plan het niet te doen!

  Zelf zou ik het wel willen, maar ik ben helaas niet de enige die hierover beslist! 🙂

  Groetjes Lilly

 • Een heel mooie video, vooral de opmerking: in een vliegtuig krijg je ook het advies eerst zelf zuurstof te nemen, anders kun je er immers niet zijn voor een ander! Ik wens jouw en de deelnemers een heel positieve en vruchtbare dag!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.