Blijk van waardering: hartverwarmende video

Wow, tranen in mijn ogen bij het bekijken van deze video. Mooie woorden van een zoon aan zijn moeder.

Hoe kostbaar is het om je blijk van waardering te tonen en te laten zien? Niet alleen op moederdag of anderen commerciële dagen maar gewoon NU, zolang het kan. Een morgen is niet gegeven. Laat de mensen om je heen merken dat je van ze houdt.

De omkeer in mijn leven is gekomen nadat mijn moeder in mijn armen is overleden. Ik vind het jammer dat ik nooit zo’n goede band heb gehad als ik graag had gewild. Blij ben ik dat ik de kans heb gezien (en genomen) om zelf wel te veranderen en positief in het leven te leren staan.

Op welke manier ga jij laten zien dat je een belangrijk persoon in je leven waardeert? 


Tags

blijk van waardering, liefde, moederdag


Dit vind je misschien ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
  • Wauw, dank je wel. Tranen over mijn wangen.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

    optimisme en geloof in jezelf

    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.