Bevestig je aanmelding voor het Dankbaarheid Dagboek

 

Bedankt voor je inschrijving bij Just Be You. Het dankbaarheid dagboek zou binnen 15 minuten in je inbox moeten verschijnen… Om je te bedanken als nieuwe inschrijver, willen we je een speciale aanbieding doen van ons baanbrekende ondersteuning voor positiviteit “365 Dagen Positiviteit”.

.
Sluit deze pagina NIET. Je krijgt hem maar één keer te zien. Alleen in de afgelopen maand hebben al honderden mensen dit programma gekocht. Lees meer over het programma hieronder en de flinke korting die je vandaag krijgt als je via deze pagina besteld.

[ez_btn color=”yellow” url=”https://justbeyou.moneymedic.nl/kassa/init/qcfbDA8ib0ztgI0VSQjIOV1AsHtq8RmC” target=”_self”]Ontvang DIRECT €10,00 korting[/ez_btn]

polaroid_365 positief

Ieder mens is anders en iedereen is op de een of andere manier wel een beetje beschadigd.

Vooral in je jeugd en pubertijd gebeuren er dingen die je vormen. Dingen die pijn doen of je op de een of andere manier tegenstaan, maar die je voor lief neemt.

Als kind ben je flexibel. Omwille van de lieve vrede, of aandacht van je ouders, druk je pijnlijke ervaringen of gebeurtenissen weg. Hups, weg ermee! Althans: dat deed ik. Jij ook?

Ik wilde vooral liefde en aandacht van mijn ouders. En als er iets vervelends gebeurde en ik kreeg er bijvoorbeeld de schuld van, dan cijferde ik mezelf geheel en al weg. Door de schuld op me te nemen hoopte ik dat ik een beetje liefde en aandacht zou krijgen. Maar er gebeurde nog iets: ik nam gedrag van mijn ouders over. Zonder dat ik er erg in had…

Jezelf wegcijferen, herken je dat? Dan ken je ook het gevoel dat je nooit precies bent geworden wat je eigenlijk bent: jezelf. Je zit in een negatieve spiraal en je schuift jezelf alsmaar aan de kant.

Komt dit je bekend voor?:

 • Je denkt in moeilijkheden in plaats van in in mogelijkheden
 • Je vindt het moeilijk positief om te gaan met gedrag van andere mensen in allerlei situaties 
 • Je wilt  graag positief door het leven gaan, maar iets buiten jezelf lijkt je tegen te houden

Dat kan toch ook anders

Ja, dat kan anders. Eerlijk gezegd is natuurlijk niet alles in het leven positief. Bovenop wie je bent is er drukte, stress, slechte economie, internationale spanningen, onrecht in de wereld… Positief zijn is niet altijd makkelijk… Lees verder, want je kunt echt iets doen aan de manier waarop je tegen de dingen aankijkt!

Negatief denken bleek
een groot blok aan mijn been

Ik ben samen met mijn tweelingzus opgegroeid in een gezin met ouders die beiden alcoholist waren. Mijn moeder was uitgerust met een buitengewoon negatief denkpatroon.

Dat stukje had ik onbewust van mijn moeder overgenomen. Ik draaide alles naar negatief. Wat er ook gebeurde, het was nooit goed. Totdat mijn zus op een dag thuis kwam met een boek over positief denken. De bedoeling was dat je
elke dag een hoofdstuk zou lezen.

Verbazingwekkend genoeg las ik het in één ruk uit. Ik besefte maar al te goed dat ik mezelf zo tekort had gedaan door alsmaar zo negatief te zijn. En ga eens bij jezelf na: werkt dat bij jou net zo? Wees eerlijk – dat is de sleutel. Als je antwoord ‘ja’ is, heb ik zo iets voor je wat je helpt om de negatieve spiraal te doorbreken. Iets wat je enorm zal helpen op een andere manier de wereld in te kijken.

Zeg jij meer negatieve dingen dan positieve dingen?

Ik wil graag nog even met je verder over eerlijk zijn over positief en negatief. Het is echt belangrijk dat je voor jezelf uitmaakt of je vaak negatieve of sombere gedachtes hebt. Praat je bijvoorbeeld wel eens (of vaak of zelfs aldoor) negatief over jezelf, dan haal je jezelf naar beneden. Ik voelde me op een gegeven moment letterlijk  ‘down‘. Misschien ben jij zover nog niet, maar geloof me: laat het ook niet zover komen! Het leven is te mooi om negatief te zijn.

De eerste en belangrijkste stap

Dit is die eerste stap om je weer goed te voelen over jezelf. Toegegeven, het is geen makkelijke stap. Sommige mensen weten ook niet zo goed hoe ze dat moeten doen. Het gaat erom dat je van jezelf gaat houden, gewoon zoals je bent. ‘Ja maar hoe dan?’, wordt me vaak gevraagd. Het is eigenlijk heel eenvoudig: kun je jezelf leuk vinden, precies zoals je bent. Echt, je mag er zijn! Als je dat kunt, al is het maar een klein beetje, dan heb je de eerste stap gezet. En dat gevoel van liefde voor jezelf kun je ook nog laten groeien. Steeds een beetje groter laten worden.

Je creëert zelf je gedachten, ze overkomen je niet!

Wat mijn leven letterlijk heeft veranderd is het daadwerkelijk toepassen van relatief eenvoudige oefeningen, tips en strategieën. En het besef dat ik zelf verantwoordelijk was. Dat ik degene was die de negatieve gedachtes maakte. Dat ze me niet overkwamen, maar dat ik ze zelf creëerde. En als je zelf negatieve gedachtes kunt maken, kun je natuurlijk ook zelf positieve gedachtes maken.

Inmiddels ben ik blij met mezelf, positief en ik laat me niet meer zo snel meer uit het veld slaan.

Ik heb zelf ervaren dat positiviteit loont. Hoe? Omdat positiviteit zich als vanzelf uitbreidt. Sterker nog: positief trekt ander positief aan! Dat is echt mijn ervaring. Toen ik alsmaar negatief was en met negatieve gedachtes was opgezadeld leek alles wel negatief te zijn. Maar nu ik de keuze heb gemaakt om van mezelf te houden en positief ben, lijkt het wel of er alsmaar meer positieve dingen op mijn weg komen.

positief denken

Tijd voor inspiratie en meer glans in je leven!

Positieve mensen zijn gelukkiger, hebben een aantrekkelijke uitstraling en zijn heerlijk om mee om te gaan. Vervang twijfel en wantrouwen door vertrouwen en vervang negativiteit voor positiviteit. Dat klinkt allemaal eenvoudig en dat is het ook.

Maar misschien kun je onderweg wel wat hulp gebruiken. Af en toe een duwtje in je rug. En dat kan, door het volgen van berichten vol motivatie, inspiratie en ondersteuning voor een heel jaar lang. 

Omdat je zelf je gedachten creëert, kun je er ook zelf voor zorgen je negatieve gedachten geen ruimte meer te geven. Mijn programma 365 dagen positief helpt je daarbij. Hoe zou je het vinden als je:

 • Blij en gelukkig zou zijn met degene die je bent en bent geworden, hoe dan ook
 • Elke situatie de baas zou zijn
 • Niets van buitenaf je ook maar iets kan maken of beïnvloeden
 • Je stemming voortdurend verbetert
 • Altijd van het leven kunt genieten
 • Je huidige situatie positiever benadert
 • Negatieve gedachten voorgoed uit je leven gooit

Door het volgen van de berichten via de mail word je sterker en ervaar je in alle opzichten meer harmonie en positiviteit in je leven. En dat is nog niet alles want door ‘365 Dagen Positief ontdek je bovendien:

 • Hoe je zonder ingewikkelde, dure therapieën, toch positief leert denken
 • Hoe je door middel van simpele strategieën en methodes een andere kijk op het leven creëert
 • Zelfkritiek te verminderen
 • Geloof te hebben in jezelf
 • Een beter gevoel over jezelf te hebben
 • Zelf zorgt voor betere relaties
 • Leeft met liefde in plaats van angst
 • Je zorgen omzet in actie
 • Vertrouwen krijgt in jezelf, je toekomst en in een goede afloop van allerlei denkbare situaties

Wanneer je iets wilt veranderen in je leven, is het belangrijk je te richten op
wat je wilt veranderen.
Wil jij bijvoorbeeld graag positief leren denken?

365 dagen positief

Vaak verlies je om allerlei redenen je doelen uit het oog. Maar deze keer niet! Ik blijf je een jaar lang ondersteunen om je te leren richten op positief denken! Als je maar lang genoeg blijft werken in de richting van je doel dan je zal je het ook gaan bereiken!

Ervaar hoe je negatieve gedachten uit je leven gooit en steeds vaker gaat genieten van een positieve, opwaartse spiraal in je leven. Hoe beter jij wordt in een positieve levenshouding, des te meer resultaten je zult gaan zien en ervaren.

 

De 5 voordelen van dit Membership

 1. word jezelf!Dit membership is een online programma met inspiratie, motivatie en lessen die je per e-mail worden toegestuurd
  .
 2. Je kunt deze nieuwe kennis tot je nemen vanaf elke plek die jij maar wilt
  .
 3. Je hebt alleen een computer, telefoon (met internet/mail) of tablet nodig
  .
 4. Omdat je elke dag een email ontvangt met inspiratie en positiviteit blijf je gericht op positiviteit
  .
 5. Je bespaart tijd! Je hoeft nergens naar toe te gaan en volgt de cursus vanuit je eigen vertrouwde omgeving

365 dagen positief fb groepHandig! Met een Speciale Facebook (besloten) Community

Tijdens de ‘365 dagen positief’  kun je samen met andere deelnemers ervaren wat een positieve levenshouding met je doet. Het voordeel van starten met een grote groep is dat je veel steun aan elkaar hebt. Je motiveert elkaar én kunt de ander eventueel ook adviseren.

 

Voor de snelle beslisser: nu tijdelijk een Speciale Bonus twv 17,95 GRATIS!

maak je niet druk wat anderen van je denken

Je ontvangt nu bij ‘365 dagen Positief’ (tijdelijk) een e-book gratis. Het e-book “Maak Je Niet Druk Wat Anderen Van Je Denken” staat vol tips om je energie een boost te geven. Een perfecte aanvulling voor het membership. Het e-book verkoop ik normaal gesproken voor 17,95. Je krijgt het tijdelijk GRATIS.

 

De Totale Waarde Van Dit Membership
(INCLUSIEF GRATIS BONUS) is € 52,90

Jouw Investering Is Tijdelijk slechts € 24,95

365 dagen positiviteit membercard marian palsgraafGeef Jezelf Deze Cursus Cadeau Omdat Je Dan 365 Dagen Lang Positief In Het Leven Staat

Samen zorgen we ervoor dat jij je positief en energiek voelt, vertrouwen hebt in jezelf, in de toekomst en in een goede afloop van wat dan ook.

Vind je het moeilijk om onder alle omstandigheden positief te zijn? Blijf je maar piekeren en je zorgen maken over van alles en nog wat? Gun jezelf meer vrijheid en positiviteit in je leven. Doe mee met  ‘365 dagen positiviteit’ en ervaar zelf wat positief denken en leven met je doet .

Aanbieding 365 dagen positief

[ez_big_btn color=”yellow” url=”https://justbeyou.moneymedic.nl/kassa/init/qcfbDA8ib0ztgI0VSQjIOV1AsHtq8RmC” target=”_self”]Ontvang de korting[/ez_big_btn]

Doe een heel jaar mee en voel je positiever, energieker en met vertrouwen in jezelf.

Warme groet,

handtekening Marian

 

 

 

PS: Sommige mensen vinden het aanbod te mooi om waar te zijn. Misschien is dat ook wel zo; ik geef tenslotte heel veel weg. Te veel wellicht… Daarom behoud ik me het recht voor dit aanbod aan te passen als dat nodig mocht zijn en bijvoorbeeld de bonus eraf te halen.

PPS: In de Facebookgroep zitten op dit moment ruim 300 mensen. Mensen die je graag met raad en daad en veel positivisme bij willen staan!

365 dagen positief

Ontdek hier meer producten voor een Gezonde Dosis Optimisme en Geloof in Jezelf.

>