Bevestig je aanmelding voor de Inspiratiegids

Wacht nog even voordat je verder gaat!

Je hebt als het goed is zojuist van mij een e-mail ontvangen ter bevestiging van je aanmelding.
In deze e-mail zie je een groene bevestiging knop. 

Klik op deze link om je e-mailadres te bevestigen, ik weet dan zeker dat ik mijn mail naar de juiste persoon toe stuur.

Ik heb namelijk een hekel aan spam en ik wil mensen niet lastig vallen met ongevraagde e-mails.

Zodra je op de link hebt geklikt heb je je aanmelding bevestigd en ontvang je regelmatig updates, inspiratie en motivatie.

Heb je geen mail ontvangen? Check even je spam filter!

Word ondertussen alvast lid van de community op Facebook

Elke dag motiviatie en inspiratie!

 

 

Ik ‘spreek’ je snel!

handtekening Marian

Je kunt je op elk moment weer afmelden.

Na bevestiging kom je automatisch op mijn lijst te staan en ontvang je de aangevraagde informatie. Je kunt je vanaf dat moment ook te allen tijde weer afmelden van mijn e-mails. In elke mail die je van mij ontvangt zit een afmeldlink.

Ontdek hier meer producten voor een Gezonde Dosis Optimisme en Geloof in Jezelf.

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.