28 dagen uitdaging nav het boek The Magic van Rhonda Byrne

“Zij die niet in magie geloven, zullen haar nooit vinden”
– Roald Dahl

Deze keer weer een nieuwe uitdaging en wel volgens het boek van “The Magic” van Rhonda Byrne. Ik heb hier eerder een blog bericht over geschreven. Klik hier om deze terug te lezen.

In onderstaande video vertel ik het een en ander ;-):

Schrijf je hieronder in:

Magie

Volgens het boek bestaat de magie, waar je vroeger in geloofde, echt. Het leven kan nog veel wonderbaarlijker zijn dan je als kind ooit had gedacht, en veel adembenemender, ontzagwekkende en opwindender dan ooit tevoren.

Ik ben de uitdaging aangegaan en ik loop dus iets voor op jullie ;-).

Wat brengt het mij…

Tot nu toe kriebels in mijn buik, leermomenten, positviteit, ontmoetingen, verrassingen en echt waar veel meer energie.  Ik kan het je niet uitleggen.

Ik ben de opdrachten volgens het boek aan het doen en ik zal je elke dag uitleggen wat de bedoeling is.

De uitdaging!

Doe je met me mee? 28 dagen oefenen om meer magie, dankbaarheid, in je leven te krijgen? Ik zal het leuk vinden om te zien want het jou gaat brengen en hoe jij het gaat ervaren.

Het is absoluut niet moeilijk en kost niet heel veel tijd op een dag.

Volgens “The Magic” is dankbaarheid het toverwoord. Wie je ook bent, waar je ook bent, wat je huidige omstandigheden ook zijn, de magie van dankbaarheid zal je hele leven veranderen! Daar wil je toch wel graag aan meedoen om te ervaren?

De magische formule

“Kennis is een kostbaar goed, maar de toepassing ervan, dat is de sleutel.”
– Ibn Khaldoun Al Muqaddima 

Dankbaarheid is een gevoel. Dat betekent dat als je gevoel van dankbaarheid groeit, het resultaat even groot als je gevoel zal zijn!

Volgens ‘The Magic’: hoe eerlijker het gevoel, hoe oprechter je dankbaarheid, hoe sneller je leven zal veranderen. Als je ontdekt hoe weinig oefening ervoor nodig is, hoe gemakkelijk het is om dankbaarheid in je dagelijkse leven te integreren, en als je zelf je magische resultaten ziet, wil je nooit meer terug naar het leven dat je gewend was.

Doe je met me mee? 

Leuk als je hieronder een reactie achterlaat!

NOTE: Ik zal je niet elke dag een mail sturen want dan heb ik het idee dat ik je mailbox aan het spammen ben en helemaal wanneer je ook nog eens de ‘quote van de dag’ van mij ontvangt. Elke dag zal er om uiterlijk 08.00 uur een blog bericht online staan. 28 dagen lang!

Ik hoop dat degene die met mij meedoen ook een reactie willen achterlaten om elkaar te motiveren, stimuleren en vooral een positieve vibe te creëren.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!


__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Vorig artikel
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
volgend artikel

Tags

danbaarheid, the magic, uitdaging


Misschien vind je dit ook leuk:

Wat is jouw grootste uitdaging?

Film van jouw leven ism Wouter ter Reehorst

Laatste dag! Dag 28 Herinner je de Magie

 • Franciska schreef:

  Of ik mee doe weet ik nog niet. Ik zal het zeker volgen. Ben benieuwd!

  • marian schreef:

   Hoi Franciska,

   Leuk dat je al volgt 😉 en dank je wel voor je reactie. Altijd leuk!

   Warme groet, Marian

 • Hoi, Marian. Ik doe mee. Ben al een dankbaar mens, geniet van veel kleine en grote dingen. Dankbaarheid maakt je “groter”, opener enzovoort.En ja, bewustwording of bewust zijn van de dingen is van belang en maakt ze nóg zichtbaarder.

 • Ik doe mee!! Dankbaar. En positief klinkt prima!

 • Doe ook graag mee! Waar je te melden?

 • Hoi Marian, wat een leuk initiatief! Ik doe mee! Groetjes, Anita

 • katinka schreef:

  Ik doe heel graag mee! Leuk dat zoveel mensen al gereageerd hebben.

  Liefs Katinka

 • Deze mail komt bijna als vanzelfsprekend na een plezierige dag.
  Eerst ons achterschuurtje opgeruimd en het grof vuil spontaan meteen naar de containerruimte getransporteerd zodat ik niet hoef uit te stellen. En bij een onwelwording op de rijksweg met mijn witte bestelwagen één rijstrook geblokkeerd zodat de pechplek, in afwachting van de matrixborden, veilig was. EN bij thuiskomst bleek het boek van Joe Vitale er ‘zomaar’ te zijn!

  Elke dag minstens één opwindend ding doen!

 • Hoi Marian,
  Ik volg je alweer een tijdje. De laatste periode wordt ik achtervolgd door pech en dan lees ik jou tips en dat houdt mij vaak op de been. Hierdoor kijk ik alleen maar naar de dingen die je niet hebt. Dit is een mooie gelegeheid om dankbaar te zijn voor de dingen die er wel zijn.
  Alvast bedankt voor deze kans

  Liefs Angie

 • Marieke schreef:

  Jaaa, ik doe ook mee, hoop dat ik hiermee door mijn cirkel van negatieve gedachten en ideeën kan breken!

 • Natasja schreef:

  Hoi Marian,

  Ik doe graag mee.

  Groet, Natasja

 • corina broeze schreef:

  wat een leuk. ik ga ook meedoen!

 • Hoi,Ik wil ook graag mee doen ,maar waar meld ik me aan?
  En ik heb het boek nog niet is dat erg??
  Groetjes Trudy

  • marian schreef:

   Hoi Trudy,

   Je hoeft het boek niet te hebben hoor! Ik probeer het zo goed mogelijk uit te leggen en de oefeningen door te geven. In het boek staat natuurlijk nog veel meer aanvullende informatie als je het leuk zou vinden. Nodig is het echter niet!

   Succes en ik hoor graag je ervaring!

   Warme groet, Marian

 • Hoi Marian,

  Leuk ik doe mee!

  Groetjes,

  Eliza.

 • elsbeth schreef:

  Weer iets leuks om dankbaar voor te zijn 😉 tuurlijk doe ik mee…. Leuk!!!

  Veel liefs Elsbeth

 • Hoi Marian,

  Ik heb je video gezien en gehoord en ga meedoen.

  Groetjes fijne zondag verder.

  Mieke

 • Hey Marian,
  ik ben er ook al mee bezig..
  Heb het boek niet gelezen, doch viel het me onlangs op door een paar gerichte acties te ondernemen dat ik automatisch dankbaarder werd. Ondanks mijn ziekte een betaalbare goeie fiets gevonden, de natuur die ik her-ontdek met alle magie, ondanks de regen zie ik er nu niet meer tegenop…Me volledig kan focussen in het nu..de grenzen zijn idd oneindig…ik doe dus ook mee…wéét ook dat het werkt…liefs

 • Marjolein van Klink schreef:

  Hoi Marian, het lijkt me heel leuk om mee te doen. Ik zou namelijk heel graag uit mijn negatieve mood komen en het leven weer positiever gaan inzien.

 • Rosita Saimo schreef:

  Marian, ik ben je heel erg dankbaar.
  Ik heb al heel lang mezelf met positieve affirmaties gevoed zeg maar, het doet me heel goed.Dank zij jou…zie ik het leven nu door een andere bril…many many thanks…

 • Wat leuk al deze reacties! Ik kan je verzekeren dat het werkt! Ik loop immers al voor ;-).

  Leuk dat je mee doet @Jacqueline, @Ruth, @Janet! Welkom!

 • jacqueline schreef:

  Ja , ik doe ook mee!! Verrassend.

 • Ik doe ook mee. Leuk! Nu al dankbaar dat ik mee mag doen :-).

 • ik doe mee!! en hoop nu eindelijk uit mn neerwaartse spiraal te komen. Ondanks alle hulp zal ik het toch zelf moeten doen, ik ga ervoor!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.